Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiİlk tüp bebek denemesinde pozitif sonuç alanlar
çok var canim ama olmazsada dunyanin sonu degil benimde basimdan ayni seyler gectigi icin boyle rahat konusuyorum tup bebekle 1negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelik gecirdim yeniden baslicaz insallah bizimde sorunumz sperm azligi benim 2.denememde tutmustu insallah senin ilk demende tutar Rabbim cok aratmadan versin heyecanini telasini anliyorum ayni yollardan geçtik :) hadi bakalim hayirlisi olsun
Çok çok teşekkür ederim. İmşallah en kısa zamanda sizinde olur. Bizimde azosperm sorunumuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Daha 9 gün bar sabırsızlık diz boyu
Çok çok teşekkür ederim. İmşallah en kısa zamanda sizinde olur. Bizimde azosperm sorunumuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Daha 9 gün bar sabırsızlık diz boyu
sakın kendinde belirti aramaya kalkma benim tuttugunda ben hic belirtim yok tutmadi diye aglamistim megerse hamileymissm o kadar kucuk bir bebek belirti veremez : )