İller hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ?

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
Merhaba hanımlar eşim öğretmen ve kısmetse bu atamalarda tercih yapacağız.Ancak bir türlü sıralama oluşturamıyoruz.Bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

1)Bingöl merkez
2)Bitlis merkez
3)Diyarbakır Silvan
4)Mardin merkez

Bu yerler hakkında bilginiz var mı ulaşım yaşam vs.Bu yerleri ne şekilde sıralamalıyız?Hakkari ve Şırnak'ta var ama doğru tercihle onlar çıkmadan buralara yerleşebilir belki.
Ayrıca ben çalışıyorum ve eşimle gitmeyceğim.İl emri de kalkmış böyle olursa ne şekilde bir araya gelebiliriz?

bingol ve dıyarbakır ııdır
bıtlısı en sona yaz derım

bence havaalanı olan illere göre sıralayın, nolur nolmaz.
arkadaşım mardin midyatta, iyi de yani.

ayrıca anlamadığım sen çalışmıyorsun, eşinle de gitmeyeceksin
peki adam nasıl gelecek, 4 yıl gelmek yok biliyorsun.
bu evlilik nolacak :)

Teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için.Yanlış okudunuz ben çalışıyorum :) Ama il emri de kalktı nasıl geri dönecek pnu bilemiyorum malesef

Mardin merkez ilk tercihiniz olabilir güzel ve gelişmiş bir şehirdir,
Diyarbakır Silvan küçük bir ilçe,
Bitlis ve Bingöl illerini bilmiyorum onun için yorum yapamayacagım...

inş. istediğiniz gibi güzel bir il çıkar eşiniz için.Allah yardımcınız olsun..

Teşekkürler Mardin'i dikkate alacağım.Hayırlısı olur hakkımızda umarım.

Bitlis merkezde oturuyoruz
gelişmişlik açısından sorarsanız bu dört ildende geri kalmış bir şehir
yaşanılabilir bir yer kışı serttir ulaşımı kolaydır, insanları uyumludur, teröre destek vermeyen terörü içinde barındırmayan bir şehir
bingöl bitlisten az gelişmiş bir şehir tam olarak nasıldır bilemiyorum
mardin harika bir yer yaşanılabilir iklim şartlarıyla sosyal yaşantısıyla
diyarbakır merkez güzeldir gelişmiş büyük bir şehir
silvan ilçesi hakkında burda pek iyi şeyler söylenmiyor fazlada bilgim yok
sıralamayı neye göre yaptığınızda önemli

Orada yaşayan birinden fikir almak çok çok iyi oldu.Açıkçası sınır bölgelere biraz uzak ve havaalanı olan ya da yakın yerler terchimiz.Ama söylenenlere göre mardin sanırım üst tercihlerimizde olacak teşekkürler.

bu dört şehirden havaalanı olmayan tek şehir bitlis
en yakın (70km) muştaki havaalanı tercih ediliyor
mardin bunların içinden en iyisi
yaşanılabilir bir şehir hele tarihi ayrı bir güzellik

güvenlik
ulaşım

bunları önceliklere alın. sınıfcı galiba eşin. :44: sosyallik falan umurunda olmayacaktır zaten oralarda.

eşin uzun süre rada kalıp çok puan biriktirince ancak bulunduğun yere gelebilir. başka çare yok.

Eşim teknik öğretmen.Zaten avm olan yerler aramıyoruz :) Ama dediğin gibi güvenlik ve ulaşım en önemlileri.Açıkçası insan bilmediği yerler olduğundan korkuyor.Bu yüzden bilen birilerinden yardım istiyorum.Umarım daha yakın yerler olur ama kısmet artık.

Bence Diyarbakır Silvan MArdin merkezden daha avantajlı, Diyarbakır'a 40 dk civarı.Biraz küçük ama memur kesimi çok fazla sahiplenirler. Eşiniz orda hiç zorlanmaz.Ne zaman isterse Diyarbakır'a da gidebilir.Mardin merkez Mardinle sınırlı.Yani pek alternatifi yok.Bitlis ve Bingölü hiç bilmiyorum.Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…