Merhaba
ilker kocak 'a ameliyat olan varmi ?
Koc univ hastanesindeymis biraz arastirma yaptim ama cok detayli bilgi bulamadim.
ameliyat olanlar varsa guncel yorumlarini ogrenebilirsem cok mutlu olurum...
Ultrasonic rinoplasti yapiyormus Emre Ilhan gibi.
ve cok astronomik fiyatlarida yokmus
instagramdan gordugum kadariyla yaptigi burunlar bence guzrl gorunuyor fakat sonrasi cok onemli....
lutfennnnn yorumlarinizi bekliyorum.
Merhaba
ilker kocak 'a ameliyat olan varmi ?
Koc univ hastanesindeymis biraz arastirma yaptim ama cok detayli bilgi bulamadim.
ameliyat olanlar varsa guncel yorumlarini ogrenebilirsem cok mutlu olurum...
Ultrasonic rinoplasti yapiyormus Emre Ilhan gibi.
ve cok astronomik fiyatlarida yokmus
instagramdan gordugum kadariyla yaptigi burunlar bence guzrl gorunuyor fakat sonrasi cok onemli....
lutfennnnn yorumlarinizi bekliyorum.
Merhaba ben ameliyat olacagim 1 ay sonra revizyon burun ameliyati olacagim ilker beye bir arkadasim oldu ve cok memnun ayrica cokta guzel bir burnu oldu :)
Merhaba tekrardan fiyat olarak birsey soylemem pek dogru olmaz cunku burundan buruna gore farkediyor ama yuksek fiyatli degil ortalama bir fiyat. Ameliyattan ise cok memnun kaldim. ilker bey gercekten guven veren bir doktor ben ilk gorusmemizde ona olmaya karar verdim. Bir gece hastane kaliyosunuz hastaneden cikana kadarda sizinle gayet ilgili. Ciktiktan sonraki surectede ayni sekilde. Her sorunuzu gayet acik ve net cevapliyor. İyilesme suremde cok kisa surdu uc gun icinde toplardim. İcindeki slikonlar alindiktan sonra hayat normale donuyor. İlker beyle gorusmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum
sakin bu doktora ameliyat olmayin!!! ilker kocak resmen burnumu bozdurdu, önden hic guzel durmuyor yaptiklari burunlari. ben yeniden tekrar yaptirmak zorundayim su an. bide duzelmesini hic dusunmuyorum.
sakin bu doktora ameliyat olmayin!!! ilker kocak resmen burnumu bozdurdu, önden hic guzel durmuyor yaptiklari burunlari. ben yeniden tekrar yaptirmak zorundayim su an. bide duzelmesini hic dusunmuyorum.
merhaba, ben de ilker beye ameliyat olmak için gün aldım daha önceden de 3 arkadaşım ameliyat oldu. hepsi de çok memnun. Kendisiyle 3 defa görüştük her seferinde dışarıda bekleyen ameliyat olmuş kontrol hastalrı ile görüşme fırsatı buldum. Hakkında kötü bir şey söylediklerine şahit olmadım aksine herkes çok iyi bir tercih yaptıkalrını söylüyorlardı. Ameliyat sonrası fotografınızı paylaşmanız mümkün mü acaba?