ilkokul 2. sınıf öğrencileri için sınıf kitaplığımızı boşaltıyorım.hikayeler yardımcı /Tekrar konu

riyala

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
62
15
arkadaşlar 2. sınıfa ait herşey burada.hikaye kitapları el yazılı olanlar ,düz yazılı olanlar büyük boy ,küçük boy en önemlisi bol resimli büyük puntolu masallardır bunlar.sınıfımdaki dolabı seneye yeni kitaplar alabilmek için boşaltıyorum.şunu da belirteyim' aldatan bizden değildir' .o nedenle bazı kitaplarımın sırt kısımlarında basit aşınmalar mevcut ama kesinlikle boya çizik yoktur.bu anlayışla alışverişinizi yapın lütfen .test kitaplarına gelince onlar da sene başında kitapçılardna dolaşarak aldığım kitaplardır.gıcır gıcır kitaplardır tek bir çizik yıpranma yoktur zaten hepsini gruplayıp tek tek iç kısımlarını çektim.fiyat belirtmedim çünkü sizin bütçeniz benim için belirleyici olacaktır yani satın alırken en ucuza alayım satarken de pahalı satayım mantığıyla hareket etmiyorum ben bir anneyim aynı zaman da kendim için istediklerimi sizin içinde isterim.umarım kitaplarım hem sizin çocuklarınızın hem de benim öğrencilerim için faydalı olur saygılarımla
kitapların devamını da ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…