İlk Tüp denemesi başarılı olmayanlar İkinciye birlikte hazırlanalım

leilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
66
43
41
İlk defa tüp deneyip de negatifleri gören anne adayları... İkinci için destek olalım birbirimize. Gazlayalım pohpohlayalım hadi birlikten kuvvet doğar bu defa da minik minik bebekler doğsun....

Hiç birşey işe yaramıyor halimize bakın
Negatif testler kabus oldu
Ilk denememde az önce negatif sonucu aldım ağlaya ağlaya buraları okuyorum. Olmadı iste

Hiç birşey işe yaramıyor halimize bakın
Negatif testler kabus oldu
Ilk denememde az önce negatif sonucu aldım ağlaya ağlaya buraları okuyorum. Olmadı iste
Canım aynısını ben de yaşadım hem de test gününden önce regl olarak.. İlk denemeler genelde böyle oluyor. Benim de ilk denememdi. Ağlayacaksın tabi ağlama demiyorum ama önemli olan kontrollü üzülmek. Şimdi derin bir nefes al ve geçmişi bırak. Dondurulmuş embriyoların varsa tekrar heyecanlı ama bir o kadar yorucu bir süreç daha başlayacak. Dinlen. Kafayı boşaltmanın mümkünatı yok ama biraz da başka şeylere yer aç. Transfere kadar geldiysek hepimiz için diğer denemelerde umut var. Hadi toplan ve bizimle beraber ol :*

merhba kızlar bende 2.denemye başladım inanıcaz dua edicez ve Allahın izniyle olacak inşallah

Ben de 2. denememi yapıyorum Bu defa daha rahat oldugumu hissediyorum Umarım hepimiz icin hayırlısı olur

Kac embriyo transferi ile negatifi gordunz

oh ne guzel inşallah hayırlıysa olsun Ben ilk denememde cooook stres yapmıştım ama şimdi biraz daha rahatım Sen de stres yapma sakın Hangi şehirde yapıyorsun?
İstanbuldayım Cnm bende çoook stres yaptım dış gebelik geçirdim malesef yanlış yere tutundu bu sefer beni bırakmıcak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…