- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorguya çekmedim ama paket yapın derken bakışlarım onu ürküttü heralde ki açıklama yaptı ve iyice battı, o tedirgin oldukça kendine güveni yok heralde diye düşündüm. Bir de görgüsüz dü eski nişanlımın ailesi, görgüsüzlüğün nasıl bişey olduğunu yaşadım insana hiç değer vermiyor görgüsüz insanlar. Bana değer veren biri olsun istiyorum ömür boyu değet versin sadece evlenmeden önce değil. Rabbim yardımcımız olsunBanada garip geldi adam..
Sanki gözünüze sokmak istemis..yok ben dedeyi düsünürüm iyiim gibisinden gülü düzeltirim romantigim hatira kalsin vs
Insan ilk bulusmada nötr olur azicik..hani tanisan yardimsever oldugunu bilsen neyse..
Ama belki gercekten öyledir. Sizde karsinizda katil varmiscasina sorguya cekmissiniz adami iyice tedirgin etmissiniz..
O yüzden ikinci sansi verseniz iyi olur..ilk tanismanin heyecani ile zaten cok yanlis anlasilmalar oluyor.
İçindeki niyetini bilemem ama bana da rol yapıyor gibi geldi her dediğime katılması farklı fikri yok. Karizmatik değil bir de. Etraftaki insanlar 4 dörtlük insan olmaz fazla seçici olma seneler geçiyor diyor. O yüzden hemen hayır demek istemiyorum bi kere daha görüşeyim diye düşündüm.Bence senden büyük bi puan almak için yani sen diyesin ki aaayyyy ne kadar hayırsever ne kadar merhametli bi adam diye .... yapmış o hareketi... öyle sakil ve inandırıcılıktan uzak ki. Sonra da kalsın diyor. Hayır ilk görüşmede de bu kadar da derin etkilemeyi ver be kardeşim. Sami ol kafi... 31 yaşındasın hemen hemen aynı yaşlardayız insanın gözüne böyle samimiyetsiz hareketler de daha bi fazla batıyor. İnsan doğruyu sahteyi görüyo yani...
oyalamak istemem ama biraz daha net olur düşüncelerin diye görüşeceğim. Hayır diyeceksem de aklımda soru işareti kalmasın. Belki de haftaya daha olumlu düşünürüm belli mi olur. Ben de boş boşuna birileryle görüşmekten hoşlanmıyorum yoruluyor insan.Olmayacak diyorsan içine sinmiyorsa haftaya görüşme derim. Sen etkilenmemiş olabilirsin ama adam etkilenmiş olabilir senden. Yazık bence bu hafta öyle oldu haftaya ne olacak bakalım diye adamı oyalamayin.
bilmiyorum acaba öylemidirBence de iyi ki reddetmşssiniz. Gül için de yerinden kalkıp oyle bir hareket yapması sacma olmus bu adam size çiçek alır sonra arar sorar her gün suyunu veriyor musun iyi bakıyor musun diye
Bence buyuk porsiyonları olan bir yerde yemeğe gidin :) bakalım ne yapacakbilmiyorum acaba öylemidir
Ama daha reddetmedim bi kere daha görüşcem
içim çok ısınmadı ama konuşurken de çok sıkılmadım. Orta dereceydi yani. Dede artık kalmış tatlıyı ne yapsın. Çöpe gideceğine senin midene gitsin demek aşağılamak bence. Ya da kendi yiyecekti öylesine dedi bilmiyorum. Ha bir dede için huzurevi bakıyoruz gibi bişey söyledi. Boş dükkanda kalıyormuş. Anlamadım o yüzden konu açtımÖncelikle sanırım bu kişiye pek içiniz ısınmamış.bana kalırsa da ilk tanismada bu kadar ayrıntılı hareketler fazla yapmacık olmuş.ya gerçekten çok ince düşünceli biri ya da ömür törpüsü yok yani iyilik istiyorsa dedeye yemek ısmarlasın profiterol ne alaka...
evet benim takıldığımda bu oldu. 1 kase tatlı zaten yarısını yedi. Birde güzel yapmamışlar o yüzden yiyemedik. Çok etkilenmemiştim ama belki de olur diye düşünmüştüm bu hareketine kadar. Çok sinir oldum ve kalktım haftaya da görüşcem biraz daha tanırım belkiYani ocakbaşı gibi bir yere gidersin, kalanı paket yaptırır götürürsün tamam. Alt tarafı bir tatlı bu. Zaten küçücük bir şey getiriyorlar, neyini eve götüreceksin? Ziyan olmasın dese anlarım ama yarım kalmış, kaşığının ağzının değdiği şeyi kalkıp başkasına götüreceğim demesi iğrenç olmuş. Etkilensem bile soğurdum sanırım. Başkasını o kadar düşünen adam yenisini alır götürür.
