- 2 Mayıs 2021
- 92
- 37
- 18
- 34
- Konu Sahibi 1aycaaktasssg
Kızlar merhaba ilk tüp bebeği tutan ikinciyi planlayıp tekrar tüp bebek transferi ile hamile kalan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuzu gordum test gunune varmi daha hayirli sonuclar alirsiniz insaAllahKonum başa çıksın dıye yazıyorum canm. Benm ıkı denemede olöadı şuan üçün denemeyı yaptım üçüncü günüm bekliyorum hakkında hayırlısı inşallah
Bugün yaptım ama malesef negatifYorumunuzu gordum test gunune varmi daha hayirli sonuclar alirsiniz insaAllah
Kan mi verdin cnm negatif çıktı yoksa gebelik testi mi yptnBugün yaptım ama malesef negatif
Kan verdinizmiBugün yaptım ama malesef negatif
Verdım kan 0.11 çıktı progesteron 37.49Kan verdinizmi
Kan verdım canm beta 0.11 progesteron 37.49Kan mi verdin cnm negatif çıktı yoksa gebelik testi mi yptn
Anladım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun nasip yaa Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah kaç gün embriyosuydu senin cnmKan verdım canm beta 0.11 progesteron 37.49
5.cı gündü canm doktor bılıyordu zaten olmayacagnı ya ben bir umut inandım acıkcası çok ıyı degıl dedı bana. Besıncı güne gelmesıde labaratuvardann kaynaklı zatenAnladım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun nasip yaa Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah kaç gün embriyosuydu senin cnm
Anladım hayırlısı inşallah üzülme var bundada bir hayır demeki5.cı gündü canm doktor bılıyordu zaten olmayacagnı ya ben bir umut inandım acıkcası çok ıyı degıl dedı bana. Besıncı güne gelmesıde labaratuvardann kaynaklı zaten
Cok uzuldum gercekten Hayirlisi olsun hakkinizda. Doktor biliyodu olmayacagini dediniz nerden biliyodu acaba tecrubesizimde5.cı gündü canm doktor bılıyordu zaten olmayacagnı ya ben bir umut inandım acıkcası çok ıyı degıl dedı bana. Besıncı güne gelmesıde labaratuvardann kaynaklı zaten
Amın hayırlısı olsun inşallah herkes ıcın. Bana acıkcası embrıyolar çok ıyı degıl hayırlısı dua et dedı aynı bu sekılde söyledi anladım zaten ama bukadarda 0 değer çıkacak kadarda bilemedimCok uzuldum gercekten Hayirlisi olsun hakkinizda. Doktor biliyodu olmayacagini dediniz nerden biliyodu acaba tecrubesizimde
Keşke uzulmesemde neyım var neyım yok verdım üç deneme yaptım üçüde olmadı üçünüde başka sehırde yaptım evımden uzak ne kışı bıldım ne yazı ama gene olmadıAnladım hayırlısı inşallah üzülme var bundada bir hayır demeki
Sizin modunuzu bastan dusurmus doktor nerde tedavi oluyodunuz ben cok uzuluyorum boyle dumduk soyleyince herseyin bi usulu var hele biz kadinlar bu surecte bu kadar hassasken doktorlarda hassas olsa keske. Bunu sana degilde esine falan soleseydi keske.Amın hayırlısı olsun inşallah herkes ıcın. Bana acıkcası embrıyolar çok ıyı degıl hayırlısı dua et dedı aynı bu sekılde söyledi anladım zaten ama bukadarda 0 değer çıkacak kadarda bilemedim
Memorıal benm merkez. Aynen aslında düşürdü ama ben pek cıddıye almadım veren Allah dedım olmadı işteSizin modunuzu bastan dusurmus doktor nerde tedavi oluyodunuz ben cok uzuluyorum boyle dumduk soyleyince herseyin bi usulu var hele biz kadinlar bu surecte bu kadar hassasken doktorlarda hassas olsa keske. Bunu sana degilde esine falan soleseydi keske.
Kiyamam hayirlisi neyse o olsun. Bende transfer surecine baslicam dondurulmus embrjyolarim var Rabbim bi mucize bekleyen bizlere guzel mucizeler saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Onun kudreti herseye yeter.Memorıal benm merkez. Aynen aslında düşürdü ama ben pek cıddıye almadım veren Allah dedım olmadı işte
Amın herkes ıcın hayırlısı olsun çok zorlu bı süreç Allah bu yolda emek harcayan herkese yardım etsın istemeyen herkesın kucagnı doldursunKiyamam hayirlisi neyse o olsun. Bende transfer surecine baslicam dondurulmus embrjyolarim var Rabbim bi mucize bekleyen bizlere guzel mucizeler saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Onun kudreti herseye yeter.
Canım hayırlı olsun inşallah allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin. Benim ilk transferim tuttu ama 18. Hafta erken suyum geldi malesef kaybettik bebeğimizi. Şimdi çok arayı açmadan 2. Transferimizi yapacağız dondurulmuşlardan. Gerekli testler yapıldı doktoruma çok güveniyorum zaten hiç vakit kaybetmeden 2. Reglden sonra başlayacağız nasipse.Kiyamam hayirlisi neyse o olsun. Bende transfer surecine baslicam dondurulmus embrjyolarim var Rabbim bi mucize bekleyen bizlere guzel mucizeler saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Onun kudreti herseye yeter.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim insaAllah guzel sonuclar alirsin saglikla hayirla kucagina alirsin evladiniCanım hayırlı olsun inşallah allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin. Benim ilk transferim tuttu ama 18. Hafta erken suyum geldi malesef kaybettik bebeğimizi. Şimdi çok arayı açmadan 2. Transferimizi yapacağız dondurulmuşlardan. Gerekli testler yapıldı doktoruma çok güveniyorum zaten hiç vakit kaybetmeden 2. Reglden sonra başlayacağız nasipse.