Lekeler, Çiller iller in.. ((B DeNeYeLiM BaKaLM...))

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
34
Arkadaşlar bu daha yeni öğrendim arkadaşım denedi önce bir ay falan aksatmadan da yaptı valla yüzü şimdi pırıl pırıl çil mil yok kızda genelde güneşte çıkar kışın falan da azalır bizim çiller ama tamamen gitmezdi karbonat yok etti bende denicem şimdi hadi hayırlısı güneşte iyi bi güneş kremi kullanmayıda unutmayına.s.

1 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı karbonat ve 1-2 damla limon suyu bu karışımı krem kıvamına getirip yüzünüze uyguluyosunuz yarım saat bekledikten sonra ılık suyla yıkayıyoruz. Haftada 3 kez yapın giderek yavaş yavaş çoğaltablirsiniz bunu tabii:enbuyukkk::enbuyukkk:

Canım çiller çok fazla değilse çok tatlı duruyor yaa :asigim: keşke benimde çillerim olsaydı gamyoncuiremsu

selam bu yoğurt kabartmotozu karışımını bende çok duyuyorum ama bir kaç kez yaptım sürekli yapmayınca etkisin görmedim tabi peki çillerin dışındaki güneş lekelerinede iyigelirmi acaba

benim çillerim yüzümün her tarafın da var . ama bunu yapmaya çekiniyorum sonuçta limon yoğurt bunlar asitli maddeler çillerden kurtulayım derken başka sorunlar oluşmasın:uhm:

kızlar daha yüzümü az önce yıkadım bu maskeyi yaptım lekelere çillere birebir bence yüzüm ışıl ışıl oldu sürekli yapıcam hiç bir yan etkisi olmadı gayet iyi a.sa.s.

aYY bu karışımı hemen uygulıcam.
çiLLerim gider inşallaH.bugün hemen başLıcam.çok tşK ederm
sizi de bilgilerndiririm gelişmelerden.inşallah geçer çiLLerimiz

inş. canım yaa geçsin ben cok rahatsız oluyorum bide dağınık benimkiler sonradan cıkma haftada 3 kez yapıyorum bnde daha yeni basladım çillerimin rengi soldu gibi geçiyomu nee:Saruboceq::Saruboceq::sm_cool:

canım devam ediyorum ben maskeye renklerde krılma oldu bayağı birde yüzüde sıkılaştırıyo bu maske ihtiyacım yok şuan ama farketmişsinidr gerginlik yapıyo sonradan rahatlıyo ama cilt valla benden olumlu sonuç sizlerde ne var ne yok yazın lütfen yada yeni duyduğunuz maskeler çiller için :enbuyukkk::nazar:a.s.

evet gerginlik oluyo hissttim ama daha 2. kez yaptığım için fazla bi gelişme yok.sen baya yapmmışsın hadi bakalım inşallah bnde iyi sonuçlar alıcam:)
yumuşacık bir yüz oluyo.olumsuz bişi olmadı hiç:)

bu karbonat yerine kabartma tozu duydunuz mu ? aynı maskeye karbonat yerine kabartma tozu koysak olur mu ki ?

ben yoğurt ve kabartma tozunu kullanmıştım suna dumankaya söylemişti( karbonat demişte ben kabartma tozu da anlamış olabilirm) sürdüm 1 dk durdu midem buladı çok kötü koktu bi daha yapmadım. karbonat karışımı nasıl kokuyo

benim de yüzümde çillerim var çok fazla deil ama rahatsız oluyorum bu tarifi uygulamak istiyorum ama limon falan asitli olduğu için bi zararı olur mu acaba ya?

X