İlk tanışma da Normal mi sizce?

kesinlikle çok gereksiz ve saçma bir hareket.mesela yediği yemeğin artanını paket yaptırıp bir sokak hayvanına vesaire vermek isteyebilirdi bunun gibi bişey normal karşılanırdı.ancak yediği tatlının artanını paket yaptıranı ben ilk defa duydum.hele ki birine vermek istemesi tamamen saçmalık.ben sizin yerinizde olsam birdaha görüşmezdim net.

Ya adam yediğinin "artığını" birine götürüyo ve nesi var nazik öyle mi? Bi paket daha yaptırsa ya da yemeden önce yarısını paket yapar mısınız dese tamam. Gerçi kalanı götürmüş bir porsiyon profiterolde kaç tane var ki adama ne kalacak da götürecek?

Benim hoşuma gitmeyen bi davranış. Ha belki ziyan olmasın diye paketlettirmiştir kendine konduramayıp lafı çevirmişitr o ayrı, ki daha beter. Ha deseydi "ben yemek bırakamam onca insan açken" (bu benim çok yaptığım bişey. Kalanı paketlettiririm asla yemek atamam.)

Sen bilirsin ama haklı buldum seni.

Kalanı paket yaptırıp götürmenin neresi kötü ki? O gülü elleriyle düzeltmesi de bana çok sevimli ve kibar geldi. Ama sanırım siz elektrik alamamışsınız. Alsaydınız hareketleri size bu kadar batmazdı. Ama herkes ilk görüşte aşık olacak diye bir şey yok. Silip atmayın hemen, biraz daha görüşmeye devam edin.
Edit: Ama tutup da o artığı adama götürecekse hoş değil, biraz görgüsüzlük gerçekten de.

Gördüğüm üzere, bu konuda KK ikiye bölünmüş durumda :KK70:

Adamın davranışını normal bulanlar, ve anormal bulanlar.
Simdi bunu belirleyecek olan biz değil sizsiniz.Evet siz. Sizin yasam tarziniz sizin kriterleriniz hayat görüşünüz vs.

Bu davranış nedense bana normal geldi. Çünkü benim de paket yaptırdığım zamanlar oldu. Bir kere bu duyarlilik bence. Kişinin hem kendisine, hem de çevresine.

Konu pastanın artigi, yok ağzından çıkan tatli kaşığı meselesi değil, ne yaparsın o kısmı bıçakla kesip yersin sorun çözülür.

Biz insanlar neden hep olaylarin olumsuz taraflarina bakmaya programliyiz hicbir zaman anlayamadim bunu. Benim gozumde kendisine ve cevresine duyarli, size saygili ne dediginize onem veren son derece naif biri izlenimi uyandi. Benim gorusum bu yonde.

Sizinki boyle olmayabilir. Ama sirf sizin goruslerinize onem verip dinlediginden oturu bence birkac kez daha gorusmeyi haketti. :)

Ya adam yediğinin "artığını" birine götürüyo ve nesi var nazik öyle mi? Bi paket daha yaptırsa ya da yemeden önce yarısını paket yapar mısınız dese tamam. Gerçi kalanı götürmüş bir porsiyon profiterolde kaç tane var ki adama ne kalacak da götürecek?

Benim hoşuma gitmeyen bi davranış. Ha belki ziyan olmasın diye paketlettirmiştir kendine konduramayıp lafı çevirmişitr o ayrı, ki daha beter. Ha deseydi "ben yemek bırakamam onca insan açken" (bu benim çok yaptığım bişey. Kalanı paketlettiririm asla yemek atamam.)

Sen bilirsin ama haklı buldum seni.
Profiterolde 3 tane var 1,5 ğunu yemişti zaten. Moralim çok bozuldu o anda. Lafı çevirdiyse yalan söylemiş oluyor ne biliyim her görüştüğüm insanda bi pürüz çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

Profiterolde 3 tane var 1,5 ğunu yemişti zaten. Moralim çok bozuldu o anda. Lafı çevirdiyse yalan söylemiş oluyor ne biliyim her görüştüğüm insanda bi pürüz çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

Allah gonlunuze gore versin hanimefendi, bana da armut sap, uzum cop takiliyorsun diyorlar ama gonul isinmayinca olmuyor iste. Kismet deilmis der gecersiniz.

Yarım kaldı eve goturup yerim dese anlarım da dedeye götürucem demesini begenmedim kimse onun yarım tatlisini yemek zorunda değil iyilik yapacaksan al bi tane daha götür bence cimri bi insan bana o izlenimi verdi

Bence de itici bir hareket. Evet belki düşünceli olmak istedi o yüzden böyle yaptı ama sanki bana cimri bir adammış gibi geldi. Hatta kendi evine götürmek için bile yaptırmış olabilir. Ama bana göre hoş değil yani samimiyetiniz olsa neyse, ilk buluşmada böyle gözünüze battıysa ilerleyen zamanlarda daha da gıcık olursunuz. Sırf evleneyim diye hoşlanmadığınız adamla görüşmeyeceksiniz ya.

