• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İlla oryal mi lazım?

06lala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
112
5
98
Ankara
Bu konularda çok kafa şişirdim ama duramıyorum yine soru sormadan :52: şimdi kızlar ben saç rengimden memnunum aslında 8 tonunda güneşte falan çok tatlı sarımsı bir renk oluyor ama akşamüstü bi oluyo dışarda saç bakır-kahve gibi sadece akşamüstü çıkıyo bu renk ama gerçi 8 tonuna ilk kez boyadım bi dahaki boyamada 8 le kapanır mı yada boyaya çok az oryal katsam mı?

rengin 1 ton aciginin küllü tonunu uygulayabilirsin. bikac boyamada oturacagini dusunuyorum. küllü istemem ancak acilsin diyorsan once oryal ile renk kirilabilir. sonra boya. yansimalardan kurtulmak zor oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ana sacinami direk 8 ile boyuyorsun ve hangi marka ile ?

birde ana sacin ne renktir... Bende böyle dogal renklere boyamak istiyorum ama yesilimsi olur diye korkuyorum... Röfleli sacimin üzerine boyadimda 7 ile 8 karistirip saclarim yesilimsi oldu ve hic memnun degilim hergün yikicam düzelsin diye.. : (

rengin 1 ton aciginin küllü tonunu uygulayabilirsin. bikac boyamada oturacagini dusunuyorum. küllü istemem ancak acilsin diyorsan once oryal ile renk kirilabilir. sonra boya. yansimalardan kurtulmak zor oluyor

Sarının üstüne küllü bir renk sürünce yeşil oluyo diye okumuştum aslında küllü olsun isterim :)

Ana sacinami direk 8 ile boyuyorsun ve hangi marka ile ?

birde ana sacin ne renktir... Bende böyle dogal renklere boyamak istiyorum ama yesilimsi olur diye korkuyorum... Röfleli sacimin üzerine boyadimda 7 ile 8 karistirip saclarim yesilimsi oldu ve hic memnun degilim hergün yikicam düzelsin diye.. : (

İlk kez boyadım 8 e lorealle sürmeden önceki hali 7.3 ün akmış haliydi ondan kalma zaten bakırlar...doğal saç maskesiye açtım ama bi yere kadar açılıyo o da işte :44:

Sarının üstüne küllü bir renk sürünce yeşil oluyo diye okumuştum aslında küllü olsun isterim :)

:

cok acik sari olmasi lazim yesillenmesi icin. veya duzenli olarak defalarca kullu6 boyamis olman lazim. su an kullu bir renk sadece o yansimalari alip rengi notrleyecektir. yani bende boyle olmustu. :)

cok acik sari olmasi lazim yesillenmesi icin. veya duzenli olarak defalarca kullu6 boyamis olman lazim. su an kullu bir renk sadece o yansimalari alip rengi notrleyecektir. yani bende boyle olmustu. :)

Ben 7.3 ü kapatmak için 7.1 lerle boyamıştım bazen ana renklerle karıştırıp 3 kere yaptım maksimum yeşillik olmuştu biraz :53:

Ben 7.3 ü kapatmak için 7.1 lerle boyamıştım bazen ana renklerle karıştırıp 3 kere yaptım maksimum yeşillik olmuştu biraz :53:

hmm 1-2 yikamada gitti mi peki

hmm 1-2 yikamada gitti mi peki

Gitti gibi arada bir gözüme çarpıyo bazen ama çok küçük bir parçada boyandıkça kapanır diye düşünmüştüm :44: hiç olmadı burda domates salça yapanlar falan varmış onlardan yapıcam :1:

o nasil bisey yahu haha

Back