Sizin adınıza çok sevindimMerhabaa hayırlısı olsun öncelliklebende 25 yasındayım 3 yıllık evliyim . 20 yumurtam toplanmıstı ama sadece 2 tane 5. Gün embriyo kalmıstı . 1 transfer negatifti kalan 2. Embriyo transferi pozitif oldu çok şükür
Ben enfeksiyonlu bi hastalık geçirdim o yüzden tüplerimde genişleme vardı 3 yılda olmayınca direk tüpbebeğe basladıkSizin adınıza çok sevindimTüp bebek tedavisine başlama sebebiniz neydi?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen enfeksiyonlu bi hastalık geçirdim o yüzden tüplerimde genişleme vardı 3 yılda olmayınca direk tüpbebeğe basladık
AminnnAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBu arada Trabzonlusunuz sanırım. Ben MedicalPark Karadeniz’de tedaviye başladım. Siz nerede tedavi olmuştunuz?
Geçmiş olsun şuan için çok güzel devamı gelir inşallahHerkese tekrar merhaba
Dün yumurta toplama işlemim yapıldı. Bugün beni embriyolog aradı. 18 tane yumurta topladıklarını, 16 tanesinin olgun yumurta olduğunu, 15 tanesinin döllendiğini söyledi. Sizce bu sayılar nasıl?
Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızGeçmiş olsun şuan için çok güzel devamı gelir inşallahUyandığında ağrı hissettin mi canım kanama flan nasılsın bende yeni başlayacağım
Anladm bi kaç güne geçiyor öyle diyorlar bnde arastırıyorum kendimceTeşekkür ederim canım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBenim işlem günü çok ağrım oldu. Normalde ağrıya dayanıklıyımdır ama dün hep yatmak zorunda kaldım. Bugün ağrım biraz daha hafifledi. Yarın daha iyi olacağımı düşünüyorum.
Hiç kanamam olmadı canımGeçmiş olsun şuan için çok güzel devamı gelir inşallahUyandığında ağrı hissettin mi canım kanama flan nasılsın bende yeni başlayacağım
Bende pcos yoktu canım. Pcos olmamasına rağmen bu kadar yumurtamın olmasına ben de şaşırdım. Şükürler olsunAnladm bi kaç güne geçiyor öyle diyorlar bnde arastırıyorum kendimceacaba sizde pcos mu vardı yumurtanız fazla inşallah güzel embriyolarınız olur
Anladm canım inşallah istediğin gibi olur herşeyHiç kanamam olmadı canım
Bende pcos yoktu canım. Pcos olmamasına rağmen bu kadar yumurtamın olmasına ben de şaşırdım. Şükürler olsunMaalesef bizde sperm sayısı düşüklüğü var
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruzAnladm canım inşallah istediğin gibi olur herşey
Merhaba sonuç ne oldu bende tüp bebeğe başlamak istiyorumHiç kanamam olmadı canım
Bende pcos yoktu canım. Pcos olmamasına rağmen bu kadar yumurtamın olmasına ben de şaşırdım. Şükürler olsunMaalesef bizde sperm sayısı düşüklüğü var
Allah izin verirse pazartesi günü transfer yapılacakMerhaba sonuç ne oldu bende tüp bebeğe başlamak istiyorum
Merhaba şimdi okudum konuşulanları bizde aynı durumdayız sonuç ne oldu yazmamışsınız umarım hamilesinizdir :)Allah izin verirse pazartesi günü transfer yapılacak