İlk tanışma da Normal mi sizce?

the cimri başka birşey değil :/ kendi evine götürcekti bence :/ bebeim birşeyler hissettiysen emin ol hissettiklerin eninde sonunda doğru çıkar. hiç deneme bile bence baştan notunu vermişsin zaten,

Çoğu kişi gözden kaçırmış galiba konu sahibi "dedenin, görüştüğü kişiye yarım kalan yemekleriniz varsa bana getirin" dediğini de söyledi.
Ayrıca paketletip eve kendisi yemek için alacaksa ne olmuş siz dışarıda yiyemediğiniz hiçbir şeyi eve paket yaptırmıyor musunuz? Herkes cimri demiş adama. Paran çok olsa bile ziyan etmemek için yapılabilir.

bir insana artık yemek götürmek mi asil davraı

paketlettiğimiz yiyeceği eğer artıksa kendimiz yiyoruz
eğer baklava börek gibi bir şey ise ev halkı ile yiyebileceğimiz için ikram edebiliriz .
Çatal bıçak kaşık değmemiştir ama prefiterolü kendimiz dışında kimseye veremeyiz .
Bu saygısızlıktır karşıdaki insana hakarettir .

o oyle demıs olsa bile ılk bulusmada bu yapılmaz..baska zaman yapıversın hayrını.
kasık degmıs sey goturulmez..garıban dıye bu muameleyı hak etmıyor..adamın gonlunden artıgını vermek gecmıs..yenısını almak cok zor sankı mınıcık seyın..
ben hıc fakırlık yasamadım şükür durumum iyi..ama garıbanlar en hassas noktamdır...alısverısı severım ama kendıme yenı bıseyler alınca bıle alamayan var dıye oturup aglıyorum..eskilerimi de vermıyorum kımseye..ucuz olsun ama yenısını alalım onlara da cok zor değil artık uygun fıyata bırcok sey..
garıban dıye onlar artıgımızı yesın,eskımızı gıysın ohh en guzel yerlerı bız yıyelım fazla gelınce ancak vermek aklımıza gelsın di mi..belkı dişinde ıltıhap var belkı bısey var yahu..ısterse %100 saglıklı olsun yerı geldı anamızın babamızın tabagından yemıyoruz....
gosteriş yapmıs işte..
sankı gunah keçisiyiz gibi insanlar da yok asilzade yok ısraf eden sınıf falan demıs..pess

oldu olacak çiğnenmiş sakızı da versinler

oldu olacak çiğnenmiş sakızı da versinler

işte insanlara abartı gelıyor bu soylenenler..gercekten kendımı tutamıyacagım hassas konulardan bırı..ne demişiler tok acın halınden ne anlar
bu zıhnıyete mı uzulmelı kızcagıza secıcı olma yas gecıyo dıyenlere mı yoksa kızın uzuldugune mı..

kıza yardımsever insan imajı çizecek ya inek .

Bu hareket benim hoşuma gitmedi. Normal bulan arkadaşlar da tuhaf geldi. Biri bana artığını getirse çok muhtaç bile olsam çok bozulurdum. Bir profiterol kaç para ki? Alsın sağlam bir porsiyon ikram etsin. Ben size hak verdim. Anında ofsayta düşmüş :)

Bence onu evine götürecek. Madem birine iyilik yapmak istiyor, aklına o yaşlı adam geldi bir tane yeni alacak ve götürecek. Yarım kalmış, artmış, kaşıklanmış bir şeyi vermek ne kadar ayıp ve Allah’ın kuluna saygısızlık.

Benim içime sinmedi bu adam sırf bu hareketinden dolayı.

dede böyle dediğine göre gerçekten ihtiyacı var yazık.
böyle dese bile akıl var mantık var. dedeye profiterol mü götürülür ayrıca.
dedenin yaşına uygun adam gibi bi yemek götürsün

belkı parasının boşa gıtmesını ıstemedı.bizde yıyemediğimizi paket yaptırıyoruz. oda böyle düşündü ama sana diyemedi.Sizin düşünceleriniz bir tuhaf .gülü de o şekılde yapması ince nazık ve düşünceli olduğundan dır.Niye utanıyorsunuz artığı paket yaptırmasından bence kendısı yıyecektır.

kendisi yiyecekse bence de sorun yok ama dedeye sulanmış, kaşıklanmış profiterol mü verecek. adam utanır verirken

3 top tatlı profiterol denılen sey..kucucuk toplar yarısını yıyp kalanını paket yapıp evde mı yıyosunuz vıcık vıcık..
kendısı yıyecekse de yalan soylemıs oluyor dedeyı kullanarak..
agzına değen seyı gotururse de olur mu hiç..garıban dıye artık hak etmıyor..herkesın agzı bır mı hastalıgı vs her sey var..

yıne soyluyorum kımseyı düşürmesın allah

hihih abi biraz tutumluymus. bikeresinde biriyle bulustugumda cocuk menu kartini acar acmaz 'ne pahali burasi yahu' demisti. bende kabahat ki gorusmeye devam ettim bu arkadasla. sinema bileti odetmisligi var bize. bende onu hak etmistim ama. bak aklima geldi yine sinirlendim

soyle bi durum var, 34 yasinda bi adami degistiremezsiniz. katlanabilecekseniz tutumlu tavirlarina, gormeyiverin bu huyunu tanimaya calisin.

kalmış 2 kaşık tatlıyı eve götürmüyorum.
burda ziyan da yapılmıyor.
görgüsüzlüğün dibine vuruluyor.
vicdanlı olalım derken karşı tarafı da yerin dibine sokalım.

madem iyilik yapılacak tam yapılsın.
millet çöpten yemek arıyor yahu!
bu adamın yaptıgı davranısın bundan ne farkı var.
kendi çöpünü başkasına layık görüyor resmen! adı da vicdanlılık , iyi niyet oluyor!

Gülü anladım da artığını fakire vermek iğrenç..1kilo profiterol alıp verseymiş çok hayırseverse..kediye köpeğe artan sey verilir insanın onuru var ayıbı bilmiyo bırak görüşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…