• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüy alımı

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşalr ben 15 yaşındayım bu iki hafta içerisinde bikini bölgemi ilk defa almayı düşünüyorum bizim aile tüysüzdür ama hiç almadıgım için biraz çoğaldı epilatörle almayın düşünüyorum eldivenle yada agdayla ugraş ugraş bitmez ama epilatörle acır mı diye korkuyorum braun 2370 , 3380 yada phılıps 6402 modellerini almayı düşünüyorum bikini bölgesinde agrı yapar mı?agrı yapmaması için hangisini önerirsiniz?

Hmm ama agda yapış yapış eldivenlede tek tek ugraşmak zor :( braunın 5380 nin buz eldiveniyle sogutsam yinede acır mı?birde son soru epilatörde phılıps 6402 mi?braun 5380 mi?yoksa arçelik mi?

meraba bence ilk alış nasıl başlarsan öyle gider ve okuduysan herkes bukonudan dertli ağdayla al derim herzaman ve dolunay takibini yap aycangülün yazdığı tarihlerde al ve azaltmaya çalış...makina batık ve sivilce yapıyo daha sonra..

eldiven de güzel bir çözümdür.ağda gibi beslemez,biraz zahmetlidir,ama büyük rahatlık bence.makinede daha çok acı duyarsın ve kılların bir kısmını kökünden almadığı için sonuç başarılı olmaz.ben ıpl yaptırmadan önce tüm yöntemleri denedim,en son eldiven kullanıyordum.kolay gelsin

bikini bölgesini epilatörle almaya dayanamazsın. bu acıyı çektirme kendine :D zaten epilatör bence hiçbir yerde kullanılmamalı. ben en fazla ağda sonrası rötuşlamak için kullanırım. sir ağdayı yapıştır çek tertemiz. (tabi o da acıyor ama epilatör gibi süründüre süründüre değil, 2-3 saniye sürüyor, hele başkası yapıyorsa bir süre sonra kendinden geçiyorsun duymuyorsun bile :D) eldiven de olabilir ama kısayken öyle almak zor oluyor ve bir süre sonra bel ağrılarından kıvranabilirsin. çok utanıyorsan annene ablana filan yaptır. :D

Son düzenleme:
Back