İlk tüp bebek denemesinde kimyasal gebelik yaşayanlar

symtt

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
152
57
18
Kızlar selam tüp bebek tedavisine başladık iyi kalitede dondurulmuş embriyo transferi yapıldı fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı. Geriye kalan embriyolarımız var fakat bu şekilde yaşayıp 2. Denemede olumlu sonuç alan var mı aranızda

Kızlar selam tüp bebek tedavisine başladık iyi kalitede dondurulmuş embriyo transferi yapıldı fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı. Geriye kalan embriyolarımız var fakat bu şekilde yaşayıp 2. Denemede olumlu sonuç alan var mı aranızda
Malesef benim de kimyasal gebelik oldu, 2. denemeyi henüz gerçekleştirmedik. Konuyu takipteyim :)

Pıhtılaşma olup olmadığına bakılacak bir de rahimden örnek alınıp teste gönderilecek embriyoyu kabul edip etmemesiyle alakalı zannediyorum
Benim doktorum öyle bir şey söylemedi. Bende bir danışayım bu konuyu. Doğru embriyoyu bulamadık henüz dedi ara vermeden 2. Denemeyi yapacağız kısmetse

Benim de ilk deneme kimyasal oldu şimdi sizin gibi 2. de aynı olur mu diye tereddütte kaldık sorun da belli değil. Sizin tüp bebek yapma sebebiniz neydi?

Benim de ilk deneme kimyasal oldu şimdi sizin gibi 2. de aynı olur mu diye tereddütte kaldık sorun da belli değil. Sizin tüp bebek yapma sebebiniz neydi?
Sprem hareketliliği ve şeklinde düşüklük vardı fakat gebe kalmayı engelleyecek derece de değildi. Sebepsiz olarak nitelendirdi doktorumuz. Sizde sorun neydi

Sprem hareketliliği ve şeklinde düşüklük vardı fakat gebe kalmayı engelleyecek derece de değildi. Sebepsiz olarak nitelendirdi doktorumuz. Sizde sorun neydi
Bizim de aynı morfoloji 2-3 arasında değişiyor. Sayı ve hareketlilik doğal gebelik için yeterli demişti ancak ne doğal gebelik oldu ne de tüp bebek. Artık ne yapacağımızı şaşırdık.

Bizim de aynı morfoloji 2-3 arasında değişiyor. Sayı ve hareketlilik doğal gebelik için yeterli demişti ancak ne doğal gebelik oldu ne de tüp bebek. Artık ne yapacağımızı şaşırdık.
Bizde de aynı. Yaşımız da oldukça genç. 2. Denemede olumlu sonuca ulaşmak Kısmetimizde mi yok bilmiyorum ama ara vermeden tekrar deneyeceğiz inşallah olumlu sonuç alacağız 🙏

Bizde de aynı. Yaşımız da oldukça genç. 2. Denemede olumlu sonuca ulaşmak Kısmetimizde mi yok bilmiyorum ama ara vermeden tekrar deneyeceğiz inşallah olumlu sonuç alacağız 🙏
İnş pozitif değerler görürüz 🤲🏻

İnşallah 🙏 embriyolar aynı döngüde oluştuğu için tekrar aynı sorunla karşılaşır mıyız diye endişeliyim ama bu bir sorun değilmiş sanırım
Benim de endişem aynı fakat birkaç kişi de okudum pozitif sonuç alanlar da var tekrar kimyasal yaşayanlar da. Bekleyip bekleme arasında çok kararsızım bakalım artık

Herhangi bir sorun söylemedi doktor, spermde ya da yumurtalarda sıkıntı yoktu. Embriyo da 4aa kalitesindeydi ama anlamadık, nasip değilmiş :)

Herhangi bir sorun söylemedi doktor, spermde ya da yumurtalarda sıkıntı yoktu. Embriyo da 4aa kalitesindeydi ama anlamadık, nasip değilmiş :)
Evet nasibimizde olmayınca her şey mükemmel de olsa olmuyor demek ki 😔embriyo kaliteli denilince aklıma hiç kimyasal gebelik gelmemişti kısmet değilmiş umarım olumlu sonuçlar alırız

Evet nasibimizde olmayınca her şey mükemmel de olsa olmuyor demek ki 😔embriyo kaliteli denilince aklıma hiç kimyasal gebelik gelmemişti kısmet değilmiş umarım olumlu sonuçlar alırız
Merhaba benimde ilk denemem 10. Gün 36.2 12.gün 19.2 ye düştü beta yarın da bakacak ama muhtemelen değer sıfırlanmıştır benimde sanırım kimyasal oldu değil mi :( sizin değerler böylemiydi acaba ?

Benim de ilk denemem kimyasal oldu, ocak sonu 2. Transfer için gitmeyi düşünüyorum umarım bu sefer sağlıkla ilerler. Farklı bir yol izlicek mi doktor bilmiyorum daha görüşmedik, fikri olan arkadaşlar yazarsa güzel olur

Merhaba benimde ilk denemem 10. Gün 36.2 12.gün 19.2 ye düştü beta yarın da bakacak ama muhtemelen değer sıfırlanmıştır benimde sanırım kimyasal oldu değil mi :KK43: sizin değerler böylemiydi acaba ?
11. Gün 33, 14. Gün 27 çıkmıştı doktor ilaçları bıraktırmıştı 3. Testi görmeden beta yükselmediği için 😥😥 kimyasal olmuştu.

Back
X