• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilkokul seviyesi hikaye ve masallar,Ben 10 ,Avatar,Sünger Bob okuma kitapları ve 4.sınıf testler

alselsiaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.100
134
173
alice.webp

4 kitap.webp

4 lü kitap.webp

kitap.webp

Çoğu resimli ilkokulda aldığımız hikaye kitapları.....2 alana 2 adet ücretsiz....3 tl...(4 adedi)

Son düzenleme:
ben ten 1.2.3. kitap.webp
ben ten seri 1.2.3. kitap.webp

Benten okuma kitabı serisi
( 1.kitap 127 sayfa....
2.kitap 125 sayfa....
3.kitap 124 sayfa) Üçü 10 tl.

(1.kitap 91 sayfa...
2.kitap 89 sayfa...
4.kitap 91 sayfa....) Üçü 10 tl...

fantastik-dostluk.webp

Dersler için faydalı kitap serisi...
Esrarengiz vadi 60 sayfa
Ders içinde ders 60 sayfa
Sembollerin Dostluğu 45 sayfa
Tembel mevsimler 45 sayfa
Papatya ile arının dostluğu 41 sayfa..........Toplam 10 tl...

ÇOCUKLARA NOKTALAMA İŞARETLERİNİ , MEVSİMLERİ VE DAHA BİRÇOK ŞEYİ EĞLENCELİ ŞEKİLDE ÖĞRETİYOR...ÖĞRETMENİMİZ ALDIRMIŞTI....

sünger bob ve  bakugan.webp

Sünger Bob
1. kitap 58 sayfa Sünger Bob
2.kitap 54 sayfa
Bakugan 3.kitap 81 sayfa)..... okuma kitapları üçü 10 tl....

Ben10 bakugan ve diger kitaplari sifir gibi yeni mi hediye olur mu? Kac yasa uygun?

Ben10 bakugan ve diger kitaplari sifir gibi yeni mi hediye olur mu? Kac yasa uygun?
Ben10, bakugan ve diğer kitaplar sağlamdır, ciltleri yenidir. Ama yine de ilk sayfalarına bir bakayım..Öyle kesin yanıt vereyim. Madem hediye düşünüyorsunuz...

Merhaba Castefella.....Ben10 , Bakugan , Avatar ve Sünger Bob kitapları hediye olabilecek titizlikte seçtiklerim..Tertemiz, sayfaları düzgün kitaplar...Yaş olarak 6 - 8 yaşa hitap ediyor...Kitapların arkalarını da çektim...Yaş yazıyor...

kitap 1.webp

kitap 2.webp

Size zahmet verdim kusura bakmayin bunlarin cogunu annesi daha once almus yegenime:( ben begendigim arabalari alayim yalniz diger konularinizi tekrar inceleyeyim haftaya netlestirelim. Iyi geceler

Size zahmet verdim kusura bakmayin bunlarin cogunu annesi daha once almus yegenime:KK43: ben begendigim arabalari alayim yalniz diger konularinizi tekrar inceleyeyim haftaya netlestirelim. Iyi geceler
Yeğeninizin bunları okumuş olması ne güzel...Hayal dünyaları geniş oluyor o zaman çocukların....
Beğendiğiniz arabalar bunlardı zannedersem ayırıyorum o zaman...
araba 64.webp araba 31.webp hotwells ve polis jeep duruyor...

araba 20.webp araba 54.webp kırmızı araba 2 adet var şu anda....

Arabaları 50.sayfada güncelledim... Siz konuyu inceleyin haftaya görüşürüz dediğiniz gibi ...Biz de 1 hafta yokuz malum 15 tatil...İyi geceler...

Eklentiler

• araba 32.webp
    araba 32.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 386
  • araba 53.webp
    araba 53.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 346
  • araba 55.webp
    araba 55.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 412
  • araba 63.webp
    araba 63.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 391
Merhaba Avatar kitapları hala elinizdemi sırf o kitapları alabilmek için hesap açtım lütfen cevap verin

Back