• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlker Başbuğ'a ağırlaştırılmış müebbet istendi!

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.255
598
Bugün 18 Mart Çanakkale şehitlerini anıyoruz.Minnetle , saygıyla ...

Ve bugün TSK eski lideri terörist suçlamasıyla müebbet hapis cezası alacak çok yüksek ihtimal.Belki bebek katili çıkacak terörist denince paşalar akıllarda kalacak.Artık bu ülkede her şey mümkün.

Ey benim güzel ülkem! Sen ne haldesin?

gaflet uykusundan ne zaman uyanacak milletimiz ben de çok merak ediyorum....terörist peşinde yıllarca mücadele etmiş koskoca paşalar içerde,hainlerinse bütün istekleri yerine getirilmekte...yazık çok yazık...filistin gibi olmamız çok yakın...kendi ülkemizde azınlık haline getirileceğiz,sonra da yeniden bağımsızlık için mücadele ederken bizler de paşalar gibi terörist ilan ediliriz herhalde...oyun çok büyük ve çok eskiden tezgahlanmış...adım adım işliyor zamanı geldikçe...hakkımızda hayırlısı....

Son düzenleme:
o paşalar içeride olmasaydı zaten bugün bu halde olur muyduk ,şehitleri anma gününde terörist başı çıkıp isteklerimi nevruz günü söyleyeceğim diyor hükümet de değerlendiricez diyor.Bugünleri görmemize sebep olanlar bunu mutlaka ödeyecek.

$grgr_5_.jpg

bu arada nevruz Türk bayramıdır kendi kültürümüzü unutup din vs diyerek başka kültürlerin peşinden koşup gidersek işte böyle başkaları sahip çıkar.Aziz Nesin yüzde verirken çok iyimser davranmış.

Birilerinin yürümesi için bazı olayların örtbas edilmesi için bazılarının susması lazım.Mevkiyle, parayla susturulamayan kişileri özgürlüklerini elinden alarak susturulmaya çalışıyor.İyi uykular güzel vatanımın vatandaşları....

Son düzenleme:
o paşalar içeride olmasaydı zaten bugün bu halde olur muyduk ,şehitleri anma gününde terörist başı çıkıp isteklerimi nevruz günü söyleyeceğim diyor hükümet de değerlendiricez diyor.Bugünleri görmemize sebep olanlar bunu mutlaka ödeyecek.

Eki Görüntüle 661884

bu arada nevruz Türk bayramıdır kendi kültürümüzü unutup din vs diyerek başka kültürlerin peşinden koşup gidersek işte böyle başkaları sahip çıkar.Aziz Nesin yüzde verirken çok iyimser davranmış.

Aynen öyle arkadaşım.Türki cumhuriyetler de hala kutlanıyor.Nevruz ergonekondan çıkıldığı gündür.Üniversitedeyken kutlardık biz de. Renkli renkli yumurtalar pişirirdik.Bayramımızı bile sahipleniyorlar.

başbakan genel af gündemimizde yok dediğine göre yakında genel af referanduma sunulur içine başkanlık sistemi de konulur onayımıza sunulur ergenekoncular da pkklılar da balyoz davası sanıkları da salıverilir.bilinçli yapılan şeyler için kendimizi üzmeyelim

Son düzenleme:
Bugün 18 Mart Çanakkale şehitlerini anıyoruz.Minnetle , saygıyla ...

Ve bugün TSK eski lideri terörist suçlamasıyla müebbet hapis cezası alacak çok yüksek ihtimal.Belki bebek katili çıkacak terörist denince paşalar akıllarda kalacak.Artık bu ülkede her şey mümkün.

Ey benim güzel ülkem! Sen ne haldesin?

Tarih kasıtlı seçilmiş bir tarihtir. Bir tesadüf değil yani.
Başımızdaki vatan haini damat ferit torunlarının bu topraklarla, rejimle, devrimlerle ve elbetteki TÜRK ordusuyla hesapları vardır ve o hesap görülmektedir.

Pkklı itler serbest bırakılırken, terör suçlamasıyla TÜRK komutanlarının bir bir içeri tıkılması, bu vatanın hainlerin eline bırakıldığın açık göstergesidir.

Ve bu hainleri oylarıyla ve zihniyetleriyle destekleyen herkes, en az onlar kadar vatan hainidir.

Atatürk sağ olsaydı, istiklal mahkemesinde göreceğimiz şahıslar, şimdi ülkenin başında, bu toprakları emperyalistlere peşkeş çekmektedir.
Ve bu nankör halkta bunlara destek vermektedir.
Yazıklar olsun.

Pkk ateşkes ilan etmiş.

Ne pazarlıklar yapıldı? Apo'ya ne sözler verildi? Bir anda nasıl silah bırakmaya karar verdiler? Verdikçe daha fazlasını isteyenler ş.sizliklerinden vazgeçer mi? Bunları çok merak ediyorum

Back