İlk sevgilisiyle evlenen şanslı kız ve biz patatesler

Ben o kadar sevgili degistirmeyi dogru bulmuyorum. Erkenden bu tarz arayislara gerek yok ki. Herkrs sonucta kaderini yasiyor, kaderindekiyle evleniyor. Vakti zamani gelince o kisi karsina cikiyor. Hatta ailelerin tanidigi buldugu bile daha iyi olabiliyor. O yuzden ilkle evlenmek guzel bir sey bence de. Ama 20 yasinda bunlari dusunmeye gerek yok. Su an hayat sana guzel, hayatini yasa. Nasibin karsina cikacak emin ol.

27 yaşıma kadar hiç evlenmek gibi bir kaygım, düşüncem hayalim olmadı. 30a yakşaştığımı farkedince evlenmeyi düşünmeye başladım ama evlenmek için evlenmek bana göre degil

Geçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acaba :KK17: ondan mı bütün bu olanlar :KK35:

Geçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acaba :KK17: ondan mı bütün bu olanlar :KK35:

iyi ki ilk sevgilimle evlenmemişim patates oldum mutluyum huzurluyum :KK70:
eğer onunla evlenseydim valla ayvayı yemiştim :KK45:

şanssızlık bukadar kolay ve basit konularla değerlendirilmemeli bence..Bu hayatta var oluş sebebimiz sağlıklı oluşumuz elimizin ayağımızın tutuyor olması en büyük şanslarımız çoook şükür.. bu hayatta daha kötü durumlarda olanları düşünüp şükür etmemiz gerekiyor.. bi eş bulamamakla şanssızlık değerlendirilmesi yanlış o insanlar demekki senin için hayırlısı olmuycak, herrr şeyyy nasipp nasipten ötesi olmuyor.. bende ilk aşkımla evlendim mutluyum çok şükür bu bir şans mı onu da bilemem.. Ama çoookça insan tanıyorum ilk aşklarıyla mutlu olamayıp keşke daha çok insan tanıyıp doğru insanı seçebilseydim in düşüncesinde.. payına düşen demekk ki sabırr.. O vakti zamanında seni bulur. :)

patates çok önemlidir bunu öğrenci olanlar iyi bilir
patateslere saygı onlar buna değer

patates olmak da ayıp degil
yağda kızartmak da
suda haşlanmak da

bütün is patates olabilmekte
yani mitokondride
:KK70::KK70::KK70:
ben de ilk defa biriyle cıktım ve evlendim. bilmiyorum belki de işin sırrı karsıdakine ciddi oldugunu anlatabilmekte.
bu arada sevebilecegimi hissettiğimde biri ile cıktım ki o suan kociş evimin direği cocuğumun babası :)

ah arkadaşım bende o patateslerdenim maalesef :KK43:

Ya öyle demeyin iyi ki ilk sevgilimle evlenmemişim ya ben eskiden salaktım biraz o zaman da artık yokluktan mıdır boşluktan mıdır bunalımdan mıdır bilmem gidip onunla sevgili olmuşum hiç alakasız tipim olmayan, huyu da bi moka benzemeyen biriyle niye zaman geçirmişsem, sona kalan dona kalmıyor her zaman 29 yaşımda evlendim iyi ki kocişimle evlenmişim :) aha da kocişim dedim bana da nasip oldu kocişim demek 42 yaşındaki adama kocişş :)

Bende ilk sevgilimle evlendim :)

ilk sevgilimle evlemedim ama çok mutlu bir evliliğim var. ilk sevgilimde yaşım 17 idi ve dünyadan bihaberdim. çok çok ama çok şanslıymışım ki o insanla evlenmemişim:KK52:. kendimi patates olarak değil şanslı premsesler grubunda görüyorum yani:p:p

Prensesi ne yapacaksın, ancak trip yapar. Patates öyle midir oysa?
Kızartması yapılır, salatası yapılır, haşlaması yapılır. :kk77::kk77:

İşin şakası bir yana, evrene olumlu mesaj vermek gerektiğine inanırım.
Her zaman veremesem de, vermeye çalışırım.

Hayatıma giren ilk adamla evlendim ama bunlar şans işi.
Her yaşanmışlık bir tecrübedir.
Sonraki ilişkilerinizde de, hayatınızın genelinde de daha doğru hareket etmenizi sağlar.
Bırakın, geç olsun güç olmasın.
İlk sevdiği ile evlenip, aylar sonra yüzünü görüp boşanan pek çok kişinin olduğunu, bir derdim var okuyucusu olarak siz de bilirsiniz.

Ben de ilk sevgilimle evlenecektim hem de 14 yaşından beri beraberdik :KK14: Geçen seneye kadar nişanlıydık ama olmadı, nasip kısmet. 12 yıl beraberdik. Şimdi başka bir sevgilim var yani 27 yaşındayım toplam 2 sevgilim oldu. Bence gayet normal :21:

İlk sevgiliyle evlenmemek epey yüceltilmiş hatta sanki ilk tercihi doğru zamanda doğru insan olan hiç yokmuş gibi ilk sevgilisiyle evlenenlere uzulenler olmuş, enteresan.

Oysa kimse acı tecrübeler yaşamak, yanlış tercihler yapmış olmak istemez, elini gore gore atese sokup acı veren bir yanıkla 'oh be ısınmış oldum' demez ısınmanın daha makul yolları varken mesela, elbette acısını unutmak için kendini avutmuyorsa, hal böyleyken 'onu da denedim, bunu da denedim, böylesi iyi oldu' tespiti gerçekçi gelmiyor bana.

Erkeklerde en çok elestirdigimiz konuların başını çeker bu sayısı abartılmış beraberlikler, eskilerden biri hortlayacak, sosyal hesaplarda eskileri kurcalayacak diye ödü kopar birçok kadının demek ki bu durum o kadar da arzu edilir bir şey değil, kişinin kendi olmasa anıları hayatında kalmaya devam edecektir çünkü.

O yüzden 'ilki olmadığı iyi oldu' demek kişinin kendi hatasına atfidir olsa olsa, olgunlaşmadan, aklı başına gelmeden, gerçekleri gormeden, kendini gelistirmeden ya da etrafa kulak tıkayarak yanlış tercihler yapmasının pismanligidir yoksa ilk tercihi doğru ve onunla mutlu olacak olsa sırf tecrübe kazanmak için ayrılacak değildir sanırım.

Bunun dışında her kadının birçok sanciyi yaşamadan, geceleri yastığı islanana kadar ağlamadan, varlığına sukrettigi son sevgilisinin en başta karşısına çıkmasını isteyeceginden eminim.

Aksi teselli olur, kim hak etmeyen hatta uc kurus etmeyen adamlari varlığıyla onurlandırıp onlara kendisine acı çektirme, ezme ya da az da olsa mutsuz etme luksu vermekten mutlu olur ki...

X