Illa bebekilla bebek diyenler yeter be bebegim gel artık üzme anneni

ilk bebkmi ikincimi

• hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
arzucum ümütsizlige kapılma hemen kuzum stres yapma bebegi etkiler rahat ol kuzum innşş yükselir degerin yaaa dualarım seninle kuzummmmm

arzucum ümütsizlige kapılma hemen kuzum stres yapma bebegi etkiler rahat ol kuzum innşş yükselir degerin yaaa dualarım seninle kuzummmmm
Canim simdi kendi doktoruma gittim dayanamadim hicbir sorun yok illa tam tamina iki kati olacak diye bisey yok dedi cok guzel rahim duvarin kalinlasmis gozun aydin dedi ... Var ya yuregime iniyordu oteki doktora niye gittim bilmiyorum evime yakin diye dusunmustum kadin hic bilgilendirmedi hastaneye yatiriyim mi seni dedi direk kotu kotu soguk soguk ... kendi doktorum sagolsun bol bol sivi al peynirini sutunu pekmezini ihmal etme ve hic bakmayalim degere on bes gun sonra goruselim acil bisey olursa ara dedi ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet düzensizliğim vardı, doktora gittim pkolu olduğumu öğrendim, tedaviyle her ay düzenli geliyodu. Bebek istediğimiz için bıraktım 4 ay oldu hala bi belirti yok , 3 ay üst üste adet oldum , bu ay resmen 27 gün gecikti çok umutlandım test yaptım ama sonuç yine negatif.. Ovulasyonu takip edemiyorum çünkü belli olmazmış. Klomeni duydum başlamayı düşündüm kafama göre ama doktora sormadan bişey yapmak istemedim , ramazandan sonra nasipse gidicem inşallah çok bekletmeden gelir bebeğim 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh güzel haber cm iniş tutunuyor bebilin

Günaydınız kızlar hayırlı kandiller bugün test günüm dua edinn inşş vardır

Ohh güzel haber cm iniş tutunuyor bebilin

Dun yine kan testi yaptirdim dayanamadim kollarim delik desik oldu ama napiyim:) 200 cikti sonuc 76 dan sonra bu cok iyi geldi bize hamis duasi kabul olurmus insallahhhh bu ay hepiniz de benim gibi hamis olursunuz vr insallah saglikli sihhatli hayirli ve zeki bebisler dunyaya getiririz... Amin

Ayy cm benim hadi gözün aydınn

Kızlarr bebek yok canım sıkkın yaa bebegim yine gelmediii

Hayırlısı olsun canim senin minik nazlaniyo sana galiba biraz daha sabir goster bu cabalarin eminim ki bosa gitmeyecek.

Hayırlısı olsun canim senin minik nazlaniyo sana galiba biraz daha sabir goster bu cabalarin eminim ki bosa gitmeyecek.

İnnş. Arzucum. Yaa. Senin durum nasıl cm gebelik. İyi. Gidiyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…