uzun olucak ama lütfen okuyun arkaşlar benim şöyle bir özelligim var bahsedicem umarım bana mantıklı yanıt verebilirsiniz yada sizde bu tür şeyler yaşıyormusunuz tavsiyelerde bulunursunuz yada ne düşündügünüzü söyleyin çok sevinirim ben çocuklugumdan beri hayal dünyası geniş biriyim ama gerçeklik duygumdan asla kopmamışımdır ne kadar hayal kursamda gerçekle hayali ayırtediyorum ama ben hep bişey izliyorum mesela bir film yada bir olay yaşıyorum yada birilerini görüyorum zıhnımde şipşak o sahne kaydoluyor ben gördügüm bireyleri kendi hayalımle karıstırıp seneryo yazıyorum ve onu oynmaya gun ıcerısınde dusunmeye baslıyorum fılm ızler gibi uyumadan önce bunu yapıyorum yada biran geliyor yine aynıyım dalmısım fılmın ıcındeyım ızlıyorum bazen karsımdakıne cevaplr verdıgımde oluyor ıcımden sızce gercekten bu sadece hayalgucumu yoksa bu kafamda bır noksanlık oldgunumu gösterıyor buyuk bır sorun olmdgnı blıyorum ama son zamanlrda dusundumde ben yıllrdır böyleyım normalmı sizce yorumlrnızı beklıorum bunu kabul etmem uzun sürdü ama neden bunu yapıyorum bilmiyorum