İlk tirimesterde gebelik haftam 15 gün öncesine göre 6 gün küçük çıktı

busba16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
4
0
1
34
Deneyimli bayanlar tecrübelerinize ihtiyacım var. 15 gün önce doktor kontrolünde 6hafta 3 günlük hamileyim kalp atışları herşey çok sağlıklıydı ve vajinal ultrasonla muayene oldum. 15 gün sonra 8 hafta 3 günlük olmam gerekirken doktorum karın üstü ultrason muayenesinde 7 hafta 4 günlük çıktı ama kalp atışları çok sağlıklı iyi görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar gidicez. Başına böyle bişey gelen oldumu içim hiç rahat değil

Evet doktora iki gün arayla gitmeme rağmen yani ilkinde bebek 6+3 çıktı ıkı gün sonra 6+4 neyse dedik sonra 9+0 olmam gerekirken 8+1 ölçmüşlerdi aynı gün başka bir hastanede doktora gittim tam 9+0 ölçtü dün ise bebeğim 11+6 olması gerekırken 11+3 cıktı sürekli değişiyor bende anlamadm ama bebeği ölçen kişi cihaz vs farkediyor biraz dikkatli ölçmezsen azıcık kaydırma olsa bile sonucta mm lerle ölçülüyor hemen gün farkı yaratıyor bakalım yarın ikili test var ne cıkacak merak ediyorum... Bir sıkıntı yoktur her zaman tutturamıyor doktorlarda

Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak Nasib etsin. Ama benim ölçülerimi hep aynı doktor yapıyor. Sadece ilkkez karnımın üzerinden baktı belkide ondan dolayı 6 gün küçük ölmüş olabilir diye düşünüyorum. İnşalllah Bi sıkıntı yoktur ya

2 li tarama testi yaptırdınızmı. Bugün ultrason ölçümleriniz nasıl çıktı

bazı bebekler minyatür oluyor bildiğin.
hani ultrason değerlerini ölçüp örtüşmüyor ya değerlerin ile benmde öyle idi.
benim mesela ilk bi 3 ay lık olana kadar tahmini doğum tarihinin 5 mayıs a çıktığını bilirim minnaklıkan
tabi troid hapı ve şeker hapı kullanmamında etkisi var.sonra 3. ay bıraktım birden hızlandı gelişimi.
buna rağmen 24 haftalıkken bile bacak kemiği 21 haftalık ölçmüştü alet. kilosunu bile az söylüyordu drlar.
son aylar gelişti 1 mayıs oldu tahmini doğum tarihi.
en son doğum iznim 9 nisanda başlıyordu çünkü 40 haftalık 30 nisanda oluyordu.
daha doğum iznine başlamadan 6 nisanda 36+5 ile doğum yaptım.
yine de tavsiyem bol bol haşlanmış yumurta ve tavuk ye.

2 li tarama testi yaptırdınızmı. Bugün ultrason ölçümleriniz nasıl çıktı
Evet yaptırdım ultrasonda 12+3 cıktı daha çarşamba günü 11 +3 cıkmıştı polk.doktoru bakmıştı bugün radyoloji uzm.çekti ikili testi artık o yüzden takılmıyorum ölçülere aynı doktorda baksa denk gelmeyince farklılık oluyor.gönlün ferah olsun

İçim baya rahatladı p. Tesi sabah kontrolüm var inşallah beende hayırlı haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…