İlköğretim öğrencilerine ders verip, ev ödevlerinde yardım edebilirm (İzmir)

selamtatlim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
134
74
303
Merhaba bayanlar, ben Dokuz Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğr. 2. sınıf öğrencisiyim .Buca da okuyor ve Buca Koopta yurtta kalıyorum.
Geçtiğimiz yıl mental aritmetik adına bir kurumda çalıştım. Malum öğrencilik zor, harçlığımızı çıkarmamz gerekiyor. Fakat o iş beni çok yordu. haftanın 4 günü çaılışıyordum ve akşam 7 gbi çıkıyordm işten.E okulda olunca yorucu oluyordu tabii.
Bu yıl hem çocuklarla daha çok içli dışlı olmak açısından ve daha az vaktimi alacağından ilköğretim öğrencilerine ders vermek olsun, ödevlerine yardm etmek olsun birşeyler yapmak istiyorum.
İnternete ilan vermek istemedim herkese güven olmaz, ben kk ailesini seviyorum ve güvendiğim için buraya yazmak istedim. Matematik,Türkçe, İngilizce, Geometri . . . vs hepsi olur. Biz iki arkadaşız, düşündük ki aileyi de zorlamayalm bize de katkısı olsun, 1buçuk-2 saat arası bir süre için 40 tl. gibi bir fiyat koyalm.Sizin isteğinize göre haftada 1 gün veya 2 gün olabilir. Cevaplarınızı bekliyorum. Hepinize iyi günler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…