Illa Adet Duzenli Mi Olmasi Lazim

DUZENLI MI DUZENSIZ MI ?

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
37
evlendigimizde adetimiz duzenli diyelim korunmak icin hap kullandik o duzensiz edebilir belkide belkide biraktiktan sonra duzensiz olabilir
bu adet duzensiz oldugu zaman hamile kalinmaz mi ben ilk hamileligim erken oldugu ve kucuk oldugum icin bi sey bilmiyorum biri bana cevap versin lutfen tskleryerimsenibena.s:bbo:

Canım, benim düzenli değildi adet döngüm. Yani 28 gün sonra da olabliyordum 33 gün sonra da. Evlenince de düzelmedi. Ama korunmak için doğum kontrol hapı kullanmadım, eşim korundu benim. Bebek için korunmayı bıraktığımızdan 4 ay sonra hamiş oldum. a.s İki yıldır da evliydik yani iki yıl korunduk. Bu sürenin de etkisi varmış, yumurtalıklar tembelleşiyormuş korunduğun müddetçe demişti bir hemşire ablamız.
Dilerim en hayırlı zamanda ikinci bebişini de sağlıkla kucağına alırsın :1hug:

sagol canim insallah allahim herkese nasip etsin yerimseniben:teselli::1hug::1hug:

canım bende 26 günde bi adet gören biriydim..ilk hamişliğmde korunmayı bıraktım ilk ay daha erken adet gördüm ikinci aya hamiş kaldım..bunda ise korunmayı bıraktım ilk ay 15 gün arayla adet gördüm 2 ay daha düzensiz devam etti..üstüne hamile kaldım..hormonel bi şey olsa gerek..

bende 6ay dogum konrtol hapı ıctım bıraktım 1sene adetım hep duzensız oldu ve hamıle kalamadım 10 15 gun gecıyodu doktor duzenleyıcı verdı 2ay kullandım bıraktım ve hamıle kaldım 1 sene sonunda umarım senın uzun surmez..

kendimde yaşadığım ve çevremde duyduğum kadarıyla düzenli adet görüpte uzun süre korunan insanlar bir anda korunmayı bırakınca adetleri düzensizleşiyor..ama benim gibi hamile kalan da çok oluyor..sen ne zamandır korunuyordun ve ne zaman bıraktın hiç doktora gittinmi...

yo doktora gitmedim aile doktoruma sordum biraktim bi sey olmaz dedi adetim duzensizlesti ama bole de hamile kalinabilir demi duzensiz olarak ay bilmiom yaaa

BENİM REGLİM DE GENELDE DÜZENLİYDİ...
FAKAT REGL DÜZENLi OLMASA DA HAMİLE KALINABİLİYOR.
SADECE GÜNÜ BELİRLEMEK BİRAZ DAHA ZOR OLUYOR.

30 Gnde 1 Olurdum Hiç Aksamadi Ama şimdi Aksiyor.cnm 20 Yaş öncesi Gebelik Yaşadiğin Zaman Biraz 2. De Zor Olur..yanlş Anlama Sakin Bünye Ile Alakaliiii..biraz Zaman Ver Kendine Cnmmmmmmm

insallah oglum da esimde bende cok istiyoruz oglum ben abi olcam dio daha iki bucuk yasinda yavrum onu verene kurban olurum ben

canım sende düşünüp stres yapma bak bi tane çok yakışıklı bi oğlun var..demekki tıbben bi sorunun yok çocuk sahibi olabiliyosun..bazı şeyler doğru zamanı bekliyor bence..belkide adet düzensizliği bi işarettir..eğer kafaya takarsan işte o zaman çocuğun olmaz..

evet kizlar sabah ilk idrarimla test yaptim ve birinci cizgi cikti ardindan ikincisi cikti yani silik deniyor sanirim az olayi ve sanirim hamileyim allahim herkesin basina versin bu sevinci insallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ilk Adet Olduğum Zamandan Beri Adetim Düzensiiz :KK43: Süre 45 Güne Kadar çikabiliyoor. Bu Anketin Sonucunu Bende çok Meraak Ettim. Bende Hamile Kalmaya çalişanlardanim çünkü. Ama 6 Ay Da Bir Adet Gören Bi Tandiğim Var Ve 3 çocuğu Vaar Tutturan Tutturuyoor.

X