ilk yılbaşımız..

düşündüm hediye buldum ama nerden alabilirim bilmiyorum kalp tapusu yaptırmayı düşünüyorum ama nerde yaptırabilirim bilmiyorum sizce olur mu

Ayy ne kadar güzel sizin için çok mutlu oldum kalp tapusu iyi fikir internette araştırırsanız satan sitelerden edinebilirsiniz yada kendinizde yapabilirsiniz çok zor değil ben daha önce düşünmüştüm 14 şubat için saklıyorum.Hediyeden önce güzel yemekler yapın derim
Ben olsam güzel bir masa kurardım...

her zaman farklı ve güzel yemekler yapıyorum mum ışığında yemek yediğimizde oluyo zaten internette baktım ama tam olarak istediğim gibi bişey bulamadım o tür şeyleri nerde yaparlar ben evde yapmayı düşünürdüm ama yazıcım yok

merhaba arkadaşlar bende yılbaşında nişanlıma ne alcağımı hiç düşünemedim ve iş nedeniyle çıkıp bişeylerde bakamıyorum düşünceleriniz ve fikirleriniz varsa paylaşırmısınız :)

kızlar aşk tapusunu yaptım bide çerçevelettim hediye paketi yaptırdım dayanamadım bugün verdim çok beğendi çok hoşuna gitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…