• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilkyardım, trafik İN - motor bilgisi OUT.. :'(

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
merhaba kızlar... benimki şuan en büyük derdim... cumartesi günü ehliyet sınavına gireceğim... trafik ve ilk yardımdan hiç sıkıntım yok.. ancak motor beni çok zorluyor.. hiçbir bilgim olmadan geçmiş yılların testlerinde motordan çözdüğümde, en düşük not 67.. 67 yi bile nasıl alıyorum ona bile aklım ermiyor.. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olurlar mı? ezber yapayım diyorum, ancak şekilli sorular da var.. bu işin kısa yolu yok mu arkadaşlar.... :14:

kursa gidiyor musunuz bilmem ama motor dersinin en akılda kalıcı yanı görüp tanıyarak ve birazda ezber
yaparak öğrenmek bence o şekilde insanın aklında daha iyi kalıyor sonrasında sorularla pekiştirebilirsiniz..

Son bir haftada geçmiş yılların sorularını ezberleyerek 80küsur almıştım motordan.. Korkmayın , erkek işi falan da sanmayın..
İnanın yaparsınız , oturun ciddi ciddi çalışın o sorulara ki zaten %90'ı eski sorulardan çıkıyor :)

kursa gidiyor musunuz bilmem ama motor dersinin en akılda kalıcı yanı görüp tanıyarak ve birazda ezber
yaparak öğrenmek bence o şekilde insanın aklında daha iyi kalıyor sonrasında sorularla pekiştirebilirsiniz..

evet kursa gidiyorum.. fakat ilk dersten sonra gitmemeye başladım. çünkü hoca hiçbirşeyin anlamını açıklamadan direk "şu şuna şöyle yapar bu buna dedi" bitirdi konuyu. ve kafam çok karıştı. o yüzden bıraktım... teşekkür ederim yorumunuz için..

Son bir haftada geçmiş yılların sorularını ezberleyerek 80küsur almıştım motordan.. Korkmayın , erkek işi falan da sanmayın..
İnanın yaparsınız , oturun ciddi ciddi çalışın o sorulara ki zaten %90'ı eski sorulardan çıkıyor :)

ben de sürekli geçmiş yılların sorularına bakıyorum. kötü de değil yani asllında. mesela şimdi çözüm bi tane 90 aldım. ama nasıl alıyorum sormayın ben de bilmiyorum :1: karışık sanki biraz... kitaptan sürekli okumak yerine soru çözmek daha mantıklı gibi geldi sizin olayınızdan ötürü :40:

benim sınava girdiğim dönemde erkeklerden motordan kalan bayanlara göre braz dha coktu yani bay-bayan farktmiyor bol bol soru cözun
suan hatrlamıyorum tam konuları fakat distribitor bujiler endksyon bobini gibi parcaların anlamı iyice öğrenin onlar kesin cıkıyor.

ha sınıf ortalamasına gre soyledm kalıp gecenleri ve sunuda soylemek isterim arkadasım bilmem birazda stresine iyi gelir mi ama ben motordan 90 küsürle gecerken ilk yardımdan kalmıştım :)
zaten suan testlerdende 90 felan alıyormuşsunuz bu kadar büyütmeyin gözünüzde gecersiniz . bol şanslar :)

son 5 yılın sorularını çözün motordan ve diğerlerinden geçersiniz. hemde sıkıntı çekmedeen telaş yapmadan çkmış soruları çözmeye başlayın ..80 rahatlıkla alırsınız bende bu şekilde çalıştım ilk seferde bütün derslerden geçtim.ii çalışmalar

Ne geçmiş yıllar ne ezber; size verilen kitaptaki soruların tamamen aynısı çıkıyor..
Bunlarda zaten geçmiş yıllardan hazırlanıyor.. Gittiğiniz kursun kitabı güncelse,bunları çözerseniz geçersiniz inşaallah.

