• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İlkkez bir gelinlik denedim ve gelinliğimi buldum

mavi melek1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
566
2
96
38
İstanbul
Herkese selam öncelikle dün nişanlımla bayram alışverişine çıktık bi gelinlikcini önden geçerken bitane deniyimmi dedim
içeri girdim aklımda olan gelinliğe yakın bir gelinlik gördüm ve denedim tabi eksikleri çoktu ben üstüne bolero giyidim ama kolları işlemeli tül olacak bide üst kısmı basenlere kadar dar olacak yanda çiceği var benim elim gelmiş gözükmüyor ben fikir edinmek için giydim şimdide sizn fikrinizi öğrenmek istiyorum ben çok beğendim resim çok net değil zaten zar zor 1 tane çeke bildik

şimdi canlarım ben bu gelinlikte şu değişlikleri yapmayı düşünüyorum kol kısmı böyle olacak yakası daha yukarıdan kol uzunluğuda bileğe kadar olacak
http://www.okbbaru.com/wp-content/uploads/2009/10/long-sleeved-winter-wedding-dress-1.jpg

üst kısmı bel altında basenlerde bitecek (resim bulamadım yahuuu) altta bitane buldum ama tam düşündüğüm gibi değil
http://img1.blogcu.com/images/d/e/r/deryabaykalorgudunyasi/gelinlik_modeli0410140.jpg

Son düzenleme:
KıRALAMA 600 DEDı
SATIN ALAMADA 900 DEN 800 DÜŞTÜ :)

_Handan_ resim pek net değil işlemeri faaln çok güzel normalde resim çekmek yasakmış ben ısrar ettiğim için 1 tane çektirdi

Bir kere resim çekilirken gelinliğin üstüne giydiğiniz bolero bütün ahengi bozmuş dikkati hemen omuz kısmına çekiyor ve aksine omuzlarınızı düşük ve dar göstermiş o yüzden bolero olmadan çekilseymişsiniz resmi daha iyi olurmuş aslında.

Gerçi sizin söylediğiniz değişiklikleri yapınca eminim ki çok daha güzel olacaktır.
Şu anki haliyle öyle çok ahım, şahım diyemem ama fena değil.

canım gelinlik güzel ama ben kollarını beğenmedim açıkcası
tülden olabilir kolları hem daha şık durur eminim bu şekilde hoş durmuyor kolları

canlarım zaten bu bolero bu gelinliğe ait değil orda sırdan giydiğim bir bolero nişanlım öyle boş çektirmez :D ama dediğim gibi canlı hali daha güzel tabi illada bu olacak demiyorum daha aylar var düğüne benimki aklımda olan modeli demekti neyse canlarım daha ne modeller denerim ben :D

Model hoş ama daha güzellerini de bulabilirsin ve bir çok arkadaşım gibi bende aynı şeyi söylemek istiyorum bolero yerine kol yaptır...

Valla güzelim nasılolsa almamışşın açık açık konuşayım ne kol ne omuz hiç bir yeri güzel durmuyo bu modelde daha güzel gelinlikler var bence biraz daha bak ben beğenmedim.

canım güzel ama ben senın yerınde olsam bolero giymek yerine uzun kollu gelinliklere bakardım daha şşık duruyo hem bolero çok giyiliyo hem ne bileyim duruşu güzel değil bence dantel uzun kollu bir gelinlik seçsen daha zarif görünürsün hem gelinliğini kapatmaz canım. bu benım fikrim tabı:hulya:

bence bu tarz bir gelinlik yerine ,bütün gelinliği tercih etsen daha iyi olur..yani ayrıyetten bolero giymek yerine ,kendiliğinden kollu olanları..bencede bolero hoş değil..boleroyu çıkartın diyeceğim ama siz kapalısınız sanırım..eşarbınız gözüküyor..birde etekleri pek hoşuma gitmedi..benim fikrim ,perde gibi durmuş

fikirleriniz içi çok teşekkür ederim ama sanırım bi çoğunuz direk resme bakmış yukarda yaptığım açıklmaya okusaydınız benimde aynen sizin gibi düşündüğümü görürdünüz :)
ben bu gelinlik direk bu haliyle olcak demedimki yaptıracağm değişiklikleri tek tek söyledim canlarım :) hatta o bolero sadece oan için giydiğim bişe mekan camlı olduğu için kolsuz bi şekilde kabinden çıkamazdım :)

Back