ille de Roman Olsun Show TV,de yeniden ekranlarda

Kanarya

annesinin zuzusu
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
3.042
5
683
- Yurtdışı
Alinti:
Hasret sona eriyor, Romanlar sahneye çıkıyor!.. Geçen yaza damgasını vuran “ılle De Roman Olsun” Show TV’de yeniden başlıyor!.. Birbirinden ünlü jüri üyeleri ve keyifle izleyeceğiniz yarışmacılarıyla “ılle De Roman Olsun” bu yaza da damgasını vuracak. En güzel şarkılarıyla, kendilerine has dans gösterileriyle “Romanları” izlemeye doyamayacaksınız. Bursa’dan Silivri’ye, Balıkesir’den ızmir’e, ıstanbul’dan Çorlu’ya Edirne’ye kadar birbirinden iddialı sesler ve grupların sahne alacağı “ılle De roman Olsun”, yakında Show TV’de başlıyor.

Alintidir show net

Son düzenleme:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
geçen yıl çok beğenerek izlemiştim yine izliycem hihoyyyt

ne yalan söyliim yarim yamalak izlemisdim
bu tarz yarismalarda malesef cekememezlik oluyo
adil oylama olmuyo ve polemik cok oldugu icin asiri ilgimi cekmiyo acikcasi
ama denk geldimide izliyorum
bunuda izlerim herhalde :)aradada olsa

bi roman havasi hastasi olarak izlerim kesin,saatide belli olunca yazarmisin arkadasim,tvden kacirabilirim ama burdan kacmaz sonuctayerimseniben

ay bende bu yarışmayı bekliyordum gecen sene çok hoşuma gitmiştizemuszemus
evet bende öyle hatta keske diyordum yeniden olsa diye ve ol pazar günü nihayet seyredebilecegiz.
cok tesekkur ederim bitanem,,,,,,,,tamam kesin kacirmiycam,,,hersey gonlunce olsun canim benima.s.
rica ederim canim,burada artik konusuruz kim kazansin,kim daha iyi yorumlarimizi yapariz eliscim.seninde hersey gönlünce olsun....

evet bende öyle hatta keske diyordum yeniden olsa diye ve ol pazar günü nihayet seyredebilecegiz.

rica ederim canim,burada artik konusuruz kim kazansin,kim daha iyi yorumlarimizi yapariz eliscim.seninde hersey gönlünce olsun....

tamam canimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…