İlk Tanışma

mumsema

Zaman bende bi' yolcu
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
95
Puanlar
48
Merhaba herkese, 5 yıllık bi ilişkim var şu an üniversite son sınıftayız. Aileler birbirlerini tanımıyor henüz. Şunu sormak istiyorum, kız tarafındansa, erkek tarafının kız tarafına ilk tanışmaya gelmesi daha mı münasip olur sizce? (küçük çaplı tanışmadan bahsediyorum, anne ve ablasının oturmaya gelmesi gibi bi tanışma) :dua:

Nişanımdan önce biz ailelere tanışma yemeği düzenledik bizimki bizde oldu.SSiz de ya dışarıda ya da bizim gibi eve davet edebilirsiniz...

Bizim de önce annesi, ablası, kardeşi ve annesinin halası gelmişti. bizde de ben, annem, kardeşim ve ananem vardı. he bi de nişanlım vardı tabi. o gelmesem olur mu napacam kadınların arasında dedi ama ben getirdim yine de. ben heyecandan kasılırken o dışarda rahat rahat gezmesin dedim :KK53:

Bizim de önce annesi, ablası, kardeşi ve annesinin halası gelmişti. bizde de ben, annem, kardeşim ve ananem vardı. he bi de nişanlım vardı tabi. o gelmesem olur mu napacam kadınların arasında dedi ama ben getirdim yine de. ben heyecandan kasılırken o dışarda rahat rahat gezmesin dedim :KK53:
hahahah güzelmiş sizinki, tam hayal ettiğim gibi :KK48: bizim de böyle bi şey olacak gibi ama ben o an kendisinin yanımızda olmasını istemem sanırım:halay:

hahahah güzelmiş sizinki, tam hayal ettiğim gibi :KK48: bizim de böyle bi şey olacak gibi ama ben o an kendisinin yanımızda olmasını istemem sanırım:halay:

ben anca beraber kanca beraber dedim :KK70:
herkes gergindi zaten, bide önceden onun ailesiyle de tanışmamıştım arada bi köprü olsun istedim. iyi de oldu 2 saat boyunca öyle sus puz oturdu garibim :KK53:

ben anca beraber kanca beraber dedim :KK70:
herkes gergindi zaten, bide önceden onun ailesiyle de tanışmamıştım arada bi köprü olsun istedim. iyi de oldu 2 saat boyunca öyle sus puz oturdu garibim :KK53:
ben de tanışmadım ailesiyle. böyle bi şey olursa iki taraf için de ilk olacak yani, aynı durumdaymışız :KK69: hımmm köprü olayı mantıklı aslında, iki taraf arasındaki tek bağ er kişi olduğu için... :KK48: bakalım nasıl olacak heyecanla o günü bekliyor olucam :KK59:

ben de tanışmadım ailesiyle. böyle bi şey olursa iki taraf için de ilk olacak yani, aynı durumdaymışız :KK69: hımmm köprü olayı mantıklı aslında, iki taraf arasındaki tek bağ er kişi olduğu için... :KK48: bakalım nasıl olacak heyecanla o günü bekliyor olucam :KK59:

inşallah gönünden geçenin çok çok daha güzeliyle karşılaşırsın :KK37:
benim annemler ister istemez gerginlerdi, nişanlımın annesi de öyle. ama annesinin halası baya iyi yatıştırdı ortamı. nişanlım da ben de doğru düzgün konuşmadık bile. o heyecandan ben servis yapmaktan :-)
şükür ki hiç sorunsuz geçti bizimki, seninki de öyle olur inşallah :KK36:

inşallah gönünden geçenin çok çok daha güzeliyle karşılaşırsın :KK37:
benim annemler ister istemez gerginlerdi, nişanlımın annesi de öyle. ama annesinin halası baya iyi yatıştırdı ortamı. nişanlım da ben de doğru düzgün konuşmadık bile. o heyecandan ben servis yapmaktan :-)
şükür ki hiç sorunsuz geçti bizimki, seninki de öyle olur inşallah :KK36:

İnnnşallah canım.. Size de mutluluklar bu arada, her şey gönlünüzce olsun :)

Merhaba herkese, 5 yıllık bi ilişkim var şu an üniversite son sınıftayız. Aileler birbirlerini tanımıyor henüz. Şunu sormak istiyorum, kız tarafındansa, erkek tarafının kız tarafına ilk tanışmaya gelmesi daha mı münasip olur sizce? (küçük çaplı tanışmadan bahsediyorum, anne ve ablasının oturmaya gelmesi gibi bi tanışma) :dua:

Erkeğin annesi ve varsa kız kardeşleri kız tarafına gider bence tanışmaya. Sonra babalar devreye girer falan filan

Bizde tanisan tanisanaydi.
Annesiyle is ortamimiz sebebiyle taniyorduk birbirimizi ama tanimamazliga vuruyorduk. Durum sebebiyle gidip is yerinde birlikte cay icip tanistik. Iki sene sonra kayinvalidem is yerime ziyarete geldi. Bir söz istedi birbirimize daima destek olup asla bırakmayacağımiza dair..

Sonra babam nisanlimla tanisti dışarıda bir yerde oturdular.

Sonra annesi teyzesi bir de kayinvalidem ve annemin ortak arkadaslari biz oturmaya geldi. Bizle ilgili hic bir sey konusulmadi. Normal bir oturma muhabbetiydi..

Sonra babalarimiz tanismadi :) isteme aksami tanistilar istediler verdiler.
Ayrintili bir sekilde istersen anlatirim. Ikramlar, davranislar vs.. ;) güzel telaslar.. heyecanin tadini çıkar..

Tabii önce erkek ailesi gelir tanışmaya , sonra kız tarafı gider . .

Back