İlk tanışma da Normal mi sizce?

bilmiyorum da bana çekici gelmezdi bu davranışlar,bu tamamen elektrikle alakalı.ilk buluşma sonuçta erkek hoşlanıyors heyecanlı olur herhalde,dede falan düşünmezki.ne malum dede olduğu.öyle biri yoksa yalanda olur işin içinde.gülü düzeltmesi solmasın diye sanırım,adam cimri olabilir otomatikman gülü düzeltme ihtiyacı hissetmiş kendini engelleyememiş olabilir bunları ancak bir kaç buluşmada çözebilirsin

Adam çok mantıklı bir kere kendisi yese de başkası yese de en azından düşünüyor cimrilikle ne alakası var bunun adam sırf size cimri(!) görünmemek için israf mı etsin ? İlki sonu yok bunun,şimdi ilki diye kızıyorsunuz ileride ''hep yapıyor'' diye kızarsınız.
Hoşlanmamışsınız bence bahane bulmayın.

Yaa ben bir seyi merak ettim.Standart profiterol porsiyonu oyle cok cok degildir demi e bir de bunun yarisini yemis o zaman cok bir seyde kalmamistir ki.Onu dedeye goturse ne goturmese ne??
Evet zaten buna da şaşırdım
Ben de aynıyım. Bize de fazla saplı çöplüler geliyor demek ki
Sanırım öyle. Ya da millet takmıyor sapını çöpünü. Neye dikkat edip etmeyeceğimi de şaşırdım.
the cimri başka birşey değil :/ kendi evine götürcekti bence :/ bebeim birşeyler hissettiysen emin ol hissettiklerin eninde sonunda doğru çıkar. hiç deneme bile bence baştan notunu vermişsin zaten,
Evet hislerim doğru çıkıyor çoğu zaman. Telefonda dede ye götürdün mü diye sordum evet çok sevindi dedi. Abisi dedeye huzur evi ayarlayacakmış. Daha önce ayarlamış ama kaçmış gelmiş mahalleye.
ben de cimri diye düşündüm ama yemeğe gidelim diye çok ısrar etti. Anlayamadım bu hafta yemeğe gidicez inşallah yine paket yaptırmaz:)

canım işte ilk buluşmada ancak tahmin yürütürsün , fazla iyimser olmayıp uyanık olmaktan zarar gelmez tanıdıkça anlarsın nasıl biri olduğunu

Siz kendi yazınızın içinde cevap vermişsiniz zaten. Millet çöpten yemek arıyor ve ben çok üzülüyorum. Böyle olunca da aman görgüsüz demesinler diye tabağımdakini israf edince
Siz kendi yazınızın içinde cevap vermişsiniz zaten. Millet çöpten yemek arıyor ve ben çok üzülüyorum. Böyle olunca da aman görgüsüz demesinler diye tabağımdakini israf etmek hoş olmuyor. Bence zaten o eve götürmek için paketletmişti ilk başta da söylemiştim ama konu sahibi sorunca utandı dedeye götüreceğim dedi. Adam gibi israf olmasın diye eve alıyorum deseydi daha iyiydi eğer öyleyse.

Ben de bir saraylı asilzade olarak çok itici buldum bu hareketi.Ne demek kaşığını soktuğun şeyi başkasına götürmek.Basbaya artığın o senin. Kendi artığımı ne başkasına veririm ne de başkası yesin isterim. Evime götürüyorum dese daha samimi olurdu ve bana hiç itici gelmezdi. Ben de dışarıda yemek yediğimde kalanları paketlettiririm.Ailemden de böyle gördüm.Bu utanılacak bir şey değil.Çiçeği düzeltme konusuna bir şey diyemem. Fazla samimice bir hareket. Öyle ilk buluşmada hoşlanmam. Sadece bir olayla bence yargıda bulunmayın. Birkaç kere daha görüşün.Şu an itici gelen bir hareketi başka bir hareketiyle kapatabilir belki.Belkide çok iyi birisidir. Önyargılı olmamak gerek.

İlk buluşma ve yediğinin yarısını dedeye götürme isteği çok saçma. ya aşırı cimri ya da şov yapmak istedi hani çok yardımseverim falan diye. dedeye götüreceksen yeni tatlı al da götür. ayrıca bu bile ilk görüşmede çok gereksiz bir davranış. burdan sinir oldum bu kişiye.

O an çok sinirlenmiştim ama burdaki yorumlar yumşattı beni .

Bu akşam konuştuk yardım ediyor etrafındaki kişilere ama düşünme şekli hoşuma gitmedi
şov değildi heralde .. O an aklına öyle geldi öyle yaptı sanırım. Erkeklerden bazıları aklına ne gelirse pat söyleyip yapıyor heralde. dedeyi sordum bugün konuştuk, azıcık tatlıya sevindiğine göre baya açtır yemek falan götürmüyor musunuz dedim bugün hiç bakmadım gidip baksammı ki dedi. Neyse uyumuştur heralde dedi saat 21.30 falandı.

sizinle aynı fikirde olduğumu düşünüyorum
yardım ya yapılır ya hiç yapılmaz
sonuçta bir kıyafet bir eşya değil bu
insan ne kadar fakir olursa olsun kimsenin artığını yiyemez
ha fakir biri var değilde kedi köpeğe götürürüm deseydi iş değişirdi
bir arkadaşımın eşide tutum adı altında restoranda ne söylese
ya doysada tabağı sıyırırmış yada para verdik diye paket yaptırırmış
arkadaşım bunu her fırsatta anlatır kınayarak
bunun adı ne tutum ne yardımlaşma bunun adı başka bişey bence

Bi tuhaflik var ama iste tam olarak cozemedim.

Olasiliklar
ya kendisi yiyecekti hemen dayiyi onu surdu sen oyle bakinca.
Ya dikkat cekmek icin yapti, bak ne merhametli bi insanim diye.
Yada gercekten merhametli.

Ben olsam ne yapardim, basta garipserdim.
restoranda olacak sey degil.
Sonra eger gercekse merhametli bi insana enziyor diye yuzume bi gulumseme sarardi.
Ama bi zaman gectikten sonra yukaridaki olasiliklardan birini netlestirdikten sonra kararimi verirdim.

aynı şeyi düşünmüşüz

Ben bir başkası için değil ama kendim için tabakta kalanları paket yaparım israf olmasın diye ama anladıgim kadariyla insanlar buna normal bakmıyor
ilginç geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…