İlköğretim Yorum ve Soruları İlkokul Çocuklarına İngilizce..

Çocuğunuz İngilizce öğreniyormu?

• Evet

OY: 2 50,0%
  • Hayır

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4

Yourenglishspace

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
3
0
39
Bizler deneyimli ve eğitimli yabancı dil (ingilizce) eğitmenleriyiz.. Şu an halihazirda prestijli anaokulu ve ilkokulda çalışmaktayız. 3-12 yaş arası Öğrencilere 11 yildir eğitim vermekteyiz.
Velilerin yabancı dil, özellikle İngilizce konusunda birçok soruları olabiliyor ve biz bu sorularınızı yanıtlamada sizlere yardımcı olmak isteriz..
İngilizce hakkinda bilgilendirici makalelerimizi de farklı konu başlıkları altında yayinliyoruz ama buradan bize tüm sorularınızı iletebilirsiniz. YARDIMCI olmaktan memnuniyet duyarız..
YES!-Your English Space

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz yazalı epey olmuş. Okul müfredatına yardımcı konuşmayı ön plana çıkaran cd/flash set istiyorum. Bir de yardımcı practice book önerinizi merak ediyorum.

İyi günler bir veliyim ve hiç İngilizce öğrenemedim devlet okullarında okumuş biri olarak şuan kendimde öğretmenim ve aynı zamanda 4 yaşını bitirmiş bir oğlum var yani veliyim sizden öğrenmek istediğim şey İngilizce özel okullarda öğrenme ne derece de olur şöyle söyleyeyim çoçuğumu ortaokulda özel okula göndermek istiyorum kesin kararım ama ilkokulu özele vermezse İngilizce açısından nasıl bir açığı olur iki yıl boyunca gittiği kreşte hem Türk hem yabancı uyruklu İngilizce öğretmeni olacak arada ilkokulu devlete verip tekrar özele vermem de dil açısından sıkıntı yaşar mı hep özele mi göndermem gerekli kafam çok karışık direk ne geçiyorsa yazdım kendimi açıklamışımdır umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…