Amma incelemişsin adamı.O da huzursuz olmuştur kesin.Gül detayında bir şey göremedim.
Profiterolü de yaşlı adam için değil kendisi evde yemek için sardırmıştır bence.
Paket yapın dediği zaman kötü bakmışsındır.O da tepkine karşılık öyle bir sebep söyleme ihtiyacı hissetmiştir.
Devamında ders vermeye çalışman da çok yersiz olmuş,üzgünüm.
Görüş bence bir kere daha. Neden seçici olmayacaksın ki evlendikten sonra özelliklerini görmen gözüne batması daha iyi mi olur. Toplulumumuz böyle kaç yaşına geldin hemen evlen yarın bi gün mutlu olmayınca da evlenmeden önce gözün körmüydü derler. Bir söz var Evlenmede önce gözünü dört aç evlendikten sonra bir gözünü kapat.İçindeki niyetini bilemem ama bana da rol yapıyor gibi geldi her dediğime katılması farklı fikri yok. Karizmatik değil bir de. Etraftaki insanlar 4 dörtlük insan olmaz fazla seçici olma seneler geçiyor diyor. O yüzden hemen hayır demek istemiyorum bi kere daha görüşeyim diye düşündüm.
oyalamak istemem ama biraz daha net olur düşüncelerin diye görüşeceğim. Hayır diyeceksem de aklımda soru işareti kalmasın. Belki de haftaya daha olumlu düşünürüm belli mi olur. Ben de boş boşuna birileryle görüşmekten hoşlanmıyorum yoruluyor insan.
bence adam gayet de evde kendisi yicekti söylemeye utandı, dede falan hikaye
Mahallede ki dedeyle sizide tanistirsaya eve de getirecek olabilir ama safliginda batirmis herseyi bence guzel bi baslangic olmus ilerde anlatirsiniz
evet toplum maalesef öyle. İçim sıkılıyo bu evlenememe stresi yüzünden. Ne kadar açsam da net görünmeyecek rabbime sığınıyorum. Elimden geldiğince değerlendiriyorum, gözümü açıyorum bu sefer de millet nasıl evleniyo şaşırıyorum:) napıcamı şaşırdımGörüş bence bir kere daha. Neden seçici olmayacaksın ki evlendikten sonra özelliklerini görmen gözüne batması daha iyi mi olur. Toplulumumuz böyle kaç yaşına geldin hemen evlen yarın bi gün mutlu olmayınca da evlenmeden önce gözün körmüydü derler. Bir söz var Evlenmede önce gözünü dört aç evlendikten sonra bir gözünü kapat.
yok canım ya ne var bunda iyi niyetle yapmış bu kadarı bile ince. erkekler pek düşünmezler kendilerinden başkasını. bu kadarını da düşünmüş ama arkadaşlara katılıyorum ben de siz pek hoşlanmamışsınız. bence kimseyi dinlemeyin bi ömür geçirceksiniz her anlamda kafa dengi birini bulmakta zorlansanız bile en azından bişeyler hissettiğiniz bi insan olsun. kimse evlenmek zorunda değil. hayatınızı güzelleştirecek bi insan karşınıza çıkarsa amennaaa yoksa ne gerek var evlenmek için evlenilmezzdün tanıdık birisinin vasıtasıyla birisiyle tanıştım. Ben 31 o 34 yaşında. Konuştuk evlilikle ilgili fikirler vs. Sorun yok gibiydi. Gül almış , önüm de masada duruyordu. Ters bi şekilde.. Uzandı ve solmasın diye dikkatlice düzeltti. Biraz garibime gitti ayağa kalkıp uzanıp durduk yere öyle yapması. Neyse bunu problem yapmadım gerçi. Sonra Profitrol yedik o kendininkini bitiremedi yarısı duruyordu garsona bunu paket yaparmısınız dedi. Sonra bana bizim evin orda kimsesiz bi dede varda ona götürücem belki yer dedi. Ben de dedi sizin artığınızı mı yiycek madem bişey vermek istiyorsunuz yemek ısmarladaydınız fln dedim. Oda zaten arada onu da yaparım ama boşa gitmesin diye düşündüm dedi. Sonra garsona kalsın paket yapmayın dedi. Garson da paket yapmış getirmişti. Ya ayıp olur mu bunu napsam ki dedi tedirgin oldu. Bana sordu bi kaç kez . Ben de cvp vermedim siz bilirsiniz dedim. Kalktım sonra.. Bu hareketine gıcık oldum.
31 yaşındayım millet seçici olma artık diyor. Acaba görgüsüz biri mi ki bilmiyorum. Sizce ilk tanışma da çok önemli mi sizin için bu hareket?