Illa bebekilla bebek diyenler yeter be bebegim gel artık üzme anneni

ilk bebkmi ikincimi

• hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
hee negüzel arzucum nerde ikamet ediyosun arzu eger ihtiyacımız olursa haberleşiriz gülüm

Kayserideyim canim kargoyla filan halledebiliriz sıkıntı degil bebislerimiz gelsin de...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayserideyim canim kargoyla filan halledebiliriz sıkıntı degil bebislerimiz gelsin de...

Hmm anladım cm olsun uzaklık tabide önemli degil teknoloji gelişdi tam tatlım ihtiyacım olursa haberleşiriz kuzumm

İnşş kuzum yaa beraber inşş topigimiz dolcak taşcak inşş
İnsallah canim benim kirmizilar geldi bugun .. Yarin doktorumu arayacagim bakalim ne dicek ona gore giderim yada klomen e baslarim Rabbim hayirlisiyla evlatparimizi gondersin bu ay insallahhhh
Tatlım igne ie hap tedavisi görüyorum ki her ay kontrolum var
Anladim canim benim gibi iste.. kac aydir tedavi goruyosun bir de isimlerini yazarmisin ilaclarinin.. Sormamdaki sebep ilac cesitliligini bilmek doktoruma ona gore hatirlatiyrum. Mesela bu ay igne pozisyonuna gelirsem hayirlisiyla pregnyl isticem ovitrelle yaramadi bana catlatmadi yumurtami kiste donustu

günaydın kızlar dün benim adet kahve rengi akıntı seklinde geldi daha kırmızıya dönmedi ama döner bugün

günaydın kızlar dün benim adet kahve rengi akıntı seklinde geldi daha kırmızıya dönmedi ama döner bugün

Günaydın cmmm inşş dönmez adete kuzum üstüne görürsünnnn nasılsın cm hemen senin tedavi nasıl gidiyoo

Son düzenleme:

Kuzum leke geldi demişsin yaa. Bende diyorum üstüne görenler gebe kalıyo sadece kahverenginde kalırsa

inşallah ama hiç umut yok canım benim bi kaç aydır adet böyle başlıo çünkü hayırlısı dümn arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik subatta düşük yapmıştı şimdi yine hamileeee

Ohh negüzel haber inşş sanada buluşır hamişlik kuzum ümitsizlik yok gelecek aylar bizleri bekliyo umutlaa

Kızlar doktora gittim alttan ultrasonla bakti degerim 43 den 76 ya yukselmis iki kati olmadi daha erken ama dis gebelik olabilir iki gun sonra tekrar bakacaz dedi cok moralim bozuk heyecanlanirken boyle oldu allahim yardim etsin bebeğime ne olur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…