Gördüğüm üzere, bu konuda KK ikiye bölünmüş durumda :KK70:

Adamın davranışını normal bulanlar, ve anormal bulanlar.
Simdi bunu belirleyecek olan biz değil sizsiniz.Evet siz. Sizin yasam tarziniz sizin kriterleriniz hayat görüşünüz vs.

Bu davranış nedense bana normal geldi. Çünkü benim de paket yaptırdığım zamanlar oldu. Bir kere bu duyarlilik bence. Kişinin hem kendisine, hem de çevresine.

Konu pastanın artigi, yok ağzından çıkan tatli kaşığı meselesi değil, ne yaparsın o kısmı bıçakla kesip yersin sorun çözülür.

Biz insanlar neden hep olaylarin olumsuz taraflarina bakmaya programliyiz hicbir zaman anlayamadim bunu. Benim gozumde kendisine ve cevresine duyarli, size saygili ne dedigini dusunen son derece naif biri izlenimini uyandi. Benim gorusum bu yonde.

Sizinki boyle olmayabilir. Ama sirf sizin goruslerinize onem verip dinlediginden oturu bence birkac kez daha gorusmeyi haketti. :)
benim beynim de durdu görüşücem dedim ama hala düşünüyorum ya çok görgüsüzse, ya cimriyse.bin türlü düşünce..benim hayat görüşüm de ilk tanıştığın bi kızın yanında bu yapılmaz ama herkes nasıl düşünüyor herkesin morali bozulurmuydu diye de düşündüm çünkü çevremde herkes evlendi bi ben kaldım artık kendimden şüphelenmeye başladım :KK43: ben de eskiden senin gibi iyi taragından bakardım ama o iyi niyet bana iyilik getirmedi nişanlandım ve ayrıldım. O yüzden artık iyiye yoramıyorum yorduğumda yanıldığımı anlıyorum sonradan. Rabbim yanıltmasın beni. Korkuyorum artık

İlk tanışmada yersiz ve gereksiz bir hareket olarak düşünüyorum.,bir kere bulaşık bir şey oluyor o çok düşünüyorsa bir torba yiyecek doldursun götürsün o kişiye .,ne yani ben iyi insanım demek mi istiyor?

Benim bir arkadaşım da sizin gibi görüşmeye gitmişti bir beyle.Yemeğe çıkalım diye konuşulmuş ama gidince adam ben aç değilim siz yiyin demiş.Eve aç düşmüştü zavallım.:KK48:O da o hareketinden adamı reddetmişti.Sizin durumda profiterolün paketlenmesi gereksiz olmuş.Bir kere de ziyan et be adam.Huyunu suyunu bilmediğim biriyle görüşüyorsun.Tutumluluk yapmanın sırası mı.Tanırsın,kaynaşırsın paketini de yaptırırsın o zaman.Bahanesi de kötü.Senin artığını mı yiyecek millet.Gözüm tutmadı.

Biraz önce aradı konuştuk . Dedeye görürdün mü diye sordum götürdüm çok sevindi dedi dedenin aklı başında değilmiş huzurevine yatırmışlar kaçmış geri gelmiş bir daha yatırcaklarmış dükkanda kalıyor öyle yemekleriniz vs artarsa bana getir demiş ondan öyle aklıma geldi dedi. Bu kız benim hakkımda ne düşünür diye de aklına gelmemiş :)

Bana çok itici geldi. Bir insana artık yemek götürülmez, bu hoş bir davranış değil, ilk görüşmede kendisi yiyecek olsa da paket yaptırmasını hoş bulmadım, daha sonra olabilir belki israfa karşıdır adam, ilk buluşmada ben de dikkat ederim. Ama zaten iki insan arasında gerçekten elektrik denilen bir şey,bir çekim var. O yoksa gerisi boş. O olsaydı adamın yaptıklarına hoş bir kılıf bulmuş olurdunuz çoktan.

baanada normal gelmedi.gül konusu gereksiz ama sadece yemeğin artanını paketleyip biraz sindirdikten sonra yemek istiyorum falan dese yine tamam diyebilirim ilk buluşmada olmaması gerektiğini düşünmeme rağmen.ama bi de kimsesiz birine götürceğini sööylemesi hoş gelmedi.yine de bunlara kafanızı takıp reddetmeyin tanımaya çalışın.belki hassas düşünceli bi adam.kötü bişey değil bu.

X