arzucum ümütsizlige kapılma hemen kuzum stres yapma bebegi etkiler rahat ol kuzum innşş yükselir degerin yaaa dualarım seninle kuzummmmmKızlar doktora gittim alttan ultrasonla bakti degerim 43 den 76 ya yukselmis iki kati olmadi daha erken ama dis gebelik olabilir iki gun sonra tekrar bakacaz dedi cok moralim bozuk heyecanlanirken boyle oldu allahim yardim etsin bebeğime ne olur dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canim benim kirmizilar geldi bugun .. Yarin doktorumu arayacagim bakalim ne dicek ona gore giderim yada klomen e baslarim Rabbim hayirlisiyla evlatparimizi gondersin bu ay insallahhhh
Anladim canim benim gibi iste..kac aydir tedavi goruyosun bir de isimlerini yazarmisin ilaclarinin.. Sormamdaki sebep ilac cesitliligini bilmek doktoruma ona gore hatirlatiyrum. Mesela bu ay igne pozisyonuna gelirsem hayirlisiyla pregnyl isticem ovitrelle yaramadi bana catlatmadi yumurtami kiste donustu
Tabikide yazarım tatlım benim ignelerim 3 ila 6 arasında ben dr yanında calisiyorum diye ilaclarimi eczaneden cogu zaman temin etmiyorum dr vuruyor zaten ama adını alirim senin icin yazarim bu aksam gecmis olsun bu arada kistte dikkat et ben cok cektim sancisini
İnsallah canim benim kirmizilar geldi bugun .. Yarin doktorumu arayacagim bakalim ne dicek ona gore giderim yada klomen e baslarim Rabbim hayirlisiyla evlatparimizi gondersin bu ay insallahhhh
Anladim canim benim gibi iste..kac aydir tedavi goruyosun bir de isimlerini yazarmisin ilaclarinin.. Sormamdaki sebep ilac cesitliligini bilmek doktoruma ona gore hatirlatiyrum. Mesela bu ay igne pozisyonuna gelirsem hayirlisiyla pregnyl isticem ovitrelle yaramadi bana catlatmadi yumurtami kiste donustu
Tabikide yazarım tatlım benim ignelerim 3 ila 6 arasında ben dr yanında calisiyorum diye ilaclarimi eczaneden cogu zaman temin etmiyorum dr vuruyor zaten ama adını alirim senin icin yazarim bu aksam gecmis olsun bu arada kistte dikkat et ben cok cektim sancisini
olsun kuzum gelecek ayyy umutlarrrrr :
Canim simdi kendi doktoruma gittim dayanamadim hicbir sorun yok illa tam tamina iki kati olacak diye bisey yok dedi cok guzel rahim duvarin kalinlasmis gozun aydin dedi ... Var ya yuregime iniyordu oteki doktora niye gittim bilmiyorum evime yakin diye dusunmustum kadin hic bilgilendirmedi hastaneye yatiriyim mi seni dedi direk kotu kotu soguk soguk ... kendi doktorum sagolsun bol bol sivi al peynirini sutunu pekmezini ihmal etme ve hic bakmayalim degere on bes gun sonra goruselim acil bisey olursa ara dedi ...arzucum ümütsizlige kapılma hemen kuzum stres yapma bebegi etkiler rahat ol kuzum innşş yükselir degerin yaaa dualarım seninle kuzummmmm
Ah caniiiiiimmm hepimizi yaziver dicem de bebisin gidin basimdan dicekrabbim hayirlisiyla kicagina almayi nasip etsin bebisini dualarinda bize de yer ver.. Senin hamilelik surecin nasildi ? Bize anlatirmisin tecrubelerini ne kadar zaman ugrastin falan.. ? Neler yaptin bide ?
