Lekeler, Çiller iller iin

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

EzgiMec

UltraAslan
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.912
2
37
kızlar çiller için suna dumankaya bir formül vermişti beyaz kuru fasülyeyi haşlayıp suyunu yüzünüze sürün deneyen varmı??

Çil sıkıntılı bir durum ama üzülerek şunu söylemek isterim.

ÇıLE ÇÖZÜM YOK :KK43:

Yani mutlaka ileri tedavi yöntemleri vardır ama hiiçbiri kesin çözüm değil. Çilin en büyük düşmanı güneş ışığıdır. Eğer çillerinin görünümünü azaltmak istiyorsan (-ki tüm tedavi yöntemleri bunu yapar, tamamen yok edemez) sürekli yüksek faktörlü güneş kremi kullan. Doğrudan güneşe maruz kalmamaya çalış. Sakın bir sürü para verip çilleri yok eden kremleri falan alma, ilk denize gittiğinde verdiğin parayıda denize atmış ve çillerine geri kavuşmuş olursun :))

şimdi karbonatlı yönetemi deniyorum.
çok sıkıldım çillerimden yani iğrenç duruyolar.
psikolojim bozuluyo.(

şimdi karbonatlı yönetemi deniyorum.
çok sıkıldım çillerimden yani iğrenç duruyolar.
psikolojim bozuluyo.(

canım zeynepp e katılıyorum çile asla kesin çözüm yok sadece çıkmasını engelleyebiliriz ve biraz rengini açabiliriz. anlaşılan senin çok belirgin çillerin var. bak benimde çok hassastır cildim hemen çil çıkar güneş görünce mesela ablamında öyledir cildi ama onda daha fazla belirgin ve daha çok miktarda. ben bu fasülyeyi de duydum ama bu karışımlara hatta şu anda uyguladığım karbonatlı karışımada fazla inanmıyorum açıkçası. ama tek emin olduğum şu var birazda olsa engellemek için.çünkü ablam yapmaz mesela ben çok yaparım genelde dışarıdan geldiğimde ya da evdeyken bile sürekli yüzümü sık sık soğuk suyla yıkarım bunu etkisi olduğuna eminim çünkü bi yerdede okumuştum. gerçekten ondan benimki daha az olabilir.

evet çiLLerim beLirgin rahatsız ediYor beni bu
soğuk suyu yapıcam mutlaka teşeküür ederim.
bnde o o karbonatlı karışımı yapıyorum ama bi umut işte..
çiller için en iyi güneş kremi hangisi ?

ben roc 50 faktör kullanıyorum ama sebamedde çok güzel koruyor fakat bende biraz sivilce yaptı bıraktım o yüzden. cilde göre değişir.capportaneyi ben önermiyorum yani bana pek iyi gibi gelmedi. ama birde uriageyi denemek istiyorum.

Merhaba canım sende benım gıbısın takıntı yapmıssın ınsanlara göre onemsız olsa da bana göre önemlı benım yuzumde ve bacaklarımda hafıf var ama yınede sevmıyorum ve her duydupumu yapıyorum sımdı de sabah cısı yöntemını uyguluyorum.

bende onu burda bi çok yerde duydum ama açıkçası denemeye cesaret edemedim bende pek çil yok aslında yazın güneşte lekelenme gibi oluyo onları n rengini açmak içinde karbonat yapılıyomuş ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen var mı??

X