Dersler için faydalı kitap serisi...
Esrarengiz vadi 60 sayfa
Ders içinde ders 60 sayfa
Sembollerin Dostluğu 45 sayfa
Tembel mevsimler 45 sayfa
Papatya ile arının dostluğu 41 sayfa..........Toplam 10 tl...
ÇOCUKLARA NOKTALAMA İŞARETLERİNİ , MEVSİMLERİ VE DAHA BİRÇOK ŞEYİ EĞLENCELİ ŞEKİLDE ÖĞRETİYOR...ÖĞRETMENİMİZ ALDIRMIŞTI....
Ben10, bakugan ve diğer kitaplar sağlamdır, ciltleri yenidir. Ama yine de ilk sayfalarına bir bakayım..Öyle kesin yanıt vereyim. Madem hediye düşünüyorsunuz...
Merhaba Castefella.....Ben10 , Bakugan , Avatar ve Sünger Bob kitapları hediye olabilecek titizlikte seçtiklerim..Tertemiz, sayfaları düzgün kitaplar...Yaş olarak 6 - 8 yaşa hitap ediyor...Kitapların arkalarını da çektim...Yaş yazıyor...
Size zahmet verdim kusura bakmayin bunlarin cogunu annesi daha once almus yegenime ben begendigim arabalari alayim yalniz diger konularinizi tekrar inceleyeyim haftaya netlestirelim. Iyi geceler
Size zahmet verdim kusura bakmayin bunlarin cogunu annesi daha once almus yegenime ben begendigim arabalari alayim yalniz diger konularinizi tekrar inceleyeyim haftaya netlestirelim. Iyi geceler
Yeğeninizin bunları okumuş olması ne güzel...Hayal dünyaları geniş oluyor o zaman çocukların....
Beğendiğiniz arabalar bunlardı zannedersem ayırıyorum o zaman... hotwells ve polis jeep duruyor...
kırmızı araba 2 adet var şu anda....
Arabaları 50.sayfada güncelledim... Siz konuyu inceleyin haftaya görüşürüz dediğiniz gibi ...Biz de 1 hafta yokuz malum 15 tatil...İyi geceler...