yorumun icin sagol caniiiimopuyorumnanaktanne yalan söyliim yarim yamalak izlemisdim
bu tarz yarismalarda malesef cekememezlik oluyo
adil oylama olmuyo ve polemik cok oldugu icin asiri ilgimi cekmiyo acikcasi
ama denk geldimide izliyorum
bunuda izlerim herhalde :)aradada olsa
bende izliyecegim seviyorum bu yarismayihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
geçen yıl çok beğenerek izlemiştim yine izliycem hihoyyyt
bende öyle canim,sevdigim bir yarisma programikesinlikle izliycembayılırım romanlara:dance:
arkadasim benim topikden konum devam ediyor tskler
canim bu pazar saat 20:00 de basliyor.bi roman havasi hastasi olarak izlerim kesin,saatide belli olunca yazarmisin arkadasim,tvden kacirabilirim ama burdan kacmaz sonuctayerimseniben
canim bu pazar saat 20:00 de basliyor.
evet bende öyle hatta keske diyordum yeniden olsa diye ve ol pazar günü nihayet seyredebilecegiz.ay bende bu yarışmayı bekliyordum gecen sene çok hoşuma gitmiştizemuszemus
rica ederim canim,burada artik konusuruz kim kazansin,kim daha iyi yorumlarimizi yapariz eliscim.seninde hersey gönlünce olsun....cok tesekkur ederim bitanem,,,,,,,,tamam kesin kacirmiycam,,,hersey gonlunce olsun canim benima.s.
evet bende öyle hatta keske diyordum yeniden olsa diye ve ol pazar günü nihayet seyredebilecegiz.
rica ederim canim,burada artik konusuruz kim kazansin,kim daha iyi yorumlarimizi yapariz eliscim.seninde hersey gönlünce olsun....
arkadasim benim topikden konum devam ediyor tskler
bu konuyla elif hanim ilgilendi.ve onayini aldim arkadasim.yani devam ediyorum
ama bnde daha önce konuyu açmıştıım arkadaşıııma.s
bence izle canim,gercekten eglenceli bir program.gecen sezon izlememiştim bu sene izliyim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?