- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
evet baya ikilem de kaldı. Maddi durumu kötü değil. Memur ama ben öğretmenim benden fazla alıyor sanırım. Evi arabası var, ev kredisi borcu var biraz ama ne kadar bilmiyorum. Maddi durumundan çok karakteri önemli. Elektrik az . Şu an yeterli değilbiraz daha görüşücemBosuna cöpe gitmesin diye düsünmüstür. Sizde öyle garipseyince ikilemde kalmis pot kirdim diye. Maddi durumunu nasil bilmiyorum ama disarda yemek zaten pahali, böyle düsündüyse baska zamanlarda da yardim ediyordur, öyle bir muhabbetleri olabilir. Bunun disinda hoslandiniz mi, elektrik var mi elektrik
'31 yasindasin, secici olma artik' diyenlere hiicc aldirma.. sirf ismin evli olsun diye evlenecek degilsin.. istedigin gibi biri olana kadar da bekle, dua et.. ayrica yaşın buyuk filan degil..dün tanıdık birisinin vasıtasıyla birisiyle tanıştım. Ben 31 o 34 yaşında. Konuştuk evlilikle ilgili fikirler vs. Sorun yok gibiydi. Gül almış , önüm de masada duruyordu. Ters bi şekilde.. Uzandı ve solmasın diye dikkatlice düzeltti. Biraz garibime gitti ayağa kalkıp uzanıp durduk yere öyle yapması. Neyse bunu problem yapmadım gerçi. Sonra Profitrol yedik o kendininkini bitiremedi yarısı duruyordu garsona bunu paket yaparmısınız dedi. Sonra bana bizim evin orda kimsesiz bi dede varda ona götürücem belki yer dedi. Ben de dedi sizin artığınızı mı yiycek madem bişey vermek istiyorsunuz yemek ısmarladaydınız fln dedim. Oda zaten arada onu da yaparım ama boşa gitmesin diye düşündüm dedi. Sonra garsona kalsın paket yapmayın dedi. Garson da paket yapmış getirmişti. Ya ayıp olur mu bunu napsam ki dedi tedirgin oldu. Bana sordu bi kaç kez . Ben de cvp vermedim siz bilirsiniz dedim. Kalktım sonra.. Bu hareketine gıcık oldum.
31 yaşındayım millet seçici olma artık diyor. Acaba görgüsüz biri mi ki bilmiyorum. Sizce ilk tanışma da çok önemli mi sizin için bu hareket?
Çok saçma ve yersiz bi hareket bu adam senin herşeyine müdahele eder, alışverişine misafirine gezmene tabiyki yanılıyo olabilirim ama bana öyle geldidün tanıdık birisinin vasıtasıyla birisiyle tanıştım. Ben 31 o 34 yaşında. Konuştuk evlilikle ilgili fikirler vs. Sorun yok gibiydi. Gül almış , önüm de masada duruyordu. Ters bi şekilde.. Uzandı ve solmasın diye dikkatlice düzeltti. Biraz garibime gitti ayağa kalkıp uzanıp durduk yere öyle yapması. Neyse bunu problem yapmadım gerçi. Sonra Profitrol yedik o kendininkini bitiremedi yarısı duruyordu garsona bunu paket yaparmısınız dedi. Sonra bana bizim evin orda kimsesiz bi dede varda ona götürücem belki yer dedi. Ben de dedi sizin artığınızı mı yiycek madem bişey vermek istiyorsunuz yemek ısmarladaydınız fln dedim. Oda zaten arada onu da yaparım ama boşa gitmesin diye düşündüm dedi. Sonra garsona kalsın paket yapmayın dedi. Garson da paket yapmış getirmişti. Ya ayıp olur mu bunu napsam ki dedi tedirgin oldu. Bana sordu bi kaç kez . Ben de cvp vermedim siz bilirsiniz dedim. Kalktım sonra.. Bu hareketine gıcık oldum.
