İlk tanışma da Normal mi sizce?

Evet ben de göze batacak bi sıkıntı göremedim ama tabi o an gözlemleyen sizsiniz hareket tarzı tuhaf gelmiş olabilir size

Adam iyilik de mi yapmasın ? Ne demek artık falan ?
Çöpe atmak dahq mantıklı demek ki sizin düşünceye göre.
o zaman dünden kalan yemekler hep artık...
Adam düşünceli davranmış ne güzel işte ben olsam gurur duyardım..

Simdi bazen bi yere oturunca bunu bizde yapiyoruz mesela ekmek falan hatta soruyorum napicaksiniz diye uygun bi cvp alamazsam paket yaptirilmasini istiyorum eve getiriyorum...hatta gecen pidem yarim kalmisti bunun icinde dedim..
Yalniz tek fark biz evliyiz 2 yillik:)ve ben bunu yaparken sadece israf olmasin die yapiyorum..
Sizi anlayabiliyorm bunu yapmayi mantikli bulan iki insan olarak ilk bulusmada ve nisanlilik suresince bunu yapmadik ikimizde..hele ki ilk bulusma...
Hic bisey olmasa bile bu insan belliki cok rahat hic bi sekilde yanlis anlasilacagindan cekinmiyor...
Evet davranis guzel ama ne yeri ne zamani...
Ki kasiklanan bi yarim tatliyi göturmek istemekte ayri bi gariplik ya size ben cok yardimseverim havasi vermek istedi yada ilginc gercekten...bana sorarsaniz ben bu davranisi buyuturdum kafamda ve bidaha gorusmek istemzdim..

o zaman bizde profiterol yedıgımızde artarsa size getırelım gurur duyacaksanız, madem artık olmuyor yalanmıs kasık batmış bır tatlı
sonucta dede de bır ınsan, sen de di mi

o zaman bizde profiterol yedıgımızde artarsa sana getırelım gurur duyacaksan madem artık olmuyor yalanmıs kasık batmış bır tatlı
sonucta dede de bır ınsan sen de di mi

Anlatmaya çalıştığım şey şu bu görüşü doğru bulmuyorum.
Belli ki adam ilk defa götürmeyecek.
Alışmış yani bunu yapmaya gitsin artık yesin demedim kimseye.
Ortada rutine binmiş bi mevxu var sonuçta değil mi ?
Ha bende yenisini alsın götürsün derim ama yiyemeyecekse vermesinde ne sakınca olabilir ?

Burda konu iiyilik degil bence kardes insan iyilik yapacagi varsa da bu sekilde yapmaz yanlis anlasilmaktan korkar ki biz suan 34 yasi daki insandan bahsediyoruz 20 li yaslarda bi gencten degil...
Bu insan diyelim ki israf olmamasini istedi cok rahat bi erkek midesi bir porsiyonluk tatliyi tok karnina bile goturur..bitirseydi o zmn tatlisini...
Yani gercekten garip degil mi ilk defa biriyle tanisiyosunuz ilk defa gorusuyosunuz yarim tatliyi paket yaptiriyosunuz snrada diyosunuz ki yardim amacli sizce yarim kasiklanmis bisey yemeyi hangi insan ister yada hakeder..
Ki sag elin verdigini sol el bilmesin denilirken bu kadar apacik bi sekilde yardim...
ki yarim bisey oda tatli yani...
bilmiyorum bana garip geldi..

hala ne sakıncası dıyosun ınsanlara deger verın bıraz..yalanmıs kasıklanmıs vıcık vıcık bırsey goturulmez
dişinde hastalık belkı allah allah ya
kaç kere solucem ben bunu yoruldum valla,zaten beyfendı begenmemiş ondan bıtırememış

neden bıtıyor evlılıkler bellı baksanıza ne farklı ınsanlar var dunyada
bu konu bunu ogrettı bana

Yukarıya da yazdım tekrar ediyorum ben artık yesin demiyorum düşünüp güzelce yenisini alması daha iyi olur evet ama rutine binen bir mevzu varsa dedenin de bunu garipseyeceğini sanmam..Demek istediğim bu yani.İlk buluşmada bu tarz bişey garip tabii ki ona bişey demiyoru.

Pardon ama konu sizle alakasız neden üzerinize alındınız ?
Benim yorumum konu sahibine lütfen alıntılayıp durmayın sıkıldım.

Pardon ama konu sizle alakasız neden üzerinize alındınız ?
Benim yorumum konu sahibine lütfen alıntılayıp durmayın sıkıldım.

ay bız sıkılmadık sankı sızın gıbılerın yorumundan
anlamlı bısey soylesen zaten o kadar kısı senden alıntı yapmaz

Olay aslında cok basit, profitrolü eve götürcekti ama bizim kızın tuhaf bakışlarını farkedince cengaverlik yapim de kızın gözüne gireyim yardımsever görüneyim dedi, dede olayını uydurdu, ama beklediği gibi olmadı durumu daha da batırdı

ay bız sıkılmadık sankı sızın gıbılerın yorumundan
cok meraklıyım sana cevap vermeye ben
anlamlı bısey soylesen zaten o kadar kısı senden alıntı yapmaz

Yav he he deyip geçiyorum..herkesin yorumu kendine. Bir daha maydonoz olmazsınız olur biter !

Yav he he deyip geçiyorum..herkesin yorumu kendine. Bir daha maydonoz olmazsınız olur biter !

senın zaten konusma tarzın vasat arkadaş
yav he ymiş
maydonozmuş falan
e kötü söz sahıbınınmış
sen de bır daha yazmazsın olur bıter!!!!
hadı ben de sıkıldım

Arkadasta bunu garipseyip kafasina takmis ztn:) ilk bulusmada olmasi ve yarim biseyi göturmesi :)
Bide bölunmus bi ekmek parcasi gibi biseyde degil kasiklanmis bisey biraz da o kismi garip :)

Arkadasta bunu garipseyip kafasina takmis ztn:) ilk bulusmada olmasi ve yarim biseyi göturmesi :)
Bide bölunmus bi ekmek parcasi gibi biseyde degil kasiklanmis bisey biraz da o kismi garip :)

Bir arkadaşta demiş ki dede meselesini uydurdu büyük ihtimalle kendi için götürecekti.
Bu da bir ihtimal yani..Ben burada dedeye artık versin diye savunmadım.
Bunu söylediğine göre rutine binmiş mevzu diye düşündüm
.

Vallahi sanki düşüncelerimi okudunuz

Ne yaptiniz canım gorustunuz mü? Bak bu adam sana göre degilse bile simdiden zor belli eder kendini. Ciddi bi adım atmadan iyice tanımaya çalış olur mu. Ben yandım siz yanmayin kizlar :)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…