İlkokul çocuklarına skandal kitap

Valla şu haberleri ve sizlerin haklı eleştirilerini okuyunca oh be çok şükür iyi ki kızım mezun oldu diyorum, çocuklar kitap okumaya teşvik edilsin ama okullarda illa şu kitabı alıp okuyun dayatmasına karşıyım, MEB onaylı yaşlara uygun kitapları çocuklar kendi seçsin, böyle dayatma kitaplarla çocuklara toplu algı harekatı düzenlenmesinler.
Kitapları onaylarken de azıcık objektif olup doğru dürüst kitapları onaylasınlar, kitaba bak, içinde diktatörlükten Dişi hayvanların kısıtlanmasına kadar hertürlü entrika var.

Bizim çocuklarımız nelerle karşılaşacak kim bilir mune abla... Doğmamış çocuğumun geleceğinden endişeliyim. Nasıl bir insan olacak? Neler empoze edilecek?

Bizim çocuklarımız nelerle karşılaşacak kim bilir mune abla... Doğmamış çocuğumun geleceğinden endişeliyim. Nasıl bir insan olacak? Neler empoze edilecek?
Endişe etmekte haklısın çünkü eğitim sistemi çok kötü. Çocuklar öğrenip bildiklerini pekiştirmek yerine ezbere dayalı bir sistemin içindeler. Anlık ezberler yüzünden bilgiyi aklında tutamayan dolayısıyla genel kültür, eğitim konusunda eksik bireyler yetişiyor.

Ve maalesef belli bir Sınıfa kadar Sınıfta kalma olmadığından da bu bilgisizlik temelden başlıyor ve bilgi eksiklikleri, temelin zayıflığı çocukları iyice çıkmaza sokuyor, birde böyle o kitap bu bilmem ne deyip çocukların aklını karıştırıyorlar.

Bu eksiklikleri anne babalar olarak sizler tamamlayacaksınız başka çaresi yok
Uygun kitaplar alıp okutacaksınız, ders kitaplarında bilgiye dair hiçbirşey yok, mecbur kaynak kitap almak zorunda kalıyorsun, ben az mı kitap aldım, çocuk açıp okusun bilgi edinsin diye

Allah şu an sistemin içinde olan çocukların, sizlerin doğmamış çocuklarınızın ve sizlerin yardımcısı olsun.

ben de her önüne gelenin kitap yazmasına özelliklede çocuk kitabı yazmasına karşıyım...
bunlar basit bir iki cümle gibi görünse de çocukların bilinçaltına yertleşiyor...
eğer buna engel olunamıyorsa, öğretmenler seçici olmalı.....

bir kız bir erkek evladım var okutmak meslek sahibi olmak konusunda tek bir seçeneğim olsaydı kızımdan yana kullanırdım....kesinlikle kadınların aktif çalışma hayatının içinde bulunması kanaatindeyim

Ben böyle bir kitap elime geçse yakarım direkt... okutmam açık ve net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…