İlk sevgilisiyle evlenen şanslı kız ve biz patatesler

İlk sevgilisiyle evlenen kadın ya da erkek olsun bana göre dünyanın en şanssız insanıdır.
gözü açılınca bak bakalım tek kişi de kalınıyor mu?
niye patates olayım onlar enayi o zaman

Eşim benim de hayatıma aldığım ilk insan. :) Ama illa ki herkes ilk sevgilisiyle evlenecek diye bir şey yok. İleride belki de o arkadaşından çok daha güzel bir evliliğin olacak. İlk sevgilisiyle her evlenen mutlu olacak diye bir şey yok. Karşına seni anlayacak seni mutlu edecek insanın çıkmasına biraz daha zaman var demek ki. Neler neler görüyoruz kaçıncı sevgilinle evlendğinin ne önemi var ki. Karşılıklı sevgi saygı olduktan sonra ilk olmasın da son olsun yeter.

Son düzenleme:
Ben de hep böyle istemişimdir ilkim sonum olsun diye ama yok olmadı suç kimde? O gerizekalı da her neyse nasip bunlar... Nereden biliyorsun onların ömürlerinin sonuna kadar mutlu olacağını (inş.mutlu olurlar).

Bir cok sevgilim oldu, renkli ve heyecanli zamanlardi. Ben sıkılırdım evlenemezdim zaten ne ilk ne ikinci sevgilimle.

başlığı okudum, aradaki mesajlara bakmadım ama geçmişte de bugün de hayatımda evliliğe dair en çok istediğim şeydir kendisiyle evlenmek. neyse böyle başlıklar beni ona itiyor, terk ediyorum başlığınızı; sadece o kadar da kötü bir şey değildir yahu sevgi bitmedikten ve saygı olduktan sonra
herkes sevdiceğiyle mutlu olsun
ek: eğer o adamın hayatında biri varsa inşallah onu benim kadar seven bir kadındır ve çok mutlu eder

Ama olmaz daisycan sen gencecik çıtır bir 27sin ben ne yapayım o zaman

bende 17 yaşımda tanıştığım 7 yılımı geçirdiğim ve ilk sevgilim olan adamla evlendim. onunda aynı şekilde ilkiyim ben. 7 yıl boyunca yaşadığımız masumiyet bizi evliliğe götürdü aslında. çevremde gördüğüm kadarıyla her ilişki her yeni sevgili ayrılış büyük yıkım insan kendinden her seferinde birşeyler kaybediyor. bunu elbette kimse istemez ben sanslı olanlardanım. 7 yıl boyunca birbirinin sınırlarını koruyan çok güzel bi ilişkim oldu ne mutlu bana . inşallah allah herkese nasip etsin...

Tam cuk oturmuş konuya yorum Alkışlar size geliyor

evett dünyanın bir enerjisi vardır ve sen yansıtırsan sana geri dönüş yapar bir şeyi çok istediğinde ona odaklan veee kafanda ki olumsuz kodlamaları sill ona gerçekten adapte ol ve o anı hep hayal et...
veee hayatta olmasını istediğin şeylerin bir listesini yap ve bunları yaradandan iste sürekli aklında olsunlar

Allahtan Herşeyin herzaman hayırlısını dilememiz gerek bende senin gibiyim karamsar herşei kafaya takan ufacık bişeye sinirlenen v.s ama bunu frenlemesini ve herzaman kendi haayatımın daha önde ve önemli olduğunu anladım sende belki yaşın küçük ondan atamıyosun bu tip şeyleri beyninden ama emin ol zamanla kendine inandıkça güvendikçe bu durumu kontrol altına alabileceksin..Bazen yapı ve karakterimiz böyle oluyo ama kendine bağlı insanın herşey mutlu olmana bak sen kendinden başkasını düşünme kader naasip bu işler ...

Kendinize patatesliği yakıştırıyorsanız bir şey diyemem
Bir de daha 21 yaşında ne bu evlenme azmi ne bu patateslik, durun yahu

Ayrıca benim de hiç ilk sevgilimle evleneyim gibi bir isteğim olmadı :)

İlk sevgilim evlenmek istediği için ayrıldım. 17 yaşında çıkmaya başlayıp 3 sene çıkmıştık. Onun planlarına göre o sene nişanlanıp 2 sene sonra ben okulu bitirince evlenecektik. Çok sıkıcı geldi okul bitince hemen evlenmek. Ondan sonra başka insanlarla tanıştım, çalışmaya başladım, büyüdüm. Hâlâ aldığım en akıllıca kararın ilk sevgilimle evlenmemek olduğunu düşünüyorum.

Bu arada 27 yaşında tanıştığım kişiyle 28imde evlendim. İyi ki de eski sevgililerimi tanımışım eşimin kıymetini daha iyi biliyorum :)

Bacım ben 30 yaşımdayım patates matates değilim maşallah kendimim diye demiyorum gayet iyiyim. evlenenleri de görüyoruz sen öyle dışardan gördüğüne aldanma. Ayrıca ilk sevgilim doğru kişi olsaydı bende farklı kişilerle birliktelik yaşamak istemezdim ama yine de memnunum açıkcası deneyimlerimle ben rapisayım ne tatlıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…