- 7 Kasım 2007
- 789
- 166
- 39
-
- Konu Sahibi bayanharika
Ya nasip midir nedir olmuyor arkadaşım. Adam gibi adam çıkmıyor. Adam gibi adamı geçtim şöyle tipini beğendiğim biri bile çıkmıyor. Valla üzülüyorum artık ciddi ciddi. Çirkin de değilim ama kaldım evde sanırım. Halbuki cidden istiyorum güzel bir evim Yuvam olsun. Ve artık hiç evlenemeyecegime inanıyorum.
patates çok önemlidir bunu öğrenci olanlar iyi bilir
patateslere saygı onlar buna değer
patates olmak da ayıp degil
yağda kızartmak da
suda haşlanmak da
süper olmuşşşş
bütün is patates olabilmekte
yani mitokondride
Bugün pazara gittim, girişte armut gördüm ama ellemedim bile teee pazarın dibine gittim, tüm armutları ve satıcıları kese kese 1 saat gezdim, sonra abidik bir tezgahtan 2 kilo armut alıp eve geldim. Sen buna fakirlik de, ırgatlık de, emekli astsubay hastalığı de ne dersen de ama patates deme lütfen
Koca da böyle, kimi ilk gördüğünü alır, kimi eller gezer, koklar bakar. Kimi kelek çıkar kimi kaliteli. Biraz nasip kısmet.
Allahtan Herşeyin herzaman hayırlısını dilememiz gerek bende senin gibiyim karamsar herşei kafaya takan ufacık bişeye sinirlenen v.s ama bunu frenlemesini ve herzaman kendi haayatımın daha önde ve önemli olduğunu anladım sende belki yaşın küçük ondan atamıyosun bu tip şeyleri beyninden ama emin ol zamanla kendine inandıkça güvendikçe bu durumu kontrol altına alabileceksin..Bazen yapı ve karakterimiz böyle oluyo ama kendine bağlı insanın herşey mutlu olmana bak sen kendinden başkasını düşünme kader naasip bu işler ...Geçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acabaondan mı bütün bu olanlar
Bacım ben 30 yaşımdayım patates matates değilimGeçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acabaondan mı bütün bu olanlar