Ilk tup bebek tedavisi

nevarneee

Gülümse gecemden karanlık kaçsın.
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
956
1.192
313
33
Merhaba hocam ProfDrBulentTirasProfDrBulentTiras hesabı doğrulanmış üye.
2016 ocak ayinda evlendim.Evlendikten 3ay sonra hamile oldugumu ogrendim ama malesef dış gebelikmis.En son beta 500lerde plato cizdi ve sadece igne ile sonlandirildi.Dis gebeligin ustunden 3ay gectikten sonra yani agustos ayinda rahim filmi cekildim tupler acik cikti rahimde de sorun gorulmedi.Film sonrasi 1ay korunduktan sonra ekimde tekrar hamile oldugumu ogrendim ancak bu da bir kimyasal gebelikmis beta 22.50 cikti kanamayla birlikte dustu.En son Ocak ayinda tekrar hamile oldugumu ogrendim degerlerim ilk 1hafta gayet guzel iki kati artis gosterirken bir sabah ani bir kasilma yasadim ve adet agrisi gibi agrilarim ve lekelenmeler basladi.Degerim bir anda 400lerden 200lere dustu ve doktorum kimyasal oldugunu 10 gun sonra sifirlandigini kontrol etmemi soyledi.10gun sonra kan testi yaptirdigimda degerim 400lere cikmisti ve bu da bir dis gebelikti.2Doz igne ile sonlandirildi.Ikinci dis gebeligimin sag tupte oldugu belliydi ancak ilki hangi tupteydi bilinmiyor.
Agustos ayinda tup bebek yaptiracagim insallah.Sansim yuzde kactir?ve agustosta 6.adetimle birlikte tup bebek dusunuyorum.Dogru mu yapiyorum?Buarada faktor II/Protrombin (G20210A)heterozigot mutasyon kan pihtilasmasi cikti.Doktor tup bebek transferi ile beraber kan sulandirici igne olmami soyledi.Kendi doktorum ise gerek olmadigini soyluyor.
Simdiden tesekkur ederim hocam,onerileriniz benim icin degerli.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım kan pıhtılaşması varsa kan sulandıcı iğne kullanmalısın çünki normal bir gebeliğin olsa bile bebek gelişemez ve kalbi durur 2 ay sonrasında genelde gebelik sona eriyor kan pıhtılaşması olanlarda bunu her doktor onaylamıyor ama çoğunluk böyle söylüyor o iğneler sayesinde Bebiş sahibi olan çok tanıdığım var iyi bir dr. Bul kendine Allah a emanet ol

merhabalar : bayan yaşı ,merkez secımı , laboratuvar kalıtesı gıbı bır cok faktor basarıda etkılı olur .kan pıhtılasma meyıl durumunda kan sulandırıcı tedavıler yapmaktayız .bol şans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…