İllallah şu adet düzensizliğinden

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
288
103
34
Merhaba arkadaşlar size bir şey soracağım şimdi ben 1,5 aylık evliyim evlenmeden önce pko vardı hala da var en son adetimi 24 nisanda oldum o zaman da düğünüme yakın olduğu için adet söktürücü hap filan kullanmadım dedim bekleyim bekle bekle gelmedi en sonunda geçen hafta doktora gittim kan verdim o ara doktor bana tarlusal verdi söktürsün dedi tarlusal içtim bitti 7.gün oldu hala gelmedi adetim hani peçeteye sildiğimde kahverengi gibi sanki bitmiş gibi geliyor tam bir söktüremedi heralde onca zamandan sonra ama gelir mi? bu arada hamile değilim kızlar kesin ;)

Bnde pcoluyum cnm bekarkende adet düzensizliği vardı evlendikten sonrada ama her ay gelirdi hap kullanmadan geç gelirlerdi 10 gün 15 gün 20 gün filan hamile kalmak için tedaviye gittim kilom yok ama adet düzelsin diye sağlıklı bslenme ve hergün en az yarım saat yürüyüş Önerdi Bnm yürüyüşlerim bir saati geçiyo kesinlikle karbonhidrat yasakladı ve düzene girdi gerçekten hatta bir iki gün erken bile geliyo dene istersen belki faydası olur sanada üç ay sonrada hamile kaldım ama düşürdüm hala devam ediyorum tedavime ve yürüyüşlerime

hmm anladım yani ben mesela şuandan o pko yüzünden 3 aydır adet olamıyorum tarlusal içtim bitti 7 gündür bekliyorum adetim gelmedi :( bu siteden bir arkadaş da soğan suyunu tavsiye etti

Geçmiş olsun Can'ım, bende de pkos var, düzenli olarak sabah aç karnına çörekotu yağı ve hayıt suyu ekstratı kullandım, farlutal kullanarak regl oluyordum gerek kalmadı artık
Şimdi regl oluncaya kadar kullanıp regl olunca ara veriyorum, çörekotu yağı iştah kontrolünde de işe yarıyor

çok teşekkür ederim yıllardır vaalhi usandırdı bu durum ya tavsiye eder misiniz peki? aktarda balen for woman diye bitkisel karışım varmış o da çok iyi geliyormuş yani o mu iyi yoksa sizin yaptığınız mı yoksa soğan suyu mu yoksa ilaç içmek mi vallahi usandırdı beni ya :( 3 ay adet olamadım onun üstüne maalesef şuanda kahverengi gibi lekelenme geliyor kağıtta hani kalıyor pedi batırcak kadar daha olmadı :( :(

Back