hee negüzel arzucum nerde ikamet ediyosun arzu eger ihtiyacımız olursa haberleşiriz gülüm
Yazdim bile canim inşallah sana da nasip acak bu ay :)Aminnn arzucum inşşşş kuzum göbeşine göz kalemiyle nevin yazarmısın umulurki yazılan kişide hamile kalıyomuş yazarsan sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazdim bile canim inşallah sana da nasip acak bu ay :)
Sagolll kuzummmya inşşş öpüyorum seni çook
Kayserideyim canim kargoyla filan halledebiliriz sıkıntı degil bebislerimiz gelsin de...
İnsallah canim benim kirmizilar geldi bugun .. Yarin doktorumu arayacagim bakalim ne dicek ona gore giderim yada klomen e baslarim Rabbim hayirlisiyla evlatparimizi gondersin bu ay insallahhhhİnşş kuzum yaa beraber inşş topigimiz dolcak taşcak inşş
Anladim canim benim gibi iste..Tatlım igne ie hap tedavisi görüyorum ki her ay kontrolum var
Yazdim bile canim inşallah sana da nasip acak bu ay :)
Ah caniiiiiimmm hepimizi yaziver dicem de bebisin gidin basimdan dicekrabbim hayirlisiyla kicagina almayi nasip etsin bebisini dualarinda bize de yer ver.. Senin hamilelik surecin nasildi ? Bize anlatirmisin tecrubelerini ne kadar zaman ugrastin falan.. ? Neler yaptin bide ?
günaydın kızlar dün benim adet kahve rengi akıntı seklinde geldi daha kırmızıya dönmedi ama döner bugün
İnsallah canim benim kirmizilar geldi bugun .. Yarin doktorumu arayacagim bakalim ne dicek ona gore giderim yada klomen e baslarim Rabbim hayirlisiyla evlatparimizi gondersin bu ay insallahhhh
Anladim canim benim gibi iste..kac aydir tedavi goruyosun bir de isimlerini yazarmisin ilaclarinin.. Sormamdaki sebep ilac cesitliligini bilmek doktoruma ona gore hatirlatiyrum. Mesela bu ay igne pozisyonuna gelirsem hayirlisiyla pregnyl isticem ovitrelle yaramadi bana catlatmadi yumurtami kiste donustu
Haaaaahayyy arzunun bebişi bize diyecek gidin başımdan lerden hep beni çizdinizzzx ay ne komikkkAh caniiiiiimmm hepimizi yaziver dicem de bebisin gidin basimdan dicekrabbim hayirlisiyla kicagina almayi nasip etsin bebisini dualarinda bize de yer ver.. Senin hamilelik surecin nasildi ? Bize anlatirmisin tecrubelerini ne kadar zaman ugrastin falan.. ? Neler yaptin bide ? ayy. İnşş gelecek ayy kuzummn innmşşş
İnsallah canim benim kirmizilar geldi bugun yazdirayoktorumu arayacagim bakalim ne dicek ona gore giderim yada klomen e baslarim Rabbim hayirlisiyla evlatparimizi gondersin bu ay insallahhhh
Anladim canim benim gibi iste..kac aydir tedavi goruyosun bir de isimlerini yazarmisin ilaclarinin.. Sormamdaki sebep ilac cesitliligini bilmek doktoruma ona gore hatirlatiyrum. Mesela bu ay igne pozisyonuna gelirsem hayirlisiyla pregnyl isticem ovitrelle yaramadi bana catlatmadi yumurtami kiste donustu
Haaaaahayyy arzunun bebişi bize diyecek gidin başımdan lerden hep beni çizdinizzzx ay ne komikkkayy. İnşş gelecek ayy kuzummn innmşşş
2020 e canim senin tuzun kuru senin adini yazdi bideben arkadaslar ve kendi adima adimi yazdirayim dedim :) ama bebisi sıkmayalim demi kizdirmayalim
2020 e canim senin tuzun kuru senin adini yazdi bideben arkadaslar ve kendi adima adimi yazdirayim dedim :) ama bebisi sıkmayalim demi kizdirmayalim
Ahh gülcancım sen çook yaşa benimki silinmişdir bile arzuya söyle kuzum yazar
Günaydın cmmm inşş dönmez adete kuzum üstüne görürsünnnn nasılsın cm hemen senin tedavi nasıl gidiyoo
Kuzum leke geldi demişsin yaa. Bende diyorum üstüne görenler gebe kalıyo sadece kahverenginde kalırsa
inşallah ama hiç umut yok canım benim bi kaç aydır adet böyle başlıo çünkü hayırlısı dümn arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik subatta düşük yapmıştı şimdi yine hamileeee
Dedim isteAhh gülcancım sen çook yaşa benimki silinmişdir bile arzuya söyle kuzum yazargülsüm yazar arzucugumuz hakkini da helal etsin bize doktorumu aradim simdi klomene basliyim bitince geliyim gibisinden konustum da gelmen gerek dedi kist varsa klomen baslatmicam dedi. Simdi hasirlanicam insallah hayirli haberlerle donerim yaaa
inşallah ama hiç umut yok canım benim bi kaç aydır adet böyle başlıo çünkü hayırlısı dümn arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik subatta düşük yapmıştı şimdi yine hamileeee
Canim benim de oyle basliyor doktora gittin mi hic kist falan olabilir mi ben polikistik overliyim her ay benimde oyle oluyo sonra normale donuyor. İnsan ne kadar sevinsede hamile haberi alinca ici burkuluyor sizede oyle oluyor mu ?
Dedim istegülsüm yazar arzucugumuz hakkini da helal etsin bize doktorumu aradim simdi klomene basliyim bitince geliyim gibisinden konustum da gelmen gerek dedi kist varsa klomen baslatmicam dedi. Simdi hasirlanicam insallah hayirli haberlerle donerim yaaa
Canim benim de oyle basliyor doktora gittin mi hic kist falan olabilir mi ben polikistik overliyim her ay benimde oyle oluyo sonra normale donuyor. İnsan ne kadar sevinsede hamile haberi alinca ici burkuluyor sizede oyle oluyor mu ?
evet canım her ay kontrol oluyordum kist vs yoktu ağustostaki adette gideceğim bu ay dr yok izinde eve burkulmaz mı nasıl canım acıdı dün anlatamam fesatlık vs değil garip bi duygu allahım el açıp dua ile isteyen herkese mübarek günler hürmetine nasip etsin
evet canım her ay kontrol oluyordum kist vs yoktu ağustostaki adette gideceğim bu ay dr yok izinde eve burkulmaz mı nasıl canım acıdı dün anlatamam fesatlık vs değil garip bi duygu allahım el açıp dua ile isteyen herkese mübarek günler hürmetine nasip etsin
Bende iste ayni senin gibi okuyorum fesatlik degil biliyorum ama ne bileyim iste icim burkuluyor yinede.. Aminnn Rabbim hayirlisiyla bizimde sesimizi duyuyor kabul edecekinsallah...
Ahh cm bilmezmiyim bu duygu bambaşka ancak senin gibi yaşayanlar anlar. elinde olmadan için bi kötü oluyo insanınnn
İnşş tedavilerimiz sonuç verir kızlar hayırlı haberlerle döneriz burayaaaDedim istegülsüm yazar arzucugumuz hakkini da helal etsin bize doktorumu aradim simdi klomene basliyim bitince geliyim gibisinden konustum da gelmen gerek dedi kist varsa klomen baslatmicam dedi. Simdi hasirlanicam insallah hayirli haberlerle donerim yaaa
Tmm tatlım açık olunca ders arzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?