Saç Rengi ve Saç Boyama İlker Yavrutürkün saçlarını merak edenler buraya !

ahter1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
121
4
118
Merhaba bayanlar, ben bir röfle dedlisi ve aynısı röfle kurbanıyım yıllardır bir kere yapmadılar şu saçı istediğim gibi. ama son yaptırdım artık tövbe diyorum, sözde tanıdık kuaför, bi sık platin röfle yaptı, renginden fln vazgeçtim artık ama kafama sürmediğim halt kalmadı hala tarak girmiyor saçıma korkunççç diyorum kendi saçıma dönücem bir dah da asla yaptırmıycam , kel kalmak üzereyim, 2 senedir uzatmaya çalıştığım saç iptal

saçıma döktüğüm röfle parısna mı yanayım, bu saçı düzeltmek için aldığım ve almaya devam ettiğim ürün paralarına mı ?
hep duyarım ama hiç gitmediğim İlker yavrutürk ile ilgili bir site buldum, , saç renk model kesim bakım fotoları var eminim ilginizi çekicektir.
Çok pahalı olduğu için hiç gitmedim röfleye ama aslı astarından pahalıya geliyor farketmiyoruz bi de saçımızdan oluyoruz randevu alıp gitmek istiyorum en azından bakım ürünü alırım

arkadaşalr adres koyamıyormuyum ?

Son düzenleme:
allah allah çok enterasan ben aynı kuaförde üç defa röfle yaptırdım
ayurıca saçlarımda kıvırcık birbrine dolanır kalın tellidir bakımı felanda
zordur ama ben yaptırdıım röflelerden hiç pişman olmadım hatta hepsi
birbirinden güzeldi en son da 3 hafta önce yaptırdım saçımada sadece
serum kullanıyorum onun dışındada şampuan ve saç kremi başka hiçbişey
kullanmıyorum ve hjalimden gayet memnunum bence canım senin tam
olarak istediin renk röfleyi kuaförün yapamamış sende memnun kalmadıın için böyle düşünüyorsun...

Sactan saca fark var ama..

Birinci ikinci seferde iyidi saclarim. 3.'de sürekli kopmaya, lastik gibi olmaya baslamisti.
Su an koyu kahveyle dolasiyorum ama hala kopuyorlar. Aradan da bir sene gecti üstelik

o zaman canım senin sorununu ben sana söyleyim bence sen zamanı gelmeden röfle yaptırdıın için saçların kopuyor olabilir bide benimde 3 röfle yaptırdıımda kopmalar olmuştu ama 1 hafta içinde kendini toparladı şimdi gayet sağlıklı maşallah bide ben röfleyi yaptırdım aradan hep 8,9 ay geçtikten diplerim baya uzadıktan sonra yaptırdım hep röflelerimi o yüzden pek yıpranma olmadı saçındaki kopmalrıda serum , saç süt gibi ürünlerle geçirebilirsin canım...

secI: cnm ilker yavrutürkten bahsetmiyordum ben yanlış oldu başlık ve metin :) ben saçımı başka bir yerde yaptırdım, ilkere gidicektim ama dediğim gibi paraya kıyamadım hiç o gün ilker yavrutürk ile ilgili bir site bulmuştum onu paylaşayım dedim ama link koyamadım,

picasaweb.google.com.tr/ilkeryavruturk/KESMMODELLER#5239113051450343154

linkin başına............... koymayı onutmayın

kesim ve renk modelleri var,, keşke kıyıp parayı giseydim

bu renk çok iyi olmuş platin olan, platin budur bence ya tonu çok iyi

senin dediğin siteden alıntıdır canım

fiyatlar da şöyleymiş

ışte salonumuzun fiyat listesinden örnekler:

Fön 18 YTL.

Kesim 90 YTL.

Dip Boya 75 YTL.

Bitkisel Dip Boya 105 YTL.

Manikür 22 YTL.

Pedikür 28 YTL.

röfle yaklaşık fiyatı nedir acaba ya ?

bu arada kızlar benim fotom neden çıkmıyor avatarlarda ?

azcık forum konusunda cahilim :)

hanı bunların kuşlarıdelikafadulden
one ya 90 kesım mı olur:1shok::1shok:
90 kere kesıyor galıba sacmalık vallha isim işte yoksa bır kuş kondurdukları yok

oharaaaa 90 ytl kesim mi

dersinki kurbanda dana kesiyolar bu fiyata

bir makasın bedeli 10 ytl olsa 80 ytl işçilik mi ??
yuhunuz kusura bakmasın kimse

röfleye tövbe bidaha mahvetti saçlarımı zamanla ...........bu kuaförün fiyatlarıda çok fazla ya

ben de kendisine gelin başımı yaptırdım şık ve sade bişey olsun dedim provaya da gittim birincisi provada taktığı duvağı o şekilde yapamadı bi de şimdi fotolara bakıorum da baya sade olmuş ya upuzun saçlarım sanki kısacık gibi taranmış ayrım yeri bile düzgün diil..makyözü de berbat..o kadar kaliteli malzemeyle bu kadar kötü makyaj yapılır bütün gece yağ sürülmüş gibi parladı yüzüm.
hiiç tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…