- 1 Mart 2024
- 54
- 66
- 3
- 28
- Konu Sahibi kedilereasigim
Kizlar biraz tuhaf gelecek ama ortada fol yok yumurta yok henüz gebe bile değilim ama bu duyduklarım beni aşırı tedirgin ediyor kvnin annesi tutturdu her çocuk lafı acildiginda sizin cocugunuz olsun ben evinizden gitmem çocuk doğsun ben tuzlarım sen bile gormezsin diyip duruyor bugün en son kafam attı bebek benim bebeğim olacak annesinin yanından ayrilmayacak ben nasıl gormicem acaba dedim sen hastanede doğum yap doğar doğmaz ben lavaboda hallederim o işi diyor aklımı kaciracagim şaka gibisine soylese anlarım da şaka da değil olmayan çocuğa kız olirsa kvnin ismini koy diyo bunu detaylı da açıkladım ben istemiyorum öyle şeyler diye siz tabi istemezsiniz anca doktor bilirsiniz bizim zamanımizda doktor mu vardi ben 5 tane doğurdum hiç biri de doktor yüzü görmedi falan yani anlicaniz sinir oluyorum bu konu açılınca hele tuzlama konusu beni deli ediyo bide sözde bebeğim doğar dogmaz ona maden suyu ile zemzemi karıştırıp icirecekmis işin kötüsü kv de aynı fikirde tuzlayalim tuzlayalim dogmamis çocuğa don biçiyorlar sinirim bozuluyo artik