Canim olur mu yazarim tabi ki de hem doktor icimi rahatlattiktan sonra tum topiginkini yazarim:) surecimi anlatayim bi bucuk senedir evliyim ocakta bebek sahibi olmaya karar verdik ve ilaci biraktim yasmin kullaniyordum bi kac ay gecti dedik daha erken ilacin etkisi filan dort ayin sonunda esim artik dayanamadi sıkıntı mi var diye doktora gitti sperm testi normal cikti fakat hareketsizlik ve varikosel var dedi doktor ilac verdi iki tane vitamin gibi ve dedi ki her gun uc dort tane keciboynuzu ve bi avuc ceviz yiyeceksin uc ay içinde olmazsa varikosel ameliyati olacaksin dedi ama biz ilaclari da keçiboynuzu ve cevizi de hic aksatmadik her gun yaptik tam bir ay boyunca ve ovulasyon testiyle yumurtlama gununu hesaplayip isi sansa birakmadik veeee bu ay da cok sukur hamis oldummmm:)) darisi inşallah sizlere olur ve bence kesinlikle keciboynuzunu yedirin yada suyunu kaynatip icirin kizlaarrr
Amin canimcim..evet canım her ay kontrol oluyordum kist vs yoktu ağustostaki adette gideceğim bu ay dr yok izinde eve burkulmaz mı nasıl canım acıdı dün anlatamam fesatlık vs değil garip bi duygu allahım el açıp dua ile isteyen herkese mübarek günler hürmetine nasip etsin
Benim umutlar eylule kaldi sanirimİnşş tedavilerimiz sonuç verir kızlar hayırlı haberlerle döneriz burayaaacok kotuyum kizlar .. Gerci sabah daha kotuydum dun adet okdum bugun doktoru aradim klomene baslayayim mi diye bi goreyim de ondan sonra dedi gittim ne gorelim 53 mm lik nur topu gibi kist. Gecen ay tedaviyi yumurtan artik buyumez diyip adetomin 10. Gununde yarim birakan aptal doktorum da bunu gorunce sok oldu... Bende sinir oldum ne kadar acele ettigimi benim icin herayin ne kadar onemli oldugunu gostermek icin onunla konustum derdimi actim oda dinledi sagolsun.. Kadin dogum doktorlugunu yapamiyor bari psikiyatri gorevini yapsin dimi sinir oliyorum artik ona . yasmin verdi bu ay ic ara verelkm dedi insulin direncime bakicaz yarin bakalim sonuclara gore ilac vericekmis bi silkelendi heralde biraz daha psikolojik baski yapicam daha iyi davransin bana ve daha iyi baksin
CanimmmKızlar doktora gittim alttan ultrasonla bakti degerim 43 den 76 ya yukselmis iki kati olmadi daha erken ama dis gebelik olabilir iki gun sonra tekrar bakacaz dedi cok moralim bozuk heyecanlanirken boyle oldu allahim yardim etsin bebeğime ne olur dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.bisey yok cok sukur..
İyi olir canim ama benim unutlar bi sonraki aya kaldi yukarida yazdim olup biteniTabikide yazarım tatlım benim ignelerim 3 ila 6 arasında ben dr yanında calisiyorum diye ilaclarimi eczaneden cogu zaman temin etmiyorum dr vuruyor zaten ama adını alirim senin icin yazarim bu aksam gecmis olsun bu arada kistte dikkat et ben cok cektim sancisini
Cok sukur Allah'aCanim simdi kendi doktoruma gittim dayanamadim hicbir sorun yok illa tam tamina iki kati olacak diye bisey yok dedi cok guzel rahim duvarin kalinlasmis gozun aydin dedi ... Var ya yuregime iniyordu oteki doktora niye gittim bilmiyorum evime yakin diye dusunmustum kadin hic bilgilendirmedi hastaneye yatiriyim mi seni dedi direk kotu kotu soguk soguk ... kendi doktorum sagolsun bol bol sivi al peynirini sutunu pekmezini ihmal etme ve hic bakmayalim degere on bes gun sonra goruselim acil bisey olursa ara dedi ...
Canim benim esimde hicbir problem yok tek sıkınti bende .. Hormonlarim normal ama polikistik över var işte Allah yok etsin onlari insallahİnsallah canim benim kirmizilar geldi bugun .. Yarin doktorumu arayacagim bakalim ne dicek ona gore giderim yada klomen e baslarim Rabbim hayirlisiyla evlatparimizi gondersin bu ay insallahhhh
Canim olur mu yazarim tabi ki de hem doktor icimi rahatlattiktan sonra tum topiginkini yazarim:) surecimi anlatayim bi bucuk senedir evliyim ocakta bebek sahibi olmaya karar verdik ve ilaci biraktim yasmin kullaniyordum bi kac ay gecti dedik daha erken ilacin etkisi filan dort ayin sonunda esim artik dayanamadi sıkıntı mi var diye doktora gitti sperm testi normal cikti fakat hareketsizlik ve varikosel var dedi doktor ilac verdi iki tane vitamin gibi ve dedi ki her gun uc dort tane keciboynuzu ve bi avuc ceviz yiyeceksin uc ay içinde olmazsa varikosel ameliyati olacaksin dedi ama biz ilaclari da keçiboynuzu ve cevizi de hic aksatmadik her gun yaptik tam bir ay boyunca ve ovulasyon testiyle yumurtlama gununu hesaplayip isi sansa birakmadik veeee bu ay da cok sukur hamis oldummmm:)) darisi inşallah sizlere olur ve bence kesinlikle keciboynuzunu yedirin yada suyunu kaynatip icirin kizlaarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.yumurtalarim buyumuyor buyuyunce catlamiyor kiste donusuyor.. bende onlari yumriklamak ostiyorum oyle olunca oyle iste
Amin canimcim..
