Bebek İkinci El İlkokul İçin Elyazılı Hikaye-Masal Kitabı arıyorum...

Hangi seviyede arıyorsunuz?
İşleri kolaylayayım, resim çekip yollayacağım size...:21::21:

Arkadaşlar el yazılı hikaye ve masal kitapları arıyorum elinde olan var mı?
Merhaba canım ,canım yakınında Migros varsa orada el yazili hikaye ve masal kitapları var hem de cok uyguna 1-2-3-4 en pahalısı 4 lira ben kızıma bayağı almıştım Migros sanal pazarda var mı bilmiyorum ama özellikle 23 Nisan'da %50 indirime giriyor isine yarar bence

Merhaba canım ,canım yakınında Migros varsa orada el yazili hikaye ve masal kitapları var hem de cok uyguna 1-2-3-4 en pahalısı 4 lira ben kızıma bayağı almıştım Migros sanal pazarda var mı bilmiyorum ama özellikle 23 Nisan'da %50 indirime giriyor isine yarar bence
teşekkür ederim,oraya da bakarım.

Toplam 31 adet kitap. İlkokul 1. sınıf ve tatil okuma kitapları. Tabii tatil kitaplarını pek okudu diyemem oğlum. Tamamı yeni gibi ,gıcır gıcır desem yeridir:1:
Çizik, leke, yırtık vs. yok. Düşünürsen özelden görüşelim...

Eklentiler

• $IMG_1452.JPG
    $IMG_1452.JPG
    106,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_1454.JPG
    $IMG_1454.JPG
    101,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_1455.jpg
    $IMG_1455.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_1456.jpg
    $IMG_1456.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 67
Toplam 31 adet kitap. İlkokul 1. sınıf ve tatil okuma kitapları. Tabii tatil kitaplarını pek okudu diyemem oğlum. Tamamı yeni gibi ,gıcır gıcır desem yeridir:1:

Merhaba Hzlı Okuma kitapaşarı,içinde egzersizler olan değil mi?şu an ondan olkulda kullanıyor,diğerleri de güzelmiş ama konuları itibariyle çok basit kalıyor ilkokul 1'e..hpsi görünmüyor ama gördüğüm kadarıyla hepsi dünya klasikleri ve en çok çok fazla okuduğu kitaplar şimdiye kadar.daha farklı şeyler arıyorum bu nedenle..
çok teşekkür ederim yine de..

cnm fiyat olarak ne düşünüyorsun ?

Back