İlkokul Aşk Mektubu

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
49
Hamiyet

Dün sarı sadi ile yazı tura attık,seni ben kazandım.sevgilim olacaksın.
Çünküsen bütün kızlardan daha güzelsin.sen hızlı koşuyosun,daha iyi ipatlıyosun.sakızınla en büyük balonu sen yapıyosun,en uzağatükürüyosun.kabul edersen büyüyünce seni gelin yapacağım

Sizinevinizin önünden geçerken abin yolumu kesip misketlerimialıyor.köpeğiniz beni görünce havlayıp kovalıyor.onlara tenbih et.o iyiçocuk de birdaha yapmasınlar.biliyorsun maçlarda en çok golü benatarım.en hızlı bisiklete ben binerim.sapanımla 3 kuş vurdum.haticeteyzenin camını kırdım.hem benim abim senin ağabeyni döver.benimbabamın dükkanı seninkinden büyük.bizim bahçemizde dut ağacı versizinkinde yok.
Biliyorsun senin annenle benim annem arkadaş ve senin annen beni çok sever her gördüğünde başımı okşar şeker verir.
Sende bana sevgilim diye mektup yazarsan gazoz kapaklarını sakladığım yere koy mektubu.

Sevgilimolursan sana hergün sakız vereceğim,hergün gazoz alacağım,kik bisküviarasına yaptığımız sıkıştırma varya sana iki lokum koyacağım,saçınıçekmeyeceğim.arkandan itmeyeceğim,çantanı ben taşıyacağım.senibisikletime bindireceğim.ip atlarken ipi çekip eteğini açmayacağım.

:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

ay ne kadar masumane ....keşke herşey çocukluğumuzdaki gibi olabilse...

ayy ne kadar masum yaaa.çook güsel.saf ve duru.keşke hep böle olsa bu kadar masum.adıvarım sağol cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…