bgm84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2007 106 1 96 Gaziantep 10 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bgm84 #1 kıslar şuan saçım kumral karamel uçlarda röfle var...lorealin koyu sarı dore bakırına boyamak istiyorum.boyayan varmı resim ekleyebilirmi?çok mu turuncu oluyo...sizce nasıl olur bende.beyaz tenliyim.gözlerim kahverengi:ecrin_bebek:
kıslar şuan saçım kumral karamel uçlarda röfle var...lorealin koyu sarı dore bakırına boyamak istiyorum.boyayan varmı resim ekleyebilirmi?çok mu turuncu oluyo...sizce nasıl olur bende.beyaz tenliyim.gözlerim kahverengi:ecrin_bebek:
RABARBA Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 2.245 13 158 İstanbul 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bgm84 #2 Hiç boyama derim ben. Doğal halini çok özlersin sonra.
alessi Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2010 41 0 96 Hatay 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bgm84 #3 RABARBA .!.: Hiç boyama derim ben. Doğal halini çok özlersin sonra. Genişletmek için tıkla... bencede... sureklı boyama alıskanlıgı oluyor ve dogal rengını cok ozluyorsun olan en sonunda saclarına oluyor
RABARBA .!.: Hiç boyama derim ben. Doğal halini çok özlersin sonra. Genişletmek için tıkla... bencede... sureklı boyama alıskanlıgı oluyor ve dogal rengını cok ozluyorsun olan en sonunda saclarına oluyor