Saç Rengi ve Saç Boyama ilkdefa boyatıcam saçımı yardım!!!

seda58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
133
0
116
Konya
arkadaşlar saçım koyu kahve şuan yani doğal renginde aklımdaa küllü kumral yada açık küllü kumral var sizce hangisine boyatayım ekleyebilirsem elde etmek istediğim saç rengininde resmini eklerim nolur bi akıl verin bilmiyorumkismile

Külsüz birşey yapma da naparsan yap , koleston 8 açık kumral benim saçımı acayip bir renk yaptı.Turuncu kafa gibi dolanıyorum ortalıkta

yaaa bnm arkadaşımda açık küllü kumral yaptı onunkide turuncu oldu bendede garip bi umut var belki bnmki öle olmaz die paketteki rengini istiyorum ama boyayınca turuncu oluo görünüşe bakılırsa

saçların doğalsa sakın boyma mahvolur sonrada düzelsin diye uğraşırsın düzelmez.kapatsın diye koyu renge boyarsın.uğraş dur hiç başına iş açma derim ben.

saçını hiç boyatmadığın için, bitkisel-amonyaksız bir boya kullanmanı öneririm. şimdiki aklım olsaydı saçıma asla amonyaklı bir boya sürmezdim çünkü saça çok zarar veriyor. ilk boyatman olacağı için, kaliteli bir bitkisel boya ile kuaförde boyat bence...seçeceğin renk de istediğin renkten 1-2 ton açık olursa daha iyi olur. çünkü genelde katalogta gözüktüğünden daha koyu çıkar renkler...

ben de arkadaşıma katılıyorum canım...
istediğin rengin birkaç ton açığı olursa daha iyi olur..ve de bitkisel ..

saçında beyaz yoksa hiç bulaşma boyaya derim çünkü uzadıkça dip boyası istiyor sürekli sürekli boyatıncada saç çok yıpranıyor ben çok pişman oldum uzayıp boyasından kurtulacağım günü dört gözle bekliyorum

ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum hepinize vazgeçtim bile boyatmaktan ama boyatıp boyatıp her hafta ayrı renkte saçlarıyla karşıma geçen arkadaşlarımı görünce çok kıskanıyorum mizaçları o kadar değişiyorki sanki başkası oluyolar o yüzden çok kararsız kalmıştım ama sonradan vazgeçtim istediğim renk hani fox tv nin bi spikeri varya nazlı tolga diye o saç rengini çok istiyorum daha doğrusu istiyordum ama saçı açtırmak lazımmış ve ben o işlemlerden acaip tırsıyorum belki bi gün siyaha boyatırım oda saçıma zarar vermez heralde :)

hiç boyama bnce doğalsa saçın bi boyamaya başlarsan ardı arkası kesilmez yıpranır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…