Benim umutlar eylule kaldi sanirimcok kotuyum kizlar .. Gerci sabah daha kotuydum dun adet okdum bugun doktoru aradim klomene baslayayim mi diye bi goreyim de ondan sonra dedi gittim ne gorelim 53 mm lik nur topu gibi kist. Gecen ay tedaviyi yumurtan artik buyumez diyip adetomin 10. Gununde yarim birakan aptal doktorum da bunu gorunce sok oldu... Bende sinir oldum ne kadar acele ettigimi benim icin herayin ne kadar onemli oldugunu gostermek icin onunla konustum derdimi actim oda dinledi sagolsun.. Kadin dogum doktorlugunu yapamiyor bari psikiyatri gorevini yapsin dimi sinir oliyorum artik ona . yasmin verdi bu ay ic ara verelkm dedi insulin direncime bakicaz yarin bakalim sonuclara gore ilac vericekmis bi silkelendi heralde biraz daha psikolojik baski yapicam daha iyi davransin bana ve daha iyi baksin
Canimmmbisey yok cok sukur..
İyi olir canim ama benim unutlar bi sonraki aya kaldi yukarida yazdim olup biteni
Cok sukur Allah'a
Canim benim esimde hicbir problem yok tek sıkınti bende .. Hormonlarim normal ama polikistik över var işte Allah yok etsin onlari insallahyumurtalarim buyumuyor buyuyunce catlamiyor kiste donusuyor.. bende onlari yumriklamak ostiyorum oyle olunca oyle iste
Sogan kuru yaptin mi canim mucizevi bi sekilde ise yariyor diyo pkolu olanlar biraz da dogadan medet umalim
Amin canimcim..
Benim umutlar eylule kaldi sanirimcok kotuyum kizlar .. Gerci sabah daha kotuydum dun adet okdum bugun doktoru aradim klomene baslayayim mi diye bi goreyim de ondan sonra dedi gittim ne gorelim 53 mm lik nur topu gibi kist. Gecen ay tedaviyi yumurtan artik buyumez diyip adetomin 10. Gununde yarim birakan aptal doktorum da bunu gorunce sok oldu... Bende sinir oldum ne kadar acele ettigimi benim icin herayin ne kadar onemli oldugunu gostermek icin onunla konustum derdimi actim oda dinledi sagolsun.. Kadin dogum doktorlugunu yapamiyor bari psikiyatri gorevini yapsin dimi sinir oliyorum artik ona . yasmin verdi bu ay ic ara verelkm dedi insulin direncime bakicaz yarin bakalim sonuclara gore ilac vericekmis bi silkelendi heralde biraz daha psikolojik baski yapicam daha iyi davransin bana ve daha iyi baksin
İyi olir canim ama benim unutlar bi sonraki aya kaldi yukarida yazdim olup biteni
Cok sukur Allah'a
Sogan kuru yaptin mi canim mucizevi bi sekilde ise yariyor diyo pkolu olanlar biraz da dogadan medet umalim
Canimcim ya ben knu bi ay denedim sadece nasil uygulaniyor onu da unuttum bide sıkıldim surekli biseyler icmekten biktim...napicagimi bilmiyorum oyle sasirdim ki. Surekli biseyler icim kaynatiyorum. Ramazanda ara verdim birazda kendimi rahat birakicam artik olursa olur olmazsa gelecek sene tup bebek dusunuyorum..
Canim simdi kendi doktoruma gittim dayanamadim hicbir sorun yok illa tam tamina iki kati olacak diye bisey yok dedi cok guzel rahim duvarin kalinlasmis gozun aydin dedi ... Var ya yuregime iniyordu oteki doktora niye gittim bilmiyorum evime yakin diye dusunmustum kadin hic bilgilendirmedi hastaneye yatiriyim mi seni dedi direk kotu kotu soguk soguk ... kendi doktorum sagolsun bol bol sivi al peynirini sutunu pekmezini ihmal etme ve hic bakmayalim degere on bes gun sonra goruselim acil bisey olursa ara dedi ...
Amin canimcim..
Cok sukur Allah'a
Olsun kuzum üzülme iniş gelecek ay rabbim verirCanim benim esimde hicbir problem yok tek sıkınti bende .. Hormonlarim normal ama polikistik över var işte Allah yok etsin onlari insallahyumurtalarim buyumuyor buyuyunce catlamiyor kiste donusuyor.. bende onlari yumriklamak ostiyorum oyle olunca oyle iste
Günaydınız kızlar hayırlı kandiller bugün test günüm dua edinn inşş vardır
Canimmm insallah pozitifi gorursun bugun...
Ohh güzel haber cm iniş tutunuyor bebilin
Dun yine kan testi yaptirdim dayanamadim kollarim delik desik oldu ama napiyim:) 200 cikti sonuc 76 dan sonra bu cok iyi geldi bize hamis duasi kabul olurmus insallahhhh bu ay hepiniz de benim gibi hamis olursunuz vr insallah saglikli sihhatli hayirli ve zeki bebisler dunyaya getiririz... Amin
Kızlarr bebek yok canım sıkkın yaa bebegim yine gelmediii
Hayırlısı olsun canim senin minik nazlaniyo sana galiba biraz daha sabir goster bu cabalarin eminim ki bosa gitmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?