31 yaşındayım millet seçici olma artık diyor. Acaba görgüsüz biri mi ki bilmiyorum. Sizce ilk tanışma da çok önemli mi sizin için bu hareket?
bilmiyorum ben artıkları hayvanlara veririm insanlara ayıp diye düşünürüm gerekirse kendim yerim ama ağzımın kaşığımın değdiği şeyleri vermem. O bana hiç gıcık olmadı akşama kadar övgü dolu mesajlar yazdı tel.i mi almıştı.kusura bakmayin ama ben o beyefendiyin yerinde olsam, sizin dediginize ben gicik olur ve ikinciye gorusmezdim
ne demek sizin artiginizi mi yiyecek, o an onu dusunmus baska zaman yemek aldigida olmustur boyle dusunebildigine gore
o sevinmeye ben sinir olurdum heralde ama aşk başka bişey. İlk görüşte aşık olabileceğim birisi değildi.Bence bu is olmaz cunku isinamamissiniz. Isinsaydiniz umursamazdiniz bence.
Benim de ayilip bayildigim bir herif yemek parasini kasiyer 1 euro az aldi diye yarim saat sevinmisti, bana cok tatli ve sempatik gelmisti ?!Adam ne yapsa tatli geliyordu, cunku bayiliyordum ben ona.
onları biz de düşünüyoruz ama ilk görüşme de normal mi sonuçta beni tanımıyor eşi değilim ki.O artik dediginiz yemek hanfendi... insanlar sizin gibi secici degil onu bile bulamayanlar var... copten alanlar...restoran onunde bekleyen cooe atilan yemekleri alan cocuklar ve dayak yiyenler cabasi daha gecen tv de cikti... sen yadirgamissinda neye gore yadirgadin... bazi porsiyonlar gercekten buyuk ve bizde esimle ciktigimizda bazen kalir paket yaptirir dilenen cocuklara veririz... artik degil o sizin gibi karnini doyurupta kalani cope atilmasina gonlu razi gelenlerden degilmis partneriniz.. cooe gitcegine birinin bogazindan gecsin cokmu... daha dun cok uzak degil oglum cikolata yerken yarisi elimdeydi yarisi oglumda kalani dilenen bir cocuga verdim artikmi simdi bu ama dur yemek istemese cope atsam daha iyiydi degilmi...
alışverişi bilmiyorum haftaya sorayım bariÇok saçma ve yersiz bi hareket bu adam senin herşeyine müdahele eder, alışverişine misafirine gezmene tabiyki yanılıyo olabilirim ama bana öyle geldi
Düşüncenize katılmıyorum.İlk görüşmesi falan diye düşünmemiş adam her zaman yaptıgı bir davranış demek ki. Yani yemeğin çöpe gitmesi daha mı iyi.En azından o yaşlı insan faydalanır.Şahsen ben ilk okudugum da hiç konu sahibi gibi düşünemedim.İnce fikirli bırakıp o tatlı çöpe de gidebilirdi.Ya da kendisi yesin diyelim onunda ne sakıncası var ki sonucta adam belki de karşı taraftan çekindi yiyemedi ayrıca parasını vermıs olarak hakkı yani.Bende cimri insanları sevmem . Hani o derece cimriyse bilemem.Bunu zaten bir kaç hareketinden sonra anlarsınız .Sormasına gelince güven meselesinde skntı var gıbı geldı bna yada paylaşımcı bir nsan sizinde düşüncenizi almak istemiş.tamam paket yapmak yanlış bişey değil de, ilk görüşemede de yapılmaz ki yahu.. beğenmemekte haklısın canım..
dün tanıdık birisinin vasıtasıyla birisiyle tanıştım. Ben 31 o 34 yaşında. Konuştuk evlilikle ilgili fikirler vs. Sorun yok gibiydi. Gül almış , önüm de masada duruyordu. Ters bi şekilde.. Uzandı ve solmasın diye dikkatlice düzeltti. Biraz garibime gitti ayağa kalkıp uzanıp durduk yere öyle yapması. Neyse bunu problem yapmadım gerçi. Sonra Profitrol yedik o kendininkini bitiremedi yarısı duruyordu garsona bunu paket yaparmısınız dedi. Sonra bana bizim evin orda kimsesiz bi dede varda ona götürücem belki yer dedi. Ben de dedi sizin artığınızı mı yiycek madem bişey vermek istiyorsunuz yemek ısmarladaydınız fln dedim. Oda zaten arada onu da yaparım ama boşa gitmesin diye düşündüm dedi. Sonra garsona kalsın paket yapmayın dedi. Garson da paket yapmış getirmişti. Ya ayıp olur mu bunu napsam ki dedi tedirgin oldu. Bana sordu bi kaç kez . Ben de cvp vermedim siz bilirsiniz dedim. Kalktım sonra.. Bu hareketine gıcık oldum.