• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ilk tanışmaya az kaldı resmen kabus gibi :(

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
kızlar bizimkiler tanışacaklar artık. benim ailem biraz gönülsüz gibi. hem abim hem de babam var :) eleştirel bir ailem var. ilk tanışmada ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? ne yapmam lazım? aranızda ilk tanışmada ciddi sorunlarla karşılaşanlar var mı?

İyi düsün iyi olsun :) hem aileler evlatlarına cok söylenebilir fakat ayıp olmasın diye karsı tarafın yüzüne pek öyle tepki gösteremezler en fazla laf sokarlar ki zannetmiyorum hem bakarsın tanıdıkca severler :) Ama önlem almak istiyorsan ailenin her üyesinle özel olarak konusup bir sorun olduğu zaman ne kadar onlara kırılacağını belli etmelisin

Kübra'cığım hiç üzülme tatsızlık çıkacak diye.Baktın işler sarpa sarıyor ben çok kötü oldum heyecandan başım dönüyor de şak bayıl! Sora seni memnun edip üzmemek için her iki tarafta neler neler yapıyorlar gör bak. :)
Şaka bir yana özellikle abinle konuş babamı idare et gibisinden sana güveniyorum falan de.
Babanda zaten abine güveniyor olacaktır kulp bulma konusunda böylece daha rahat edersin düşüncesindeyim.
Allah yardımcın olsun aaaahh ahh ne zor işler şunlar yha!!

Ben babama durumu açarken ve ailelerin tanışmasından önce herkes bana "bir şey olmaz, güzel geçer, merak etme" dedi. Şimdi bakıyorum da bu çok doğru bir telkin değilmiş.

Evet, herşey çok güzel olabilir ve umarım senin için de öyle olur. O zaman sıkıntı yok. Ama gelgelelim kız ailesi damadı, damadın ailesini, damadın işini, semtini, tipini, gözünün üstündeki kaşını kızlarına layık bulmayabilir. Özellikle babalar kızlarını biraz kıskanabilir. Bu da çok normaldir. Zaten pek kusur bulamasalar bile kolay kolay kız vermek istemeyebilirler. Sen her iki duruma da hazırlıklı ol, sakin ol, ikisi de çok normaldir ve sorun olsa bile çok çok yüksek ihtimalle bir şekilde halledilir :34:

kızlar bizimkiler tanışacaklar artık. benim ailem biraz gönülsüz gibi. hem abim hem de babam var :) eleştirel bir ailem var. ilk tanışmada ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? ne yapmam lazım? aranızda ilk tanışmada ciddi sorunlarla karşılaşanlar var mı?

Biz de yarın tanıştırıyoruz ailelerimizi ve inan ki aynı sorunlar bizde de var ama karşıya bu kadarını yansıtacaklarını sanmıyorum babam bazen tahmin etmediğim öyle bir şeye takıyor bu konuyla ilgili sen nasıl bunu dersin falan diyor şaşıp kalıyorum :53: abim de ayrı taraftan daha çok erken ne gerek var falan diyor.. bakalım yarın neler olcak bahsederm :34:

Back