- Konu Sahibi ecaydin555
Arkadaşlar el yazılı hikaye ve masal kitapları arıyorum elinde olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar el yazılı hikaye ve masal kitapları arıyorum elinde olan var mı?
merhaba benim elimde var set olarak..
nasıl yüklendiğini bilmiyorum
günaydın ya ben kitapları bulamadım sanırım birine vermişim kusura bakmayın..
Merhaba canım ,canım yakınında Migros varsa orada el yazili hikaye ve masal kitapları var hem de cok uyguna 1-2-3-4 en pahalısı 4 lira ben kızıma bayağı almıştım Migros sanal pazarda var mı bilmiyorum ama özellikle 23 Nisan'da %50 indirime giriyor isine yarar benceArkadaşlar el yazılı hikaye ve masal kitapları arıyorum elinde olan var mı?
teşekkür ederim,oraya da bakarım.Merhaba canım ,canım yakınında Migros varsa orada el yazili hikaye ve masal kitapları var hem de cok uyguna 1-2-3-4 en pahalısı 4 lira ben kızıma bayağı almıştım Migros sanal pazarda var mı bilmiyorum ama özellikle 23 Nisan'da %50 indirime giriyor isine yarar bence
Bnde vardi ysrin bi bakip size tekrar donerim
Toplam 31 adet kitap. İlkokul 1. sınıf ve tatil okuma kitapları. Tabii tatil kitaplarını pek okudu diyemem oğlum. Tamamı yeni gibi ,gıcır gıcır desem yeridir![]()
Çizik, leke, yırtık vs. yok. Düşünürsen özelden görüşelim...
Toplam 31 adet kitap. İlkokul 1. sınıf ve tatil okuma kitapları. Tabii tatil kitaplarını pek okudu diyemem oğlum. Tamamı yeni gibi ,gıcır gıcır desem yeridir![]()
Çizik, leke, yırtık vs. yok. Düşünürsen özelden görüşelim...