Başarılar.

bildigim kadarıyla 200 soru var bunları döndürüp döndürüp soruyorlarmış.

ben de senin gibiydim.motordan anlamazdım.

bir de kardeşim benim motor meslek mezunu.anlatsana diyorum.iki dk anlatıp sonra ortadan kayboluyordu.

ama aynı soruları sordukalrı için sıkıntı olmuyor.

şimdi motordan aklımda kalan bi tek endüksiyon bobini oldu onunda ne işe yaradıgını bilmiyorum :52::52::52::52::52:

yazılı sınavı vermiştim de direksiyonda kalmıştım heyecan yapıp.:32::32::32::32::32::32:

merhaba kızlar... benimki şuan en büyük derdim... cumartesi günü ehliyet sınavına gireceğim... trafik ve ilk yardımdan hiç sıkıntım yok.. ancak motor beni çok zorluyor.. hiçbir bilgim olmadan geçmiş yılların testlerinde motordan çözdüğümde, en düşük not 67.. 67 yi bile nasıl alıyorum ona bile aklım ermiyor.. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olurlar mı? ezber yapayım diyorum, ancak şekilli sorular da var.. bu işin kısa yolu yok mu arkadaşlar.... :14:

mrb ben yeni aldım ve hiç kursa gitmdim ilk seferde aldım internet eski sorulardan indir en son yapılan sınav sorularına çalış ben öyle yaptım genelde aynı soruyorlar
bende sınavda hepsinden geçerim ama motordan kalırım dedim ama geçtim mantık işi mantığınla hareket et bide ezber yap iyi oluyor ben o kadar ezber yaptımki soruyu görünce cvp hemen işaretledim inş geçersin stres yapma unutabilirsin

korkmanı gerektırecek hıcbırsey yok :)
once bı rahat ol stres yapma...netten gecmıs yılların sorularını coz
ayrıca onlıne deneme sınavları olan sıteler var
sonucu dogru ve yanlıs sıkkı gosteren sıteler var oradan calıs basarılı olursun

bende geçen sene aldım ehliyetimi ve küçük çocuğum var diye derslerin hiçbirine katılamamıştım evde kitaptan ve cd den çalıştım ve eski soruları netten çözdüm, yanlış hatırlamıyorsam motordan 1 yanlış trafikten 1 yanlış ilkyardım 0 yanlıştı sonuçlarım
cd lerde görsel olarak motor anlatılıyor görmeden aklınızda kalmaz bide eski soruları elinizden geldiğince çözün o sorulardan çıkıyor zaten ben artık soruyu görünce direk doğru şıkka bakıyordum sınavı ilk yarım saatte bitirmiştim 15 dakkada oyalanıp çıkmıştım millet daha çözüyordu :9:

geçmiş sınav sorularını çöz yoksa okumakla aklın daha çok karışır.ben bol bol soru çözmüştüm ve sınavdan 92 almıştım
korkma canım inşallah sınavı başarıyla geçersin

Hep aynı sorular çıkıyor zaten çıkan önceden çıkan soruları ve cevaplarını iyice sindir zaten geçersin. Biz öyle yaptık kardeşimle 90dan fazla aldık ikimizde

çok teşekkür ederim kızlar... hepinizin yazdığı ortak cevap geçmiş soruları çözmem yönünde.. dün gece başladım çözmeye, c.tesiye kadar da full devam edeceğim.. işe yarayacağından eminim çünkü siz tecrübeli arkadaşlar öyle demişsiniz.. sonuçları umarım "geçtim" yazısıyla bildiririm :54:

YA BNDE cumartsı gırıyorum okdr stresımkı anlatamam dun kursda deneme sınavı olduk motor sınırda 70 aldım ama trafiktn kaldm cok stresım cokkkkkkkkkkkkkk:43:buakşm tekrar gozden geçiricem .......

bende motordan hiç anlamıyorum şu an bol bol soru çözüyorum.
eşim kitabı bırak sınavlarda çıkan sorulara çalış kafanı fazla doldurma dıyor. motordan korkuyorum ben ya :(

Back