- 14 Ocak 2011
- 1.077
- 215
hoşlanılacak bişey değil bence de :sNedenini bilmiyorum ama bende bu davranistan hoslanmazdm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşlanılacak bişey değil bence de :sNedenini bilmiyorum ama bende bu davranistan hoslanmazdm
Bende boyle hareketlerden hic hoslanmam heleki ilk gorusmede..hoşlanılacak bişey değil bence de :s
Profiterolde 3 tane var 1,5 ğunu yemişti zaten. Moralim çok bozuldu o anda. Lafı çevirdiyse yalan söylemiş oluyor ne biliyim her görüştüğüm insanda bi pürüz çıkıyor ne yapacağımı şaşırdımYa adam yediğinin "artığını" birine götürüyo ve nesi var nazik öyle mi? Bi paket daha yaptırsa ya da yemeden önce yarısını paket yapar mısınız dese tamam. Gerçi kalanı götürmüş bir porsiyon profiterolde kaç tane var ki adama ne kalacak da götürecek?
Benim hoşuma gitmeyen bi davranış. Ha belki ziyan olmasın diye paketlettirmiştir kendine konduramayıp lafı çevirmişitr o ayrı, ki daha beter. Ha deseydi "ben yemek bırakamam onca insan açken" (bu benim çok yaptığım bişey. Kalanı paketlettiririm asla yemek atamam.)
Sen bilirsin ama haklı buldum seni.
Profiterolde 3 tane var 1,5 ğunu yemişti zaten. Moralim çok bozuldu o anda. Lafı çevirdiyse yalan söylemiş oluyor ne biliyim her görüştüğüm insanda bi pürüz çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
benim beynim de durdu görüşücem dedim ama hala düşünüyorum ya çok görgüsüzse, ya cimriyse.bin türlü düşünce..benim hayat görüşüm de ilk tanıştığın bi kızın yanında bu yapılmaz ama herkes nasıl düşünüyor herkesin morali bozulurmuydu diye de düşündüm çünkü çevremde herkes evlendi bi ben kaldım artık kendimden şüphelenmeye başladım ben de eskiden senin gibi iyi taragından bakardım ama o iyi niyet bana iyilik getirmedi nişanlandım ve ayrıldım. O yüzden artık iyiye yoramıyorum yorduğumda yanıldığımı anlıyorum sonradan. Rabbim yanıltmasın beni. Korkuyorum artıkGördüğüm üzere, bu konuda KK ikiye bölünmüş durumda
Adamın davranışını normal bulanlar, ve anormal bulanlar.
Simdi bunu belirleyecek olan biz değil sizsiniz.Evet siz. Sizin yasam tarziniz sizin kriterleriniz hayat görüşünüz vs.
Bu davranış nedense bana normal geldi. Çünkü benim de paket yaptırdığım zamanlar oldu. Bir kere bu duyarlilik bence. Kişinin hem kendisine, hem de çevresine.
Konu pastanın artigi, yok ağzından çıkan tatli kaşığı meselesi değil, ne yaparsın o kısmı bıçakla kesip yersin sorun çözülür.
Biz insanlar neden hep olaylarin olumsuz taraflarina bakmaya programliyiz hicbir zaman anlayamadim bunu. Benim gozumde kendisine ve cevresine duyarli, size saygili ne dedigini dusunen son derece naif biri izlenimini uyandi. Benim gorusum bu yonde.
Sizinki boyle olmayabilir. Ama sirf sizin goruslerinize onem verip dinlediginden oturu bence birkac kez daha gorusmeyi haketti. :)