Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah cm aynı dertdeyiz hepimiz öyle sıkılıyon bunalıyon bir şeyler ters gidiyo benim de oldu bi düşügüm 1.50 sene geçdi üzerinden halen yok bebiş bu ay aşılamam var inşş tutar sen hangi aşamadasın tatlım umutsuzluk yok kaç sene çocugu olmayanlar var onlar dahi pes etmiyorlar gülüm biz daha neyizki yolun başındayız inşş bizimkiler uzun olmazValla ben de çok istiyorum bir bebiş ama zamanını bekliyor nazlı şeyler... Aslında geçen sene bu zamanlar hamileydim fakat iki ay sürdü kalbi durdu aldırdım. Sonra miyom ameliyatı oldum. İlk gebeliğim denediğimiz ay olmuştu... ikincisi için çalışmalara başladık başladık üç aydır bebiş için uğraşıyoruz ama nafile... benim sabrım pek yoktur. Bu ay da olmazsa artık uğraşmayacam gelirse gelir gelmezse napim kader...Ay neyleyim çok yorucu yok ovulasyon gününü ayarla, yok kocanın gönlünü et, yok şunu ye bunu iç oy oyy akışına bırakacam mecbur. Takip makip etmiycem geleceği varsa gelir zaten
![]()
kimse yokmu hadi kızlar sayfama geln
Burdayim ben:) iki gun once yumurtlama gunumdu denedik bu ay olsun artık alti ay oldu bize de nasip etsin allahim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldim tatlım kaç senelik evlisin hangi aşamadasın peki
Bir senelik evliyim ve esimde varikosel var ve doktor ilacla tedaviye baslayalim uc ay icinde olmazsa ameliyat dedi bekliyoruz heyecanla ilaclar ose yarar umarım
hm anladım inşş hayırlı sonuçlar alırsın cm benim de yarın aşılama çok heyecanlıyım yaaa rabbim inşş emeklerimizi boşa çıkarmaz
Canim allah yardimcin olsun inşallah guzel haberi alirsin
inş attlım oldum geldim canımdan can gitdi ya benim zor geçdi![]()
Nasil yapiliyo o islem bilmesigim icin soruyorum cok gecmis olsun canim
rahim agzına spekulum takılıyo eşinden aldıkları spermleri ilaçlı suyla yıkıyolar şırıngayla çeri veriyolar cm benim içeri verdikleri cubuk ileri gitmedi ondan kanamam oldu bugünde biraz biraz geliyo yine kanama
Canim nasil oldun iyi misin devam ediyor mu kanaman
innş cm hayırlı sonuçlar alırsın benimde 23 kanvercem innş bebişim tutunmuşdur annesineeBende istiyorum bi buçuk senedir uğraşıyordum ama tik yok ;( bende pko var maalesef;(bu ay aşılama düşünüyorum ..
Cnm miyom ameliyatı olduktan kaç ay sonra denemelere başladınız? Açıkmı oldun ameliyat ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok tatlım iki gündür yok kesildi çok şükür 23 kan vercem gebelik varmı diye ua et bana kuzum ya inşşş vardır![]()
Dualarim seninle sonucu hemen buraya da yaz insallah bebegin seninledir