• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek negatif yardımcı olur musunuz

Mucmerbet98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
110
32
28
27
Merhaba ben 26 mayısta ilk tüp bebek transferimi oldum ama olumsuz sonuçlandı zaten çok ümit bağlamamıştım ikincisi için hazırlanacağız ama ikincisi ne zaman oluyor ? İlkinde tek embriyo transferiydi ikincisinde çift koyarlar mı birde 3. Gün dondurulan embriyolar 5. Gün transfer edilebiliyor mu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

2. adetinizde başlarsınız, 2.yi çift koyuyolar genelde, benimde tek konuldu 25 mayısta, pozitif sonuç aldım, ama almasaydım 2.adette tekrar başlatırdı doktor

Merhaba ben 26 mayısta ilk tüp bebek transferimi oldum ama olumsuz sonuçlandı zaten çok ümit bağlamamıştım ikincisi için hazırlanacağız ama ikincisi ne zaman oluyor ? İlkinde tek embriyo transferiydi ikincisinde çift koyarlar mı birde 3. Gün dondurulan embriyolar 5. Gün transfer edilebiliyor mu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
İkincide çift koyacaklarını pek sanmıyorum,3.gün ambriypsunu niye 5. Gün transfer etsinler onu anlamadım

Benim ilkini çift koydular tutmadı ikinci kez denedik bende 2.adetimde gittim yine çift koydular embriyoyu. 5.gün embriyosu.

2. adetinizde başlarsınız, 2.yi çift koyuyolar genelde, benimde tek konuldu 25 mayısta, pozitif sonuç aldım, ama almasaydım 2.adette tekrar başlatırdı doktor
İnşallah çünkü olmayınca bana yaptıkları açıklama tek transferin şansı az olurdu zaten dediler

İkincide çift koyacaklarını pek sanmıyorum,3.gün ambriypsunu niye 5. Gün transfer etsinler onu anlamadım
Hayır öyle mi oluyor nasıl oluyor onu sormak istedim benim vücudumda her şey iyi gidiyor ama sonra bir anda hep olumsuz oluyor ilkinde idrar da bile pozitif görmüştük ama sonra negatif oldu

Hayır öyle mi oluyor nasıl oluyor onu sormak istedim benim vücudumda her şey iyi gidiyor ama sonra bir anda hep olumsuz oluyor ilkinde idrar da bile pozitif görmüştük ama sonra negatif oldu
İşte herşey normal güzel olsa da bazen tutmuyor nasip diyoruz

Hem 3. Gün embriyosu hem 5. Gün embriyosu mu var? Çift transferde bazen gün ayırt etmeksizin koyuyorlar. Onu mu demek istenizi?

Yaşın 35 üstü ise çift transfer edilir 3.gun embriyosu dondurulduysa 3.gun embriyosu transfer edilir 5.gun nasıl olacak yani ?cozulse dahi kalitesi bozulabiliyor sanmiyorum 5.gune gideceğini

Merhaba benim ilk denemem olumsuz sonuçlandı ağustosun sonun 3 ay bitmiş olacak tekrar denemek istiyorum ama korkuyorum hangi merkez ve doktor daha iyidir bilgi verirseniz çok sevinirim

Benim de ilk denemem negatifti, ikinci denememde hamile kaldım.
9 yaşında şimdi ♥️
İkinci denemeye doktorum 1 ay ara verip hemen başlatmıştı.

3.gün embriyolarını çözdürüp 2 gün daha bekletip eğer ilerlerse 5.güne getirip sizinde transferinizi ona göre ayarlarlar.Ayriça 3.gün embriyosu tutmaz kötüdür diye birşey yok her 5.gün embriyosu da zaten zamanında 3.gün embriyosuydu .Bol şans 🥰

Back