Lekeler, Çiller iller iin zeL karm:S

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
30
bu denenmiş akrışım gerçektn işe yaradığı söyleniyor burada paylaşmak istedim.kullanacak olanlar kullanırsa lütfen gelişmeleri buraya yazasın=)

karışım:
bir çay bardağı süte 1 salata doğruyoruz 2 saat oda sıcaklığında bekletiyoruz.tülbentten süzüyoruz ve tülbentte kalan salatalıkları mıncıklayarak ellerimizle suyunun çıkmasını sağlıyoruz.gün içinde bu suyla sık sık pansuman yapıyoruz ve sabah akşam gülsuyuyla cildi siliyoruz.10-15 gün boyunca hiç aksatmadan bu uygulamaya devam ediyoruz..

bn denemeyi düşünüyorumŞeniz

bende buna benzer bişey yaptım ama işe yaramadı;bir bardak süte 1 tane salatalığı rendeleyip kaynatıyoruz soğutup dolaba koyuyoruz;akşamları yatmadan önce ve sabah yüzümüze sürüyoruz..cildi çok kurutuyor benim cildim yağlı olmasına rağmen...

ne kadar çok tarif var yaa çil için hangisini deneyeceğiz ki off. suna dumankayanın tarifi de şöyleydi çil için yumurta akıyla limonu karıştırıp sürüyosunuz yüze. yine aklımda bi tarif daha mısır unu ve yoğurdu karıştırıp sürüyosunuz. ama bunları sürekli sürekli uygulamakta sabır ister.

benim denemediğim maske kalmadı çil için. tek çözümü buldum. naturaline leke serumu. 10 günde çillerimin rengi açılmya başladı.

X