İlk tanışma da Normal mi sizce?

İlk buluşmada kalanını paket yaptırsa kimin olsa hoşuna gitmez. Hem gülü düzeltiyor hem kalanını amcaya götürüyor.. Sizi etkilemeye çalışmış olabilir gülü düzeltmekle. Pek hoşuma gitmedi hareketi.

Peki fiziksel olarak nasil buldunuz gorustugunuz kişiyi?
Normaldi, yakışıklı değildi ama çok tipsiz değildi. Direkt hayır diyeceğim kadar.. Karizmatik bi duruşu davranışı yoktu.
evet benim de garibime gitti. Çok hevesli sürekli görüşmek istiyor, bakalım haftaya da garip hareketlerde bulunursa o zaman hayır derim heralde.

Bence sen bu adamdan hoslanmamissin. Hareketleri itici de gercekten. Ben olsam bi daha gorusmem cunku her hareketi batar

Heyecandan ne yaptığını bilememiş olabilir

Bence 2 buluşma sonra tekrar konuşalım bu konuyu

Ben sevdim adamı
hoşuma giderdi mesela
israf haramdir

yemeği paket yaptırması normal, ben de bitiremediğim zaman yaparım hep, ama yarım yemeği götürüp başkasına vermek istemesi bana göre hoş değil
muhtemelen düşüncesiz biri.
hoşlanmadıysan görüşmezsin olur biter.

Evlenmiş olmak için evlenme. Benim yenilerde bir arkadaşım evlenmek için evlendi çok mutsuz ve daha üç aylık evli.
Burada herkes normal karşılamış ama ilk buluşmada da bir adap vardır. Orada bir lokma tatlının hesabını tutan adam ince fikirli değildir.
Kendisinin tırtıkladığı bir şeyi başka bir insana vermesi gerçekten görgüsüzlük bana göre. Gönlü zengin yardımsever insan aklına yardıma muhtaç biri gelince bir tane de ona alır kendi tırtıkladığı bir şeyi vermez. Kendisine alsa israf olmasın dese amenna ama başka bir insana ve-ril-mez. Bu da iyilik değil. Kimse de kusura bakmasın yardım etmenin de bir usulü yol yordamı vardır. Karşıdaki insan ne kadar muhtaç olsa da o kişi mahcup edilmez!!
İçine sinmediyse yaştan dolayı hiç bir şeye katlanmak zorunda değilsin ki gençsin de ben de otuza merdiven dayadım evli değilim ama mutsuz olacağım bir evliliğe de çevre baskısından tamam demem. İçini ferah tut. Gönlüne sinene şans ver

İnsanlar böyle kendisini prenses gibi görüyor ya deliriyorum. Belki sizi yanlış anlamışımdır kusura bakmayın ama siz hiç mi bir restaurantta yiyemediğiniz şeyi paket yapıp eve almıyorsunuz? Valla biz alıyoruz ziyan olmasın diye biz yemeyeceksek bile sokak hayvanları doysun diye alıyoruz. O en azından profiterolü paket yaptırmış siz adını bile doğru yazamamışsınız.

Biz nedense bitiremediğimiz yemeği paket yaptırmayı görgüsüzce görüyoruz. Parasını vermiş, ne diye çöpe gitsin ki? Belki eve götürecekti, sizden çekindiği için amca bahanesini sundu. Bana itici gelmedi davranışı. Gayet normal. 2 saat sonra belki canı çeker yer yani, onun çöpe gitmesine razı olunca eli açık mı oluyor anlamıyorum ki.

Fakir insanı hor görür gibi yarısını yediğim şeyi vereceksem iyi niyetli insancıl olmayayım ben. Bu prenseslikse ben prensesim. İyilik edeceksen yarısı yenmiş bir tatlıyla yapmazsınız.
Ki ilk buluşmada da insanlar huylarını göstermemek için özen gösterir. Bunu ilk görüşmede yapan adama da bende güvenmem. Bu da benim müsrif olduğumu göstermez. Konu sahibini bu anlamda takdir ettim.

Hahhahaha.cok guldummm...bir sansdaha verin.o zaman daha iyi anlarsiniz durumu....

Neyine güvenmeyeceğinizi merak ettim doğrusu? Burada fakir bir adamdan bahsetmiyoruz sanırım sokakta yatan bir kişiden bahsetmişti konu sahibi. Aç yatacağına bir insan yarım kalmış bir şeyi yemesi daha iyi değil midir?

Öpemiyeceğim adamla tekrar birlikte olmak istemezdim adamın iyi olması yeterli değil , fiziksel bir çekim gücü olması şart iş evliliğe doğru gidicekse

Yarım tatlı ne zamandır karın doyuruyor. Pizza gibi kesilip yenilen bir şeyden bahsetmiyoruz. Çatalla kaşıkla ağıza birebir değen bir tatlıdan bahsediyoruz. Durumu olmayana da iyilik edecekseniz ve sizde çok zor durumda değilseniz o tatlıyı kendinize paketler bir tane de o kişiye paketlersiniz. Kedi köpek doyurmuyorsunuz karşınızda insan var onunda duyguları da var. Yoklukta olsa da duyguları incinir tırtıklanmış tatlıyı görünce. Biz büyüklerimizden yarım karpuz bile verme git yenisi al ver diye öğrendik. Yardımseverlik de budur. Karşınızdaki insanda başkasının ağzına değen şeyi yemekten mutlu uyumaz emin olun.

Tamam ben haksız olayım. Kendimi ifade edemedim sanırım. İnsanlara yarım kalmış yemeklerinizi verin yırtık giysilerinizi verin mantığında değilim sadece yarısını götürmesinde ne zarar var diyorum. Belki bir tane daha alacak parası yoktu. Belki eve götürüp kendi yiyecekti konu sahibi sorunca utandı öyle söyledi.

Açık söyleyeyim durumu olup da kendi yemeğinin artığını veren yada giyip eskitip artık yırtık pırtık hale gelen giysilerini verebilen(!) insanların kendilerini tatmin ettiğini düşünüyorum. O iyilik olmuyor esasında da işte siz iyilik yaptık diye kendinizi kandırıp mutlu oluyorsunuz. Birine artık yemek vereceğinize ekmek arası döner alsanız beş liraya çok da gurur kırmayan bir yardım olur. Daha insani olur. Öyle artık vereceğime ben yiyebileceğim kadar şey sipariş ederim artarsa sadece kendime paketlerim ama adam gibi yenmemiş bir şey ikram ederim. Çok yiyemediğim şeyi de sokaktaki kedilerime veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…