• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ilk üç ayda uyku düzeni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
bebeklerin ilk üç ayda günde kaç saat uyumaları gerekir(Evde kardeşini kıskanan ablamız pek uyumasına fırsat vermiyor da)

kendi haline birakmalisin uykusu geldiginde belli ediyor zaten yada kendi uyuyor hic zorlamadim ben ilk 4 ay gece bile 1 de yattigi oldu 4 aydan sonra sadece gece uykusuna mudahale ettim 12 de 11 de yatirmaya basladim 5 aylik olmasina yakin 7-8 gibi uyumak istedi gece ve ogunden itibaren duzene girdi gece uykulari gunduzleri yine istedigi zaman uyuyordu simdi 9 aylik gunduz sadece 1.5 2 saatlik ogle uykusu var gece 8 de yatiyor yani onlar belli ediyorlar uykusu geldigini ozaman uyutmayi dene

12 saat diye biliorum ben ama bencede zorlama kendi uyumak istediğinde uyusun sonra kendi düzenini kendi oluşturuyo